Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Sveikos 4u.gif

Madam, laikykis, viskas bus ok. Kai atsipaipeliosi, prisiduok wub.gif

Greikeli, kaip gerai, kad mamai visi tyrimai geri wub.gif

Aš taip pat noriu katytės. Nuomininkė turėjo bengalę, tai superinė. Visuomet atlėkdavo pasisveikint, apuostydavo, nosim į nosį pabaksnodavo.
Galvoju apie britukę arba rusių mėlynąją.

Vyro dukterėčia turi toičiką. Loja, dreba ir puola atėjusius visus, segasi į kojas. Labai psichiškai nestabilus.
Aš turėjus kelias istorijas su dičkiais šunimis, tai privengiu, bet va jie limpa prie manęs. Kaimynė turėjo italų mastifą, tai nepraeidavo. Kiekvieną kartą prie durų stovėdavo, kaimynė turėdavo paskambint, kad pasisveikintų su manim. Vėliau mirė tas gražuolis. Dabar bultiką turi. Va jų bijau, nes teta laikė, karvę prismaugė, tetos mama ranką perkando ir dukterėčią puolė. O va kaimynės mielas, uodega kaip ventiliatorius. Kai pardaviau tą butą, naujas savininkas juokėsi, kad pravėrė duris, manęs bultikas nerado, įsiveržė į namus, aplakstė visus kambarius. Bet susidraugavo su juo, tai dabar patenkintas. Tam pačiam name gyvenu, toli neišsikrausčiau, tai kaimynė visuomet jį ramina "šita teta tavęs bijo", bet bultikas vis tiek veržiasi.

Kai buvau paauglė, tai mini taksiukę turėjom. Man vedžiojant, maniškę palaidas vilkšunis puolė be pavadžio. Aš ją ant rankų paėmiau, nes taikėsi sprandą perkąsti, tai šuo puolė mane. Tai va, o pas močiutę vilkšunis protinguolis buvo ir neišpasakytai gero būdo.

Bultikas karvę prismaugė?  :blink:​ 

Atsakyti

Karynka, tu pati tarpais šitam forume kaip ne visai sveikos psichikos  toičikas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 19, 17:19)

Man visai nieko vardas.
Dukrai sakau vadinsim Kate. Prisimenu Intemoros katę.

Man mastifai ir patinka. Pas mus vaikšto dresuotas, be daugiabučio kieme mastifas, be antsnukio ir pavadėlio visad, visų numylėtinis.
Atsakyti

Karynka, tu pati tarpais šitam forume kaip ne visai sveikos psichikos  toičikas  :D​ 

Tarė putką išvertusi sveikuolė.

Atsakyti

Murka 🤣

Šikc aik :D​ 

Atsakyti

Gaile, taip, veto konsultacija buvo.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 19, 17:11)
Galiu nepadėt - už Guči užmuščiau.</p>

Nu neužmušk, ir tau sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Nu ką tu, Madam. Aš su tokiais išaugau, mano tėvai juos dievino. Todėl žinau, kad lepumas neišpasakytas. Vienas žuvo tiesiog mašinoj, kai tėvas staigiai stabdė, tas nukrito nuo atlošo, ir viskas. Kitas nesėkmingai nušoko nuo fotelio, būdavo epilepsijos priepuoliai. Ir t.t. 

Nebent jei truputį mišrūniukas, tai tie stipresni kažkaip būna.

prisimenu dabar. Bet patarimų tai buvo konkrečių, ir taip bandyt, ir anaip, bet tu nenorėjai.

Sunervinai. Pas many nelepūs.

Atsakyti

Sunervinai. Pas many nelepūs.

Nesnervyk.

pas tave jie užsigrūdinę. :D​ 

Atsakyti

vienas is ju, tame video, ar apskritai? 

Taip, vienas jų, ne video, bet  buvo iš Vokietijos atvykę interviu paimti žurnalistai kažkokiai knygai ta tematika ir pavardė mano mergautinė iš jo, tik sulietuvinta, jau tėčio buvo sulietuvinta..Kokių istorijų tik negirdėjus aš, siaubų siaubelis...

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 19, 17:29)
Bultikas karvę prismaugė?  blink.gif​ </p>

Taip, griebė už gerklės ir nepaleido.
Kilmingas, geras, parodinis šuo. Teta veislyną turėjo, šunys gerų tėvų, Ditą ji buvo parsivežus iš Vokietijos. Rimtai užsiėmė. Tik sienos buvo atsidariusios. Jos šuniukus išgraibstydavo.
Bet po incidento su tetos mama ir dukterėčia, teko užmigdyti. Agresyvi buvo. Pripažino tik vieną šeimininkę.

Praėjo daug metų, kol galėjo vėl bultikę nusipirkt (labai ji Ditą mylėjo). Tai šita viščiukus gano bigsmile.gif

Pas senelius taip pat kaime bultikas buvo, atidavė giminės iš miesto, nes agresyvus buvo, tad teko voljere laikyti. Kažkas susišvietė ir puolė močiutė, kuri valgyt atnešė. Močiutę apgynė jos šuniukas. Paprastas dvarniukas sekiodavo visur. Perkando stuburą verysad.gif

Nesistebėk, Mona, bultikai prieš 20-30 metų buvo veisiami apsaugai, buvo skatinamas agresyvumas, dresūra minimaliai užsiėmė. Mafukų mėgiama veislė buvo, specialiai pjudydavo. Ir buvo "madingesni" didesni bultikai, va dabar tai nemažai ir nykštukinių matau.
Atsakyti

Žodžiu siūlau tau Karynka nei t šuns. Su jais rūpesčių daug daugiau nei su katėm. O kai pasensta tai ir išlaidų 

Geriau kokį žiurkėna įsigykite, ar jūrų kiaulyte, triušį, bus paprasčiau nuo graužikų pradėt mokytis rūpintis gyvūnais 

Atsakyti