Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Karynka., 26 Bal 2021 - 08:41, parašė: Ar viberio. Nesvarbu. Bet sm esmė ta, kad gali su laiku prisijungt lygiai tokios pat kaip mes kaip kažkada jungėmės, norėdamos be draut moteriškam kolektyve.
Tokia galimybė yra.ir mes turim teisę nuspręsti. Nesakau,kad taip bus ar taip reikia,bet mesengeryje nebūtina.
Atsakyti

Aš būčiau už uždarą. Nenormalu kai ateina nežinomi žmonės ir vadina temos dalyvės tikrais vardais

Atsakyti

Nu nežinau. Balsuot reikia.

Ū ir kaip nuspręst kas čia prašalaitus,kas ne.o ir kitas prašalaitis man gal mielesnis.😀

Tai ir priimsi mielą pašalaiti. Jei norės, galės bendraut čia. Tiesiog neskaitys viešai mūsų pokalbių suoliukas. Turės prisijungt norėdami skaityt 

Atsakyti
O tai vaidinsit demokratija? Kol vel intemora paleis isterikas- man cia nepatinka, noriu atgal i SM,kai kuriu snukiai nervuoja.Eiline istorijos spirale.Separatistes jus ,be imperial state of mind.
Atsakyti

Tokia galimybė yra.ir mes turim teisę nuspręsti. Nesakau,kad taip bus ar taip reikia,bet mesengeryje nebūtina.

Fb grupėj? Nesąmonė ten, nes nėra pokalbių srauto. Nebent kažką kito turi minty.

Atsakyti

Aš būčiau už uždarą. Nenormalu kai ateina nežinomi žmonės ir vadina temos dalyvės tikrais vardais

O skaityt galėtų bet kas?

Atsakyti

Tai ir priimsi mielą pašalaiti. Jei norės, galės bendraut čia. Tiesiog neskaitys viešai mūsų pokalbių suoliukas. Turės prisijungt norėdami skaityt 

O kaip žinosi, kad kažkas nori užeit ir prisijungt?

Atsakyti

O skaityt galėtų bet kas?

Pirma žinutę tik

Atsakyti

O kaip žinosi, kad kažkas nori užeit ir prisijungt?

Tie kas nori prisijungt turės parašyt temos kūrėjui ir gaut slaptažodį. 

Atsakyti

Aišku.

Atsakyti

O tai vaidinsit demokratija? Kol vel intemora paleis isterikas- man cia nepatinka, noriu atgal i SM,kai kuriu snukiai nervuoja.Eiline istorijos spirale.Separatistes jus ,be imperial state of mind.

Geriausia visas gręžt su imperial state of mind. Nes kokie 98% nesupranta tos protingai pasisakiusios.

Atsakyti

Tai kur ta drąsuolė prašapo? Alkoholis baigėsi?

Atsakyti