Tai kur ten rašo apie visų grįžimą į mokyklą?Susirinkime nei žodžio,perverčiau visą delfi ir rytą,nu nerandu?Aš ir nieko neberandu, nors skaičiau ir per tv ryte kalbėjo apie tai, kad svarstys.
Man šiand.nuo ryto ar tai galvoj, ar tai ausy spengia. Nesuprantu 🤣
Visi su skirtingais skiepais busit?
Taip išėjo. Imam, ką duoda, nesibrokijam.
Prisimenat, kur kėliau savo miltelių sudėtį, aptarėm, kad gera. Geriu, dar nevalgau po jų kelias valandas, kad įsisavintų, kaip ir patarė vaistinėj. Tai pagaliau sulaukiau vizito pas gydytoją. Parodžiau. Sakė ten nieko gero, na tik brangiai nusipirkau normalią dozę vitamino C
. Pats įkiško lapelį su kitokiais papildais ir sakė gerti jo siūlomus. Dabar pasimetime, pereiti prie kitų, gerti visus, pabaigti savus
Ai, o sakau, ką daryti, kad skauda. Tai liepė nusimauti kelnes, pačiupinėjo mano kojas, patylėjo ir sako, kad gražios jos, nieko nematau, klijuok pleistrus ant kelių jeigu skauda. Va ir mano ilgai lauktas vizitas
Tuos kolageno miltelius aš nupirkau savo tėvui. Be jokių komentarų, nes senam žmogui neprikomentuosi. Pareikalavo kolageno, pirkau šituos, galvoju tegu bus šveicariški geresni, nei koks ten neaiškus atseit šlamštas.
Ir ką, antroj savaitėj giriasi, kaip jam gerai keliams, tiesiog nuostabu.
Kokia stebuklinga ta saviįtaiga ne skeptikams.
Reikia tikėt šventai, tai ir stebuklai įvyks.
Saviįtaiga turi stiprią galią visiems
Saviįtaiga turi stiprią galią visiems
O aš kažkaip nesugebu pasiduoti jai, visada analizuoju. Būtų gerai
O aš kažkaip nesugebu pasiduoti jai, visada analizuoju. Būtų gerai
Na, kas man yra suveikę n sykių, tai kai susergi, kankinies namie, o nuvarai pas gydytoją, pasako, kad ok viskas ir pagerėja tiktai
Dar padeda nuo galvos skaysmo įsitikinimas, kad padeda vanduo. Dažniausiai padeda 😃
Arba dar. Būna šaltis purto, chierova. Blyn, galvoju, matyt temoperatūra kyla. Pasimatuoju: nėra. Nu, galvoju, taigi nesergu ir tikrai geriau pasidaro 🤣
Na, kas man yra suveikę n sykių, tai kai susergi, kankinies namie, o nuvarai pas gydytoją, pasako, kad ok viskas ir pagerėja tiktai
Dar padeda nuo galvos skaysmo įsitikinimas, kad padeda vanduo. Dažniausiai padeda 😃
Na, gal būt kažkiek.
Tuos kolageno miltelius aš nupirkau savo tėvui. Be jokių komentarų, nes senam žmogui neprikomentuosi. Pareikalavo kolageno, pirkau šituos, galvoju tegu bus šveicariški geresni, nei koks ten neaiškus atseit šlamštas. Ir ką, antroj savaitėj giriasi, kaip jam gerai keliams, tiesiog nuostabu.Kokia stebuklinga ta saviįtaiga ne skeptikams.
Reikia tikėt šventai, tai ir stebuklai įvyks.
Žinok, man irgi atrodė, kad jaučiu jų teigiamą poveikį . Taip gaunasi ir man saviįtaiga
O kokius jis siūlo?
Hyalo Max
O, jei ir saviįtaiga, tai visvien juk gerai.