virusas. Jei nesusirgau vienokiu virusu, tai nesirgsiu kitokiu

aš tai mielai dabar pasiskiepyčiau belenkuria vakcina, jeigu leistų pradėt dirbt. bet dar, kaip suprantu, nešviečia kurį laiką.
džiaugiuosi, kad seneliai pasiskiepijo jau abiem dozėm, gal pagaliau bus galima susitikti, nes jau daugiau nei pusę metų nemačiau. aš vis pagalvoju, kad, *****, nu jie jau tokio amžiaus, kad baisu tiek laiko nesimatyt, nes nebežinau, kiek laiko jiems apskritai beliko
beje, rugsėjo mėn. nuo vaiko užsikrėčiau kažkuo, temp 39 tris dienas, kaulus laužė, prakaitas bėgo non stop, kosulys iki išprotėjimo (dar kokį mėnesį po to tęsėsi), vaikas irgi buvo su didžiausia temp., važiavo į priimamąjį, su vyru darėsi testus - neigiami, aš nevažiavau, nes su temp. na ir ką, pasidariau po kelių mėn. antikūnus - NIEKO tai greičiausiai buvo gripas arba šiaip neaiškaus kažkas. bet simptomai kaip coviduko.
šiandien kaip tik bendravau su koronaskeptiku vienu pasakojo, kaip jo pažįstamas neseniai persirgo. pavėlavo su gydymu, išvežė jau su greitąja, su visais deguonies aparatais, jau matė visokias šviesas tunelio gale. ir palatos kaimynas nė 50 nesulaukęs mirė. bet tas išsikapstė.
tai galvoju, kad jau geriau gal skiepas, nei numirt nes tikrai negaliu žinot, kaip mano organizmas kovos su tuo covidu.
o su skiepų šalutiniais visokiais esu artimai susidūrus - vaikas mažas, tai po dažno skiepo ir temperatūra kelios dienos, tai dar kažkas. bet viskas praeina
Mona, kaip tavo vaikui su skiepais einasi?
kažkaip įsiterpiau tik apie ligas pakalbėt
apie gėles tai išvis nieko negaliu pasakyt, nes vienintelė gėlė, ką galiu savaitę išaugint, tai hiacintas. dievinu jo kvapą. ir tai, kad po nužydėjimo žūsta išmeti ir ramu. nes sugebu net kaktusus numarint. ne gėlių žmogus.