Nuomonės išreiškimas nėra galios demonstravimas.
Burba ne trolis bent tikrąja prasme kaip suvokiu trolį.
Tai suoliką,kuris nerašo ir trolius, kurie ateina paišsidirbinė. Tada ok.
Nu tai toks tikslas ir yra.
Kristij, tu tikrai matai tarp musu tokiu, kurios duos slaptikus belekam?Be kitu sutikimo? As tai neduociau niekam.
manau atsirastu tokiu...
Kiek mūsų temos narių, ateinančių čia pabendrauti? Tikrai nemažai.
Mona, Kristij, Pinot, Greis, Savaitė, Intemora, Amadėja, Svajoklė, Atidu, Pou, Lietava, Anidanda, Fėja ...kas dar?
Greiskeli, 26 Bal 2021 - 12:30, parašė: Nu tai toks tikslas ir yra. Kristij, tu tikrai matai tarp musu tokiu, kurios duos slaptikus belekam?Be kitu sutikimo? As tai neduociau niekam.O aš gal Lerai duočiau. O ką? Bet va įžeisčiau tada madam.
Pienė_, 26 Bal 2021 - 12:32, parašė: Kiek mūsų temos narių, ateinančių čia pabendrauti? Tikrai nemažai. Mona, Kristij, Pinot, Greis, Savaitė, Intemora, Amadėja, Svajoklė, Atidu, Pou, Lietava, Anidanda, Fėja ...kas dar?Burbeklė😀
O aš gal Lerai duočiau. O ką? Bet va įžeisčiau tada madam.
as turejau omeny slapta duotu, be kitu zinios.
O aš gal Lerai duočiau. O ką? Bet va įžeisčiau tada madam.
As neduociau , jeigu kitos nesutiktu. Nesu nesazininga.
Kiek mūsų temos narių, ateinančių čia pabendrauti? Tikrai nemažai.
Mona, Kristij, Pinot, Greis, Savaitė, Intemora, Amadėja, Svajoklė, Atidu, Pou, Lietava, Anidanda, Fėja ...kas dar?
Marcopolo
Nu tai balsuosim uz kelis tokius ypatingesnius atvejus. Kiek pries pvz. Lera, kiek uz.
Pirmuausiai pati turėtų norą pareikšt bendraut, o ne tik skaityt.
Namų, turbūt, neteks bepirkt. Auto gali būt kasmet keičiamas. Pavydi? Net diskutuot su gnydom, išlendančiom kartą į metus, nėra prasmės.
Išsikepiau šiandien doradų, eik ir tu kepti, jei dar neišsikepei netyčia.