Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Pinotija @ 2021 04 22, 11:35)
<p>MB šiandien ima Moderną.  Kažin kaip bus.</p><p></p>

„Vakcinavimas nėra panacėja, net ir vakcinuoti žmonės gali nešti ir platinti virusą. Už tai labai svarbios trys dalys: vakcinavimas (vėliau jis turbūt taps sezoninis ir reguliarus), tada nuolatinė testavimosi kultūra, ir trečias elementas, kuris ateis į mūsų gyvenimą, kaip bebūtų sunku visuomenei tai priimti, – saugių atstumų laikymasis, kaukių dėvėjimas. Tai bus įprasta mūsų gyvenimo dalis net tada, kai bus vakcinuota kritinė masė žmonių“, – aiškino ministras.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=87000411
Ziurekit ,taip kaip anksciau jau nebus ,viskas pasikeis.
Atsakyti

MB šiandien ima Moderną.  Kažin kaip bus.

Visi su skirtingais skiepais  busit?  :D

Atsakyti

MB šiandien ima Moderną.  Kažin kaip bus.

Bet tai jūsų šeima bus išbandžiusi visas vakcinas  :) 

Ai, sūnui tuomet ketvirta J&J vakcina  :D 

Atsakyti

„Vakcinavimas nėra panacėja, net ir vakcinuoti žmonės gali nešti ir platinti virusą. Už tai labai svarbios trys dalys: vakcinavimas (vėliau jis turbūt taps sezoninis ir reguliarus), tada nuolatinė testavimosi kultūra, ir trečias elementas, kuris ateis į mūsų gyvenimą, kaip bebūtų sunku visuomenei tai priimti, – saugių atstumų laikymasis, kaukių dėvėjimas. Tai bus įprasta mūsų gyvenimo dalis net tada, kai bus vakcinuota kritinė masė žmonių“, – aiškino ministras.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...u.d?id=87000411
Ziurekit ,taip kaip anksciau jau nebus ,viskas pasikeis.

Jau seniai supratau, kad kaukes niekur nedungs, ir, kad patalpose ju reikes labai ilgai. 

Atsakyti
Rudeni jums reiks vel skiepytis, jei dar vis bijosit.
Atsakyti

Aisku, skiepysimes. But gerai tik  skiepa laiku gaut, ne po laiko. 

Atsakyti

Prisimenat, kur kėliau savo miltelių sudėtį, aptarėm, kad gera. Geriu, dar nevalgau po jų kelias valandas, kad įsisavintų, kaip ir patarė vaistinėj. Tai pagaliau sulaukiau vizito pas gydytoją. Parodžiau. Sakė ten nieko gero, na tik brangiai nusipirkau normalią dozę vitamino C  :blink: . Pats įkiško lapelį su kitokiais papildais ir sakė gerti jo siūlomus. Dabar pasimetime, pereiti prie kitų, gerti visus, pabaigti savus  :hmm: 

Ai, o sakau, ką daryti, kad skauda. Tai liepė nusimauti kelnes, pačiupinėjo mano kojas, patylėjo ir sako, kad  gražios jos, nieko nematau, klijuok pleistrus ant kelių jeigu skauda. Va ir mano ilgai lauktas vizitas  :D 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 22, 12:01)
Rialina yra faina boba,tik biski buvo uzsibuhalterinus protarpiais ir galvojo kad mes jos skolininkes.Ar kokios ismaldos prasytojos.Profesine liga,nieko nepadarysi.Bet boba su intelektu.Kodel visos ja taip uja cia?

Ką tu čia tabar? biggrin.gif
Aš ne užsibuhalterinusi, ir apskritai ne buhalterė biggrin.gif
Už intelektą tai jau ačiū biggrin.gif
O dėl ujimo tai kaip čia pasakius - nu neuja visos biggrin.gif. Ir neimu aš į galvą, žinok, jei jis ir būna.

QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 22, 12:25)
O ka tu vadini tupais?
Rialina toli grazu ne tupa, tik su zemu atsparumu temos grazuolems. biggrin.gif

Neatspari grožiui biggrin.gif
Atsakyti

Nu aš nedakysiu kas man čia tūpa, nes vėl visaip apkaltins, išvadins  :huh2:​ 

Atsakyti

Piene, manau gerk tuos, kuriuos turi, o tada jau kaip dugalvosi. Nė vieni jų nėr panacėja. 

Atsakyti

Tai kur  ten rašo apie visų grįžimą į mokyklą?Susirinkime nei žodžio,perverčiau visą delfi ir rytą,nu nerandu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 balandžio 2021 - 13:32

Prisimenat, kur kėliau savo miltelių sudėtį, aptarėm, kad gera. Geriu, dar nevalgau po jų kelias valandas, kad įsisavintų, kaip ir patarė vaistinėj. Tai pagaliau sulaukiau vizito pas gydytoją. Parodžiau. Sakė ten nieko gero, na tik brangiai nusipirkau normalią dozę vitamino C  :blink: . Pats įkiško lapelį su kitokiais papildais ir sakė gerti jo siūlomus. Dabar pasimetime, pereiti prie kitų, gerti visus, pabaigti savus  :hmm:

Ai, o sakau, ką daryti, kad skauda. Tai liepė nusimauti kelnes, pačiupinėjo mano kojas, patylėjo ir sako, kad  gražios jos, nieko nematau, klijuok pleistrus ant kelių jeigu skauda. Va ir mano ilgai lauktas vizitas  :D

O kokius jis siūlo?

Atsakyti