Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Spontaniskai nusipirkau tuos Marco Tozzi. Ziuresim, ar tiks. 

O koks tavo pado ilgis ir kokį dydį renkiesi? Imi lygiai ar didesnius?

Atsakyti

Emiau 40.

Per lietu gi nenesiosi tokiu. O skylutes man patinka, vedinimas. 

Atsakyti

Emiau 40.

Per lietu gi nenesiosi tokiu. O skylutes man patinka, vedinimas. 

Nu galbūt.

Lauksim atsiliepimų. Tu visada viską išbandai pirma :)​ 

Atsakyti

Nu galbūt. Lauksim atsiliepimų. Tu visada viską išbandai pirma :)​ 

Cha, vakar kai abi parašėt, kad neblogi, dar pažiūrėjau, žiūriu rašo, paskutiniai dydžiai ir taip pat tuos užsisakiau 🤣🤣🤣 tai abi su greise gausim

Atsakyti

Aš nežinau.man kažkokie visi  per sportiški.noriu šviesių,storapadžių ir ne sportbačių.nerandu.be raištukų.įspiriamų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 24 balandžio 2021 - 07:53

Faini batai, bet nžn ar noriu

Atsakyti

Negaliu internetu batų pirkt

Atsakyti

Kaip ausys šiandien, Amadėja?

Atsakyti

Negaliu internetu batų pirkt

Nu aš irgi labai sunkiai, bet bandau, o kas belieka 😁 netiks reiks grąžint, čia bent sukurta super patogi grąžinimo sistema, iškart įdedami lipdukai, dėžės tokios, kad nereikia nieko ten pačiai klijuot, yra juostelė, nupleši ir užlenki, viskas. 

Atsakyti

Labryt, oi, kaip salta siandien. 

Atsakyti

Labryt, oi, kaip salta siandien. 

Pas mus gražiau nei vakar. Saulėta, ramu. O vakar tas vėjas ir sniegas, buvo bjauru  :newyear: 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 23, 19:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72818271" data-time="1619193876"><div><p>Per pirtelės kronikas neužmačiau, skrolinau. Užtvirtino čipą???</p></div></blockquote><p>Aga. Jau pilnai sučipuota esu. </p>

Labas rytas 4u.gif

Greis, kaip tavo antras kartas?

Madam, džiaugiuos, kad bent patogiai įsitaisius gali miegot 4u.gif

Amadėja, kaip ausis? Jei skauda, išgerk bent ibuptofeno- nimalšins ir skausmą, ir uždegimą mažins, jei ten kokie nors procesai vyksta.

Iš jūsų batukų, tai man NB kaip sportinukai super atrodo, o iš kitų - TT , nors šiaip blizgių nemėgstu. Tik jei Monos sesuo sakė kad trina, tai šūdukas. Man darbas batelius pranešiot. Aišku, Compeed pieštukas gelbėja.
Pernai Batų kalne vasarai įspiriamus medžiaginius nusipirkau Big Star juodulius. Tai gaila, kad juodi ir gaila, kad tik viena pora likis buvo. Būčiau dar vienus nusipirkus atsargai. Kaip basa.
Maža pėda ir plati, dar ir su aukšta keltim. Ot.
Atsakyti