Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Teamsuose tikrai galima užsidėti, o zoome garantijos neturiu.

Šiaip nustatymuose pasiieškot reikia. Prie video nustatymų.

Labas rytas🌹

Zoome irgi galima

Atsakyti

Fėja*, 26 Bal 2021 - 07:14, parašė: Teamsuose tikrai galima užsidėti, o zoome garantijos neturiu. Šiaip nustatymuose pasiieškot reikia. Prie video nustatymų. Labas rytas🌹
Taigi jau žinočiau,jei būtų tokia galimybė.nėra. Yra įjungt kamerą ir išjungt.galima be kameros,bet kažkaip nelabai leistina.😀 aš dirbu ne teamsuose,ne zoome,o moodle.

ir nesu protiškai  atsilikšs,kad nesusigaudyčiau.ir su žmonėmis bendrauju.

Taip,kad pasiieškot nustatymuose man nereikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 balandžio 2021 - 06:39

Eik geriau naujo namo ar mašinos nusipirkti, bo perki kaip duona kasdienine ...

Namų, turbūt, neteks bepirkt. Auto gali būt kasmet keičiamas. Pavydi? Net diskutuot su gnydom, išlendančiom kartą į metus, nėra prasmės. 

Atsakyti

Taigi jau žinočiau,jei būtų tokia galimybė.nėra. Yra įjungt kamerą ir išjungt.galima be kameros,bet kažkaip nelabai leistina.😀 aš dirbu ne teamsuose,ne zoome,o moodle. ir nesu protiškai  atsilikšs,kad nesusigaudyčiau.ir su žmonėmis bendrauju. Taip,kad pasiieškot nustatymuose man nereikia.
Ok. Aš tai kai tikrai esu žalia kompuose, tai tikrai ne viską visad žinau. 

O ten atsakymas buvo labiau Madam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 26 balandžio 2021 - 07:17

Kažkuri siūlėt uždarą grupę. Po tokių prašalaičių lerų/valerų atėjimo, tikrai būčiau už. Nes čia kažkokie piktybiniai kenkėjai.

Atsakyti

Nu nežinau. Balsuot reikia.

Ū ir kaip nuspręst kas čia prašalaitus,kas ne.o ir kitas prašalaitis man gal mielesnis.😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 balandžio 2021 - 07:27

Kas spręs  paskui, ką priimt, ko ne į tą uždarą temą? Ne vaikų darželis, gali rašyt bet kas, o reaguot ar ne, kiekvienos mūsų reikalas. Kas nori privataus bendravimo, pasidaro mesendžerio grupę.

Atsakyti

Ar viberio. Nesvarbu. Bet sm esmė ta, kad gali su laiku prisijungt lygiai tokios pat kaip mes kaip kažkada jungėmės, norėdamos be draut moteriškam kolektyve.

Atsakyti

Tada reikia nebebendraut.

Atsakyti

Kažkuri siūlėt uždarą grupę. Po tokių prašalaičių lerų/valerų atėjimo, tikrai būčiau už. Nes čia kažkokie piktybiniai kenkėjai.

Nu nieko tokio ji nedaro.

Tiesiog kiekviena dėl rašymo, pavadinkim, stiliaus, kartais malkų gaunam ir tiek. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 07:47

Nu nieko tokio ji nedaro

Paskaityk, tu gal. Ar aš ją įžeidinėjau?

Atsakyti

Paskaityk, tu gal. Ar aš ją įžeidinėjau?
O aš išvis niekada nieko neįžeIdinėju.

Tai  ne rodiklis 😆

Tiesiog žmonių galvose yra standartai kaip ir apie ką turi čia būt bendraujama. 

AŠ, pvz., nieko nesakysiu ir dėl 2 namų ir 3 mašinų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 07:50