O kokia nuomone, nu abidvi durnos
Jei turi nuomone, tai durna
Jei apggynei žmogų, kurjs pas tave drauguose buvo, tu ir durne. Turėjau kažkada tokiq klasiokię. Pasimirė. Tu ne prie ko nesusirekšmink 'jei ką 😁
Facboke draugės, tai patarkit, jei ta jau tai blogaj, ko sėdit užpakaliu suspaudusios
O ką čia sakyt? pasisakiau dieną.
Tai ką čia dabar? aš taip nemoku.nri *******,nei kliuškom vadintis,nei vartytis,nei trolint,ir net prasmės nematau.vistiek durdomas.
Jei apggynei žmogų, kurjs pas tave drauguose buvo, tu ir durne. Turėjau kažkada tokiq klasiokię. Pasimirė. Tu ne prie ko nesusirekšmink 'jei ką 😁
Facboke draugės, tai patarkit, jei ta jau tai blogaj, ko sėdit užpakaliu suspaudusios
Burbe, kokia diagnoze kai neturi draugių ir sėdi sm?
Tai vat,vintede sėdžiu,kad jau tokios tokelės,ne sm.
Gal pavyks į žmones išeit,tai žiūrinėju suknelių kokių.Gal ką pirksiu😁
Kai abi durnos, trečia triokšštą, niekada nebijojau trečių, nei antrų
Aš tai neišsirenku niekaip laisvalaikio batelių, šiandien net akropoly buvau (labai keista, bet parduotuvės pustuštės, vienas kitas žmogus. Aišku ir buvau 11 val ryte).
Jaučiu kokius 3 užsisakysiu iš eavalynės, gal bent vieni tik. Bet liūdniausia, kad ir ten nerandu tokių, kad jau man būtų labai faini 🙄
Aš tai neišsirenku niekaip laisvalaikio batelių, šiandien net akropoly buvau (labai keista, bet parduotuvės pustuštės, vienas kitas žmogus. Aišku ir buvau 11 val ryte).
Jaučiu kokius 3 užsisakysiu iš eavalynės, gal bent vieni tik. Bet liūdniausia, kad ir ten nerandu tokių, kad jau man būtų labai faini 🙄
Ir as ieskaulaisv. batu. Irgi nerandu. Ispindejom, nu
sunki ta mūsų dalia, išsirinkti
Iš tikro tai taip 😁
sunki ta mūsų dalia, išsirinkti
Bet tikrai sunki, kai toks pasirinkimas 😁 būtų 3 variantai tai manau greit išsirinkčiau. O dabar 😆 žiūriu žiūriu, atsibosta, vienam tas ne taip, kitam tas, trečias lyg nieko, bet kaina kosminė. Ir t.t. ir pan. 😁
o kokių ieškai šiam sezonui?
o kokių ieškai šiam sezonui?
Iš tikro tai taip 😁
Bet tikrai sunki, kai toks pasirinkimas 😁 būtų 3 variantai tai manau greit išsirinkčiau. O dabar 😆 žiūriu žiūriu, atsibosta, vienam tas ne taip, kitam tas, trečias lyg nieko, bet kaina kosminė. Ir t.t. ir pan. 😁
o aš tai dar ir svarstyklės prie viso gėrio, net salotas besirinkdama sugebu tris kartus persigalvot ir pasiimti ketvirtą variantą