Sveikos
Madam, laikykis, viskas bus ok. Kai atsipaipeliosi, prisiduok
Greikeli, kaip gerai, kad mamai visi tyrimai geri
Aš taip pat noriu katytės. Nuomininkė turėjo bengalę, tai superinė. Visuomet atlėkdavo pasisveikint, apuostydavo, nosim į nosį pabaksnodavo.
Galvoju apie britukę arba rusių mėlynąją.
Vyro dukterėčia turi toičiką. Loja, dreba ir puola atėjusius visus, segasi į kojas. Labai psichiškai nestabilus.
Aš turėjus kelias istorijas su dičkiais šunimis, tai privengiu, bet va jie limpa prie manęs. Kaimynė turėjo italų mastifą, tai nepraeidavo. Kiekvieną kartą prie durų stovėdavo, kaimynė turėdavo paskambint, kad pasisveikintų su manim. Vėliau mirė tas gražuolis. Dabar bultiką turi. Va jų bijau, nes teta laikė, karvę prismaugė, tetos mama ranką perkando ir dukterėčią puolė. O va kaimynės mielas, uodega kaip ventiliatorius. Kai pardaviau tą butą, naujas savininkas juokėsi, kad pravėrė duris, manęs bultikas nerado, įsiveržė į namus, aplakstė visus kambarius. Bet susidraugavo su juo, tai dabar patenkintas. Tam pačiam name gyvenu, toli neišsikrausčiau, tai kaimynė visuomet jį ramina "šita teta tavęs bijo", bet bultikas vis tiek veržiasi.
Kai buvau paauglė, tai mini taksiukę turėjom. Man vedžiojant, maniškę palaidas vilkšunis puolė be pavadžio. Aš ją ant rankų paėmiau, nes taikėsi sprandą perkąsti, tai šuo puolė mane. Tai va, o pas močiutę vilkšunis protinguolis buvo ir neišpasakytai gero būdo.
Bultikas karvę prismaugė?