Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

o aš tai dar ir svarstyklės prie viso gėrio, net salotas besirinkdama sugebu tris kartus persigalvot ir pasiimti ketvirtą variantą

Kaip žiauru 🙈🙈🙈

Atsakyti

o kokių ieškai šiam sezonui?

Odiniu. 

Turiu visai naujus conversus baltus ir tuos, jur pernai nesiojau baltus medziaginius. Bet jie, kai visai atsils.

Dabar ieskau kokiu odinuku sviesiu. 

Atsakyti

Aš dabar šituos pasižymėjus, bet vienus pasirodo sesė turi jau ir sakė žiauriai trina užkulnį, išbūna iki pusryčių su jais 😁 tai gal neimsiu, nes man tai žiauriai trina visi batai, turi būti superminkšti užkulniai.

Priedas  Screenshot_20210423-222016_Chrome.jpg   93,83KB   18 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2021 04 23, 22:08)
o aš tai dar ir svarstyklės prie viso gėrio, net salotas besirinkdama sugebu tris kartus persigalvot ir pasiimti ketvirtą variantą</p>
[right][snapback]72818346[/snapback][/right]

Kaip pažįstama rolleyes.gif
Atsakyti

Aš dabar šituos pasižymėjus, bet vienus pasirodo sesė turi jau ir sakė žiauriai trina užkulnį, išbūna iki pusryčių su jais 😁 tai gal neimsiu, nes man tai žiauriai trina visi batai, turi būti superminkšti užkulniai.

attachicon.gifScreenshot_20210423-222016_Chrome.jpg

Kurie cia trina? 

Atsakyti

Kurie cia trina? 

Tom Tailor

Atsakyti

Kurie cia trina? 

Man tie pirmi visai neblogi. Einu ir aš pažiūrėt.

Atsakyti

situos ziuriu

Atsakyti

Man tie pirmi visai neblogi. Einu ir aš pažiūrėt.

Aha. Pazejau, oda. 

Atsakyti

situos ziuriu

Šitie tai jau manau super patogūs, bet man jų stilius per daug jau sportinis. 

Atsakyti

Spontaniskai nusipirkau tuos Marco Tozzi. Ziuresim, ar tiks. 

Atsakyti

O aš visada kankinuosi, besirinkdama tarp praktiškumo ir gražumo.

Tie monos pirmi, gražūs, bet zomšas šviesus ties padu, o dar skylutės bato viršuje, ar jos gali būti kiauros? Iš vienos pusės gerai, iš kitos-lietuje jau sudrėktų.

Greisės NB batai gražūs, bet numeris tik 36. Vėlgi, šviesus zomšas. Nu kaip nesinori vergauti batams.

Turiu NB juodus, jokių bėdų, bet su tinkleliu, ko labai nemėgstu. 

Atsakyti