Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kes jau turim skirtingaa nuomoneals ką imt? ko ne.

Tai kas čia gausis.

Ekselį reik sudaryt😀

Kaži kas. Kaip ir visur civilizuotame pasauly - balsavimo būdu sprendžiama 

Atsakyti

Tada kita kalba, nes man tas atrinkinėjimas itin "neskanu"... kažkaip...

O kokia tada prasme uzdaros temos, jei ne atsijoti tuos, kurie neturetu galimybiu nei skaityti, nei rasyti?

Atsakyti

O kokia tada prasme uzdaros temos, jei ne atsijoti tuos, kurie neturetu galimybiu nei skaityti, nei rasyti?

Tai suoliką,kuris nerašo ir trolius, kurie ateina paišsidirbinė. Tada ok. 

Atsakyti
Ir vėl jos pykstasi ar pyksta biggrin.gif Ir vel kovoja su vėjo malūnais biggrin.gif
Cia kelios tikrai neturi ka veikti gyvenime.
Graudu jas skaityti.
Tas kai kuriu 'as nenoriu to, nenoriu ano' tik rodo, kad gyvenime tokie zmones sunkiai uzmezga bendravima, yra uzsidare, nesugebantys pritapti individai. Visa laime, kad tik keleta tokiu xia yra biggrin.gif

Ar as neteisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 10:52

Ir vėl jos pykstasi ar pyksta biggrin.gifIr vel kovoja su vėjo malūnais biggrin.gif
Graudu jas skaityti.
Tas jmkai kyuriu 'as nenoriu to, nenoriu another tik rodo, kad gyvenime tokie zmones sunkiai uzmezga bendravima, yra uzsidare, nesugebantys pritapti individai. Visa laime, kad tik keleta tokiu xia yra biggrin.gif

Va, psichologė nurodė jums ką daryt.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 26, 10:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72819222" data-time="1619425974"><div><p>Aš nemanau, kad užrakinus bus geriau.  Nevent bus kažkam drąsiau atviriau rašyt... Tada gali būt įdomu. Aušku neoabandę nesužinosim.</p></div></blockquote><p>pas tave rimtai yra kažkoks sutrikimas.</p><p>Tau geriau rašyt, kai tave skaito koks 200, o paskui išlenda ir duoda per galvą kažkoks trolis?</p><p>Tikrai imu manyt, kad mano teorija ne iš piršto laužta, kad tau reikia "žaliavos" pritraukt. Arba kažkoks egzibicionistinis sutrikimas.</p>

Pinotija, cia tave taip klimaksas veikia, nes anksciau visai kitoks personazas buvai?
Papildyta:
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 10:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819248" data-time="1619427017"><div><p>Ir vėl jos pykstasi ar pyksta vartotojo įkelta nuotraukaIr vel kovoja su vėjo malūnais vartotojo įkelta nuotrauka
Graudu jas skaityti.
Tas jmkai kyuriu 'as nenoriu to, nenoriu another tik rodo, kad gyvenime tokie zmones sunkiai uzmezga bendravima, yra uzsidare, nesugebantys pritapti individai. Visa laime, kad tik keleta tokiu xia yra vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Va, psichologė nurodė jums ką daryt.</p>

Tau akyse dvigubinasi, ka kam as xia nurodinejau?

Per velu, tokiame amziuje zmones jau nesikwicia. Skaiciau ir juokiausi, pagalvojau 'cia tikrai moterys amziuje rašo?'

Jus istisai pykstates, istisai. Kai nera prašalaiciu -pykstates tarpusavyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 10:59

Ir vėl jos pykstasi ar pyksta biggrin.gifIr vel kovoja su vėjo malūnais biggrin.gif
Graudu jas skaityti.
Tas kai kuriu 'as nenoriu to, nenoriu ano' tik rodo, kad gyvenime tokie zmones sunkiai uzmezga bendravima, yra uzsidare, nesugebantys pritapti individai. Visa laime, kad tik keleta tokiu xia yra biggrin.gif

Ar as neteisi?

Dar yra tokių, kurios mėgsta demonstruoti savo galią 😄

Atsakyti

Burbanti, cituot išmok, bo ne mane čia cituoji. Negražu taip.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 26, 10:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819248" data-time="1619427017"><div><p>Ir vėl jos pykstasi ar pyksta vartotojo įkelta nuotraukaIr vel kovoja su vėjo malūnais vartotojo įkelta nuotrauka
Graudu jas skaityti.
Tas kai kuriu 'as nenoriu to, nenoriu ano' tik rodo, kad gyvenime tokie zmones sunkiai uzmezga bendravima, yra uzsidare, nesugebantys pritapti individai. Visa laime, kad tik keleta tokiu xia yra vartotojo įkelta nuotrauka

Ar as neteisi?</p></div></blockquote><p>Dar yra tokių, kurios mėgsta demonstruoti savo galią 😄</p>

Yra xia visokio plauko. Bet tai yra normalu, nes tai yra atviras VISIEMS forumas.
Iseikit, kaip teletabes isejo, tik paskui negrizkit taip gedingai
Papildyta:
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 10:59)
<p>Burbanti, cituot išmok, bo ne mane čia cituoji. Negražu taip.</p>

Taip, tave citavau

As esu senoje geroje versijoje, jei ka biggrin.gif

Gerai, vsio, atejo seminaro Cildrens Trauma laikas.
Dabar galite reiksti savo nepasitenkinima, kol manes nebus 4u.gif
Atsakyti

rakinimai yra nesamone. Jei kazkurio personazo vienos nenori, kitos nori, tai nubalsavus jo nepriimt, tos norincios gali tiesiog duot slaptazodi. Tai koks tu rakinimu tolkas?

Atsakyti

rakinimai yra nesamone. Jei kazkurio personazo vienos nenori, kitos nori, tai nubalsavus jo nepriimt, tos norincios gali tiesiog duot slaptazodi. Tai koks tu rakinimu tolkas?
Nebent nuo trolių ir perdidelio viešumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 11:20

Nebent nuo trolių ir perdidrlio viešumo

nu vat man burbekle - trolis, Aninandai - normalus zmogus. Niekaip nesutarsim. Balsavimas niekinis, jei tu vis tiek gali kazkam duot slaptazodi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 26 balandžio 2021 - 11:20