Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 18, 21:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801850" data-time="1616095776"><div><p>as isistikinus, kad nesirgsiu..arba labai svelniai vartotojo įkelta nuotraukaNu kuo tiki, taip ir yra vartotojo įkelta nuotraukaGripu nesirgau jau 10 metu...</p></div></blockquote><p>as gripu nesirgus 19 metu, bet covidas tai ne gripas. </p>

virusas. Jei nesusirgau vienokiu virusu, tai nesirgsiu kitokiu smile.gif Zinau zinau..kad daug kas man i veida nusijuoktu biggrin.gif Nu bet as tuo tikiu... smile.gif
Atsakyti

virusas. Jei nesusirgau vienokiu virusu, tai nesirgsiu kitokiu smile.gifZinau zinau..kad daug kas man i veida nusijuoktu biggrin.gifNu bet as tuo tikiu... smile.gif

Manai, kad esi atspari visiems virusams? 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 03 18, 22:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801857" data-time="1616096473"><div><p>virusas. Jei nesusirgau vienokiu virusu, tai nesirgsiu kitokiu vartotojo įkelta nuotraukaZinau zinau..kad daug kas man i veida nusijuoktu vartotojo įkelta nuotraukaNu bet as tuo tikiu... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Manai, kad esi atspari visiems virusams? </p>

leidziu sau tuo tiket smile.gif O norai(viltys) pildosi..ar ne? smile.gif
Atsakyti

leidziu sau tuo tiket smile.gifO norai(viltys) pildosi..ar ne? smile.gif

Prezikais nesinaudoji?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 03 18, 22:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801870" data-time="1616098470"><div><p>leidziu sau tuo tiket vartotojo įkelta nuotraukaO norai(viltys) pildosi..ar ne? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prezikais nesinaudoji?</p>

o jie prie ko? Nuo kovido saugo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 18 kovo 2021 - 22:29

O šiaip čia visai įdomus klausimas, ar kovidas persiduoda ir tuo būdu 😅

O šiaip tai reiktų temai kažkokio filtro

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 03 18, 22:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72801874" data-time="1616099329"><div><p>o jie prie ko? Nuo kovido saugo?</p></div></blockquote><p></p><p>O šiaip čia visai įdomus klausimas, ar kovidas persiduoda ir tuo būdu 😅</p><p></p><p>O šiaip tai reiktų temai kažkokio filtro</p>

tuo tai ne..bet per bucinius tai jo smile.gif
Atsakyti

kokio filtro? 

Atsakyti

Nuo ziv ir hepatito virusu. Ar tu ir jiems atspari?

Atsakyti

aš tai mielai dabar pasiskiepyčiau belenkuria vakcina, jeigu leistų pradėt dirbt. bet dar, kaip suprantu, nešviečia kurį laiką.

džiaugiuosi, kad seneliai pasiskiepijo jau abiem dozėm, gal pagaliau bus galima susitikti, nes jau daugiau nei pusę metų nemačiau. aš vis pagalvoju, kad, *****, nu jie jau tokio amžiaus, kad baisu tiek laiko nesimatyt, nes nebežinau, kiek laiko jiems apskritai beliko :huh2:

beje, rugsėjo mėn. nuo vaiko užsikrėčiau kažkuo, temp 39 tris dienas, kaulus laužė, prakaitas bėgo non stop, kosulys iki išprotėjimo (dar kokį mėnesį po to tęsėsi), vaikas irgi buvo su didžiausia temp., važiavo į priimamąjį, su vyru darėsi testus - neigiami, aš nevažiavau, nes su temp. na ir ką, pasidariau po kelių mėn. antikūnus - NIEKO :D tai greičiausiai buvo gripas arba šiaip neaiškaus kažkas. bet simptomai kaip coviduko.

šiandien kaip tik bendravau su koronaskeptiku vienu :) pasakojo, kaip jo pažįstamas neseniai persirgo. pavėlavo su gydymu, išvežė jau su greitąja, su visais deguonies aparatais, jau matė visokias šviesas tunelio gale. ir palatos kaimynas nė 50 nesulaukęs mirė. bet tas išsikapstė.

tai galvoju, kad jau geriau gal skiepas, nei numirt :) nes tikrai negaliu žinot, kaip mano organizmas kovos su tuo covidu.

o su skiepų šalutiniais visokiais esu artimai susidūrus - vaikas mažas, tai po dažno skiepo ir temperatūra kelios dienos, tai dar kažkas. bet viskas praeina :)

Mona, kaip tavo vaikui su skiepais einasi?

kažkaip įsiterpiau tik apie ligas pakalbėt :D

apie gėles tai išvis nieko negaliu pasakyt, nes vienintelė gėlė, ką galiu savaitę išaugint, tai hiacintas. dievinu jo kvapą. ir tai, kad po nužydėjimo žūsta :D išmeti ir ramu. nes sugebu net kaktusus numarint. ne gėlių žmogus.

Atsakyti

Nuo ziv ir hepatito virusu. Ar tu ir jiems atspari?

O prezikai patenka i krauja, veikia organizma? Koks nevykes palyginimas :D Be to niekur nesakiau, kad as atspari. Sakiau TIKIU, kad nesusirgsiu. Kaip tikiu, kad nesusirgsiu veziu :) O vat del Alzhaimerio nesu tokia tikra :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 19 kovo 2021 - 07:18

Rimtai,kaip uždėt filtrą? Ir man parūpo😀

Atsakyti