Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 23, 08:36)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72817791" data-time="1619156062"> Tai gal tiesiog sieros kamštis. Kai jis būna, irgi spengia ir savijauta tragiška, bent man. Tiesiog turi pas LOR kreiptis. Jei tikrai kamštis, galima ir pačiai išsiplaut, bet geriau jau nepradėt, kol nežinai, kas tiksliai yra.</blockquote> Man karta gyvenime buvo toks dalykas. Sakė tipo prilipęs būgnelis ar kažkas tokio. Darė tokias keistas procedūras prapūtimus. 
<p> </p>
<p>O kamščio nėr buvę</p>

Ai, nu tai tau blogiau, vadinasi. Bet daktarų neapsieisi biggrin.gif.
Atsakyti

Labai jau charizmatiskas tas Intemoros tevas, kazin kazin ar jau taip scyrai istikimas isbuvo....  :D​ 

Atsakyti

Ai, nu tai tau blogiau, vadinasi. Bet daktarų neapsieisi biggrin.gif.

Tiek, kad žinau nieko ten baisaus ar pavojingo nebuvo. Gal savaime praeis 😃

Atsakyti

Mano mamai 68, draugo neturi, bet kokia buvo valdinga, tokia ir liko, mane dar gerai pašokdina. Bet šiaip tai ligų maišelis, visi galai skauda, skundžiasi ir skundžiasi.
Amadėja pasakok, vis įdomiau temoje mirksiukas.gifneiškris tos kelios, turinčios niežną požiūbiggrin.gif

Svarbu, kad palinksmintų savo sąskaita, ar ne? O kad pačiai paskui blogai bus tarkuojamai, tai dzin?

Ne dėl savo atseit davatkiško požiūrio aš jai taip patarčiau,  o kad paskui nebūtų temos klounu ir tarkavimo objektu. Nes pati gailisi kartais, kad liežuvio nenulaiko.

labas rytas.  

Atsakyti

Labai jau charizmatiskas tas Intemoros tevas, kazin kazin ar jau taip scyrai istikimas isbuvo....  :D​ 

Va va. Visi gi jie ištikimi tipo 😆

Atsakyti

Pinot, čystai pasigirt norėjau apie nėčystus planus, bet ta ausis, kad ją kur peklon  :rolleyes:

Dievulis saugot bando nuo griekų musėt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2021 - 07:50

Labai jau charizmatiskas tas Intemoros tevas, kazin kazin ar jau taip scyrai istikimas isbuvo....  :D 

Svarbiausia kad vaikai nieko nežino ir nesuka galvos. O kas buvo, jei buvo, tai pražuvo 😄

Atsakyti

Amadeja, prisidirbai su savo pirtelem ir maudynem. Kartais protas vaiksto is paskos... 

Atsakyti

Amadeja, prisidirbai su savo pirtelem ir maudynem. Kartais protas vaiksto is paskos... 
Taigi niekur savaitgaly nebuvom. O šitą visą sav.į namą važinėjau tik. 

Užvakar langus valiau.... 🙈🙈🙈 o vakar atsikėliau su spengiančia ausim. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2021 - 08:04

Nuo pirtelių nebūna man taip ir išvis niekaip blogai nebūna, nes įsikaitinini ir joks velnias nejama, ar į ledinį vandenį, ar į sniegą.  O vat skersvėjams kažkokia nesveikai jautri aš...  

Žodžiu: belen kokia pirtelė daug geriau už langų valymą 🤣🤣🤣 Sveikiau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2021 - 08:30

Ar gali tu nebeminėt tų pirtelių 🤣🤣🤣

Aš tai biški nustebus Amadėjos tų keistų užsiėmimų dažnumu, nu bet gal labai patiko 🤔 kažkaip galvočiau, kad reiktų rečiau, kad tai vis tiek išliktų šiokia tokia egzotika, kokį kartą į pusmetį 🙄😄

Atsakyti

Ar gali tu nebeminėt tų pirtelių 🤣🤣🤣 Aš tai biški nustebus Amadėjos tų keistų užsiėmimų dažnumu, nu bet gal labai patiko 🤔 kažkaip galvočiau, kad reiktų rečiau, kad tai vis tiek išliktų šiokia tokia egzotika, kokį kartą į pusmetį 🙄😄
Pirtis, pirtelė. O čia jau aš nekalta, kad prasmes uždedat.  Būtent pirtelėse mano gyvenime kaip tik nieko lb.griečno nevyksta. Perkaršta būtų gi.

O tas karštis ir yra relaxo esmė, nes net nebesigalvoja nieko. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 balandžio 2021 - 08:37