Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ar gali tu nebeminėt tų pirtelių 🤣🤣🤣

Aš tai biški nustebus Amadėjos tų keistų užsiėmimų dažnumu, nu bet gal labai patiko 🤔 kažkaip galvočiau, kad reiktų rečiau, kad tai vis tiek išliktų šiokia tokia egzotika, kokį kartą į pusmetį 🙄😄

cia gi paprasta pirtis kaime ne pisbalis :D

Atsakyti
Turėjau ir aš, Amadėja, zvimbimą ausyje, sugalvojau prisigooglinus pati pasigydyt, tai teko ir nedarbingai pabūt.Geriau iškart į LOR kreiptis, šiaip nepraeis gal.
Atsakyti

Turėjau ir aš, Amadėja, zvimbimą ausyje, sugalvojau prisigooglinus pati pasigydyt, tai teko ir nedarbingai pabūt.Geriau iškart į LOR kreiptis, šiaip nepraeis gal.

O kuo baigėsi? 

Atsakyti

Tai aš suprantu, bet kažkokia pirties manija, atrodo nieko daugiau ji nenori, arba xxx pramogų, arba pietelės 🤭

Mes vakar jau beveik išsirinkom vestuvių datą ir pyst kompas išsikrovė 😁 nespėjom prisijungt, kad užsibookint iki galo. Gal čia ženklas sakau 😆

Atsakyti

Esam nuomojęsi kol į kaimą nebuvo galima. 

Mums lb.patinka. 

O šiand.idėja buvo tokia biškį darbinė pirtelė, nes mb išriginė, tai su bernais jo, bet blt nžn ką man su ta ausim daryt. 

Atsakyti

Mona, biškį palauk. Vėl apie žemuoges rašysiu 🤣

Ir apie daržus, jei tik augs kas. Kolkas ridikėliams sekas gerai, o žirnius atsėt teko paėmus iš tėvų sėklų, nes pirktiniai supuvo. 

Atsakyti

Esam nuomojęsi kol į kaimą nebuvo galima.  Mums lb.patinka.  O šiand.idėja buvo tokia biškį darbinė pirtelė, nes mb išriginė, tai su bernais jo, bet blt nžn ką man su ta ausim daryt. 
O tau normaliai atrodo kad su vyro darbuotojais, kitais vyrais, sėdėsi toj pirty? Ne geriau jiems vieniems vyriškoji kompanijoj pasibut? Man net mintis nekiltų list į tokią vyru pramoga 

Nebent po visko namo parvežt juos😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 23 balandžio 2021 - 08:45

Man tai įdomu būtų :)

Atsakyti

Man tai įdomu būtų :)

Jetau, kas ten įdomaus diedu statybininkų kompanijoj pirty 🤣. Iš viso ne į temą ten būsi. Tik varžysi juos

Atsakyti

Sugalvotų MB varyt su mano draugių mergų kompaniją į pirtį ar kokį spa. Vienas pats. tik trukdytų mums pletkint apie vyrus 🤣

Atsakyti

Jetau, kas ten įdomaus diedu statybininkų kompanijoj pirty 🤣. Iš viso ne į temą ten būsi. Tik varžysi juos
Aišku fainiau būtų su mūsu plytelčiku 😍

Bet kas per savaitė, kad nieko nesigauna 😁

Leiskit pasvajot nors 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2021 - 08:53

Sugalvotų MB varyt su mano draugių mergų kompaniją į pirtį ar kokį spa. Vienas pats. tik trukdytų mums pletkint apie vyrus 🤣

Tai prisipletkina jie ir taip darbe :)))

Atsakyti