Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O mano pradinukai ko gero nuo pirmadienio pereis i nuotolini. Siandien gavom direktoriaus laiska. Mokslo metai iki birzelio 16d. ir kontaktinis mokslas tik testuojantis. Viskas priklausys nuo teveliu daugumos sprendimo.

Atsakyti

MB mačiau irgi tuos pirmus dažnai pacientams rašo. Ir pats geria kartais. 

O tas gydytojas tiesiog išsišaipė iš tų miltelių. Vienintelį pliusą matė normalią vitamino C dozę. Dar bandžiau sakyti apie trijų tipų kolageną - tai sakė, kad galiu suvalgyti dešrelę ir bus tas pats. Nusistebėjau, kad pirmas gydytojas, kuris rekomenduoja dešreles - tai sakė, tada galiu valgyti kepsnį. O jeigu noriu tikros naudos keliui - tai pakišo tą lapelį su hyalo max pavadinimu.

Atsakyti

Kiekvienas gydytojas su savo nuomone, kuri nebutinai sutampa su paciento nuomone  :D 

Atsakyti

O mano pradinukai ko gero nuo pirmadienio pereis i nuotolini. Siandien gavom direktoriaus laiska. Mokslo metai iki birzelio 16d. ir kontaktinis mokslas tik testuojantis. Viskas priklausys nuo teveliu daugumos sprendimo.

Tu lyg kaunietė?

Atsakyti

Pas pradinukai irgi eis tik su kaupinių testais ir tai tik mišriu būdu.

Atsakyti

Kiekvienas gydytojas su savo nuomone, kuri nebutinai sutampa su paciento nuomone  :D

Tai taip. Tiesiog kai kelis mėnesius lauki vizito pas gydytoją - tai tenka eiti konsultuotis su vaistininku. Tuos miltelius man vaistinėj ir rekomendavo. Prašiau geriausio varianto pagal sudėtį, nežiūrint į kainą. O tas gydytojas vaistininko rekomenduotus visai sudirbo.

Individualios paciento nuomonės niekur ir nebuvo  :D 

Atsakyti

Pas pradinukai irgi eis tik su kaupinių testais ir tai tik mišriu būdu.

Kaupinių jau nebebus skaičiau. Dabar testuos tik vaikus, tėvų nebe.

Atsakyti

Tu lyg kaunietė?

Taip, iš Kauno aš.

Atsakyti

Kaupinių jau nebebus skaičiau. Dabar testuos tik vaikus, tėvų nebe.

Tai kad užvakar gavom visi tėvai žinutes su reikalavimu atsakyti kuo skubiau ar sutinkam testuotis kaupinių metodu.

Atsakyti

Tai kad užvakar gavom visi tėvai žinutes su reikalavimu atsakyti kuo skubiau ar sutinkam testuotis kaupinių metodu.

Mes irgi tokia gavom, bet kaupiniu metodu tirs tik vaikus, tevu ne.

Atsakyti

Mes irgi tokia gavom, bet kaupiniu metodu tirs tik vaikus, tevu ne.
Kaip keista, kodėl pas mus namų ūkių tyrimai minimi tada..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 22 balandžio 2021 - 17:58

O tas gydytojas tiesiog išsišaipė iš tų miltelių. Vienintelį pliusą matė normalią vitamino C dozę. Dar bandžiau sakyti apie trijų tipų kolageną - tai sakė, kad galiu suvalgyti dešrelę ir bus tas pats. Nusistebėjau, kad pirmas gydytojas, kuris rekomenduoja dešreles - tai sakė, tada galiu valgyti kepsnį. O jeigu noriu tikros naudos keliui - tai pakišo tą lapelį su hyalo max pavadinimu.

Bet tai tas Hyalo max net neaišku, ar sąnariams skirtas. Galbūt dėl odos gražumo ir verta pagerti, ir tai neaišku.  

Kas per gydytojas, geriau jau tikrai žiūrėt pagal atsiliepimus, negu tartis su tokiu farmacijos kompanijų užangažuotu gydytoju. :unsure:​ 

Atsakyti