Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O tai tau,kaip įdomu.mano tėvai visą gyvenimą kartu.nieks niekur nevaikščiojo,jokių ten neištikimybių.,bent jau aš nei girdėjau,nei mačiau.😃

Pagaliau penktadienis😃

Tik otas toks nepavasariųkas.

Granulės baigiasi,vyras tingi bevažiuot,tipo pritrūko čia poros savaičių.tai ėjo naktį kurt su senais laiptais(kombinuotas pečius pas mus).

Nu nu pažiūrėsim ,kiek jam kantrybės užteks kapot tuos laiptus😃

Atsakyti

Amadėja*, 23 Bal 2021 - 07:30, parašė: Blogai. Labai blogai
Kas blogai?
Atsakyti

Kas blogai?

Kad ta ausis spengia gi

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 23, 07:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72817770" data-time="1619152715"><div><p>Kas blogai?</p></div></blockquote><p>Kad ta ausis spengia gi</p>

Tai jau kokiam ežerėly murkdeis biggrin.gif pribėgo į ausį mirksiukas.gif
Atsakyti

O tai tau,kaip įdomu.mano tėvai visą gyvenimą kartu.nieks niekur nevaikščiojo,jokių ten neištikimybių.,bent jau aš nei girdėjau,nei mačiau.😃

Tai tiek mano mama viena buvo, tiek tas kaimynas vienas. Tik pasirodo, turėjo jis dvi drauges 😄

O gyvenimas tai pati supranti, ant kiek margas. 

Aš tai mačius visko daug. Apie 6 metukus gyvenimo realybė mane ištiko.... Tokia žiauroka. Gal ir nenormali....

Atsakyti

Tai jau kokiam ežerėly murkdeis biggrin.gifpribėgo į ausį mirksiukas.gif
Tai vat, kad dar nieko nedariau. Nesuprantu 🙈🤣

Mašiną valiau, siurbiau. Nu nlyn blyn

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2021 - 06:57

Tai tiek mano mama viena buvo, tiek tas kaimynas vienas. Tik pasirodo, turėjo jis dvi drauges 😄

O gyvenimas tai pati supranti, ant kiek margas. 

Aš tai mačius visko daug. Apie 6 metukus gyvenimo realybė mane ištiko.... Tokia žiauroka. Gal ir nenormali....

Man tai labai patinka kad,mama draugą turi. Kažkaip tada aš laisviau jaučiuosi, ne tokia atsakinga už viską ko jai reikia gyvenime. Ir ji netokia prilipus tada prie mano šeimos. Nes vistiek vyras gi ir nuveža kur reikia,.palydi,  padeda buityje kažkiek, jų laisvalaikis dviese turiningesnis, tad linksmiau mamai.

Atsakyti

Pakankamai šilta buvo, išsinuoginai gal, to ir užteko. Apgaulingas metas tas pavasaris.

Atsakyti

Man tai labai patinka kad,mama draugą turi. Kažkaip tada aš laisviau jaučiuosi, ne tokia atsakinga už viską ko jai reikia gyvenime. Ir ji netokia prilipus tada prie mano šeimos. Nes vistiek vyras gi ir nuveža kur reikia,.palydi,  padeda buityje kažkiek, jų laisvalaikis dviese turiningesnis, tad linksmiau mamai.

Aš irgi būčiau laiminga, jei mama laimingesnė būtų. 

Atsakyti

kovidas :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 23, 07:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72817773" data-time="1619153031"> Tai jau kokiam ežerėly murkdeis vartotojo įkelta nuotraukapribėgo į ausį vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Tai vat, kad dar nieko nedariau. Nesuprantu 🙈🤣
<p>Mašiną valiau, siurbiau. Nu nlyn blyn</p>

Tai gal tiesiog sieros kamštis. Kai jis būna, irgi spengia ir savijauta tragiška, bent man. Tiesiog turi pas LOR kreiptis. Jei tikrai kamštis, galima ir pačiai išsiplaut, bet geriau jau nepradėt, kol nežinai, kas tiksliai yra.
Atsakyti

Tai gal tiesiog sieros kamštis. Kai jis būna, irgi spengia ir savijauta tragiška, bent man. Tiesiog turi pas LOR kreiptis. Jei tikrai kamštis, galima ir pačiai išsiplaut, bet geriau jau nepradėt, kol nežinai, kas tiksliai yra.
Man karta gyvenime buvo toks dalykas. Sakė tipo prilipęs būgnelis ar kažkas tokio. Darė tokias keistas procedūras prapūtimus. 

O kamščio nėr buvę

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2021 - 07:37