Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mano sesės šunys vis bando Monai įkąsti, ta tik eina pro šalį net jų nematydama, o tie tik šast ir puola 🙄 gerai, kad Mona nereaguoja.

Atsakyti

Bandyčiau eit miegot, ale, įtariu  kad nesiseks.

Aišku, kad dar labai anksti, gulėsi ir visokios mintys į galvą lįs. Geriau jau pasivaikščiot, galvą pravėdint. Arba filmą, kokį įtraukiantį įsijunk. Kitkuo galva užsiims  :) 

Viskas bus gerai, nestresuok  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 19, 19:58)
<p>Bandyčiau eit miegot, ale, įtariu  kad nesiseks.</p>

Madam, dar anksti. Pažiūrėk filmą gal.
Atsakyti
Man patikdavo mūsų Bernės reakcija į tuos viauksinčius mazgius. Tiksliau, jokios reakcijos. Kaip tuščia vieta. Kartais mestelėdavo tokį žvilgsniuką, maždaug, reiškiantį "durneli tu, durneli' biggrin.gif
Atsakyti

Šiandien buvau Antėjoj ir nepasidariau to antikūnų tyrimo dėl erkinio encefalito. Paaiškino, kad dabar tikrai neverta daryt, nes nieko nerodys. Pirma reikia pasiskiepyti ir tada po dviejų savaičių daryt tą tyrimą, nes skiepas suaktyvins tuos antikūnus, jei jų yra...

Pasidariau kovid tyrimą, bet dar nėra atsakymo. Nors ir taip aišku, kad nebus, nu bet metai jau su tuo virusu, tai ėmiau ir pasidariau 😁

Atsakyti

Jei į mane bėga palaidas šuo, kurio nežinau, visada nejauku. Net jei ir mažas. Aišku kuo didesnis, tuo neramiau. 

Bet šiaip kuo mažesni, tuo agresyvesni, todėl nelabai mėgstu tų mažiukų, daug loja ir mėgsta segtis iš pasalų 🤭 o jų ir palaidų daug dažniau pasitaiko, nes nu mažas, ką jis ten padarys.

Kiek matau aplink kiemsargiukų beveislių, tų nedidelių, kai kurie iš jų net be pavadžio ramiai seka šeimininką, ir atrodo gerokai adekvatesni už tuos veislinius, o juk tų beveislių neveda į dresūras, tad įdomu, kodėl taip.

Atsakyti

Šiandien buvau Antėjoj ir nepasidariau to antikūnų tyrimo dėl erkinio encefalito. Paaiškino, kad dabar tikrai neverta daryt, nes nieko nerodys. Pirma reikia pasiskiepyti ir tada po dviejų savaičių daryt tą tyrimą, nes skiepas suaktyvins tuos antikūnus, jei jų yra... Pasidariau kovid tyrimą, bet dar nėra atsakymo. Nors ir taip aišku, kad nebus, nu bet metai jau su tuo virusu, tai ėmiau ir pasidariau 😁
Kažką suskiedė, kad tik pirktum skiepą. Poliklinikoj gydytoja pirmiausia pasiūlė pasitikrint antikūnius mums dėl praleisto skiepo ir tik tada spręs ar reik viso kurso trijų ar užteks vieno.

Kiek mokėjai už kovid tyrimą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 19 balandžio 2021 - 19:14

Kiek matau aplink kiemsargiukų beveislių, tų nedidelių, kai kurie iš jų net be pavadžio ramiai seka šeimininką, ir atrodo gerokai adekvatesni už tuos veislinius, o juk tų beveislių neveda į dresūras, tad įdomu, kodėl taip.

Dėl tų kiemsargiukų tai manau visokių jų yra, pas mus laiptinėje buvo du, vienas visai pasiutęs ir didelis, jau išsikraustė, bijodavau net prasilenkt, o kitas mažiukas bet irgi labai piktas. Dar yra labai piktas taksas ir vidutiniškai piktas jorkšyras 😁 čia vien mūsų laiptinėj, tai mūsų bulka draugiškiausia. 

O šiaip manau visokių pasitaiko tiek tarp veislinių, tiek tarp kiemsargiukų. 

O šiaip yra keli tokie palaidi lakstantys, kažkur gyvena matyt netoli, tai jie išvis nereaguoja, savais keliais varinėja. O su pavadėliais šunys vėl kitaip elgiasi.

Bet kuriuo atveju aš tai gerbiu kitų žmonių norą jaustis saugiai, tai prasilenkdama sutrumpinu maksimaliai pavadėlį. O išsilakstyt vežam į atokias vietas. Aišku net ir taip prižiūrint yra buvę pora atvejų, kai kažkur nusiraudavo pamačius netikėtai kažką...

Atsakyti
Užšnekėjot apie tuos šunis, aš saviškę prisiminiau, paguglinus radau parodų apdovanojimus... Suskydau... Per zarazą veterinarę anksti netekom. O galėjo dar gyvent, nesena buvo, nepilnai 7 metų... verysad.gif
Atsakyti

Kažką suskiedė, kad tik pirktum skiepą. Poliklinikoj gydytoja pirmiausia pasiūlė pasitikrint antikūnius mums dėl praleisto skiepo ir tik tada spręs ar reik viso kurso trijų ar užteks vieno.

Kiek mokėjai už kovid tyrimą?

Kad kaip tik ne, sakė gali padaryt tą tyrimą, bet nieko nerodys 🙄 aš gi net ne pas juos skiepysiuos, tai jokio tikslo skiesti. O to trečio skiepo reikia vis tiek. Tai aš jį pasidarysiu ir tada patikrinsim, yra tų antikūnų ar ne. Man pasirodė kaip tik žmogiškas požiūris, kad nešvaistyčiau veltui pinigų tyrimui, kuris bus tikrai neigiamas.

Atsakyti

Užšnekėjot apie tuos šunis, aš saviškę prisiminiau, paguglinus radau parodų apdovanojimus... Suskydau... Per zarazą veterinarę anksti netekom. O galėjo dar gyvent, nesena buvo, nepilnai 7 metų... verysad.gif

Bet čia ne ta juodukė? 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 19, 20:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72816394" data-time="1618852770"><div><p>Užšnekėjot apie tuos šunis, aš saviškę prisiminiau, paguglinus radau parodų apdovanojimus... Suskydau... Per zarazą veterinarę anksti netekom. O galėjo dar gyvent, nesena buvo, nepilnai 7 metų... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Bet čia ne ta juodukė? </p>

Tai šita juoda dabartinė mišrūnė prieglaudinė. Ana buvo Berno Zenenhundė veislinė, su dokumentais.
Atsakyti