Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Pakanka, kad žinai, o gal net asmeniškai pažįsti.

Ir jus zinau, nuo tada kai labai megote viesinti savo paklydimus. Tik dabar "sventuole" patapote ir teist pamegote. Paciai juokas neima? Taip ir gimsta posakiai ir patarles 🙂

Atsakyti

Ir jus zinau, nuo tada kai labai megote viesinti savo paklydimus. Tik dabar "sventuole" patapote ir teist pamegote. Paciai juokas neima? Taip ir gimsta posakiai ir patarles 🙂

Kaip įdomiai, seniai aš čia, bet Karynkos paklydimų jokių nepamenu 🤔 o gal kažko nežinau 😀

Atsakyti

Madam,  nesusireikšmink, apie tave nerašiau.

Nesusireikšminu, tiesiog bandau priimt ją tokią ir nevaryt.

Atsakyti

Žinovė 😁  iki šventuolės man kaip iki kijevo pėsčiom 😁 nei vaidinau, nei vaidinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 25 balandžio 2021 - 19:55

Kaip įdomiai, seniai aš čia, bet Karynkos paklydimų jokių nepamenu 🤔 o gal kažko nežinau 😀

Nugi pasakojaus kadaise, bet lyg buvai ir tu, gal pamiršai tiesiog.

Atsakyti

Nu cia, kai dar su vyru gyveno. Atmenu.

Atsakyti

Žinovė 😁  iki šventuolės man kaip iki kijevo pėsčiom 😁 nei vaidinau, nei vaidinu.

😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylu mylu: 25 balandžio 2021 - 20:02

Nugi pasakojaus kadaise, bet lyg buvai ir tu, gal pamiršai tiesiog.

Buvote cia jus tada 😊

Atsakyti

Nu cia, kai dar su vyru gyveno. Atmenu.

Teoriškai gyvenom, praktiškai ne.

Atsakyti

oi nežinau nežinau.po šito tai kaži kada man ūpas bebus remontuotis.nu gal dabar taip atrodo..nes jau su tuo kambariu gal trečią mėnesį🥶 Mačiau jau vizijoj dušo kambarį,bet tokiais tempais.tai nežialnau.o reik tik vasarą,kad radiatorių būtų galima pakeist į gyvatuką🙉

Aš įsijungiu kompą ,kamerą ir sakau,oi atsiprašau,remontas,nes vis tą iljičiaus lemputė išlenda.ir taip nuo naujų,kai darbo vietą pasidariau miegamajam.😀

Kažkas man pasakė,oi jau matau rozetės pragręžtos,kažkas įvyko🙉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2021 - 20:14

oi nežinau nežinau.po šito tai kaži kada man ūpas bebus remontuotis.nu gal dabar taip atrodo..nes jau su tuo kambariu gal trečią mėnesį🥶 Mačiau jau vizijoj dušo kambarį,bet tokiais tempais.tai nežialnau.o reik tik vasarą,kad radiatorių būtų galima pakeist į gyvatuką🙉

Aš įsijungiu kompą ,kamerą ir sakau,oi atsiprašau,remontas,nes vis tą iljičiaus lemputė išlenda.ir taip nuo naujų,kai darbo vietą pasidariau miegamajam.😀

Kažkas man pasakė,oi jau matau rozetės pragręžtos,kažkas įvyko🙉

Ten geriausia vieta darbui visame name?  :D​ 

Atsakyti

Pienė_, 25 Bal 2021 - 21:24, parašė: Ten geriausia vieta darbui visame name? :D
Neturiu kitos išeiteis.ten stalas su stacionariu kompu,jis nejudinams,viskas ten sukelta,turėjau nešiojamą,bet užlūžo. visiems reikia kompo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 balandžio 2021 - 20:49