Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O aš bandau įtikint vyrą, kad neverta daugiau niekada gyvenime mano exui duot į snukį 🤣

Tik nesekasi

Tai dar grasina pakartot?  :D​ 

Atsakyti

Tai dar grasina pakartot?  :D​ 
Tai kitąkart jau tikrai duotų, jei tik sutiktų. O tas idiotas aiškina, kad laiptinė vieša vieta ir iki buto durų jis vistiek eis. O taip jie tikrai vieną dieną susitikt gali....

Ką man su jais daryt....🙈🙈🙈🙉🙉🙉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 kovo 2021 - 21:14

O aš bandau įtikint vyrą, kad neverta daugiau niekada gyvenime mano exui duot į snukį 🤣

Tik nesekasi

Tai vis dėl to davė? Nes sakei, kad nieko jam nepadarė ir exas išsigalvojo.

Atsakyti

Tai kitąkart jau tikrai duotų, jei tik sutiktų. O tas idiotas aiškina, kad laiptinė vieša vieta ir iki buto durų jis vistiek eis. O taip jie tikrai vieną dieną susitikt gali....

Ką man su jais daryt....🙈🙈🙈🙉🙉🙉

Suagę vyrai, tegul aiškinasi patys, jei kas netinka 😄

Atsakyti

Suagę vyrai, tegul aiškinasi patys, jei kas netinka 😄

O pasekmės po to man😃😃😃

Nu ačiū

Atsakyti

O pasekmės po to man😃😃😃

Nu ačiū

Suaugę vyrai, tegul patys ir pasekmes prisiima 😉

Atsakyti

Bandysim remontuot  miegamajį.angokraščius darysim.Suksim gipskartonį.jau medžiagom pasirūpinom.

Atsakyti

Bandysim remontuot  miegamajį.angokraščius darysim.Suksim gipskartonį.jau medžiagom pasirūpinom.

Tuoj ir visą namą susiremontuosit, gerai einasi 😊

Atsakyti

Va, Intemora. Tingejo tavo vyras grindis pakeist bute, tai dabar remontai jau visi metai vyksta :D.

O kam to gipso, sumazins kambari labai. 

Atsakyti

Žiūriu per 1-vyj kanal rusų (pabūsiu nepopuliari) vaikų balsą. Jėz, kaip dainuoja.... :blink: 

Greis, pas mane taip, buvo tokios plytutės. Jei va daba eičiau remontuot vonią, tai visokių plytučių būt minimumas. Būtų prausimosi zonoj koks betonas, kad kalkės kuo mažiau matytųsi. O kitur - dažyta.

Ta kriauklė vonioj, tai tik žiūrisi įdomiai.  Niekad nedaryčiau tokios nesąmonės, mano nuomone, nors ir suprantu, kad čia dėl vietos stokos. Bet vistiek ne.

Atsakyti

Mums kai vonia padarys, ims diedas atostogu savaite ir tvarkysim kapitaliai miegamaji.

Rozetes zemyn, dar viena papildoma, tapetai, laminatas.

Dar imsiu is darbo  meistriuka lubom palygint ir nudazyt.

O tada eina nx tie remontai.... 

Atsakyti

Žiūriu per 1-vyj kanal rusų (pabūsiu nepopuliari) vaikų balsą. Jėz, kaip dainuoja.... :blink: Greis, pas mane taip, buvo tokios plytutės. Jei va daba eičiau remontuot vonią, tai visokių plytučių būt minimumas. Būtų prausimosi zonoj koks betonas, kad kalkės kuo mažiau matytųsi. O kitur - dažyta. Ta kriauklė vonioj, tai tik žiūrisi įdomiai.  Niekad nedaryčiau tokios nesąmonės, mano nuomone, nors ir suprantu, kad čia dėl vietos stokos. Bet vistiek ne.
Tau nesamone, man samone. Buvau, stovejau salia, labai liuks ten viskas. Pilna plyteliu betono spalvos. O jau grynas betonas tai baisiau baisaus. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 19 kovo 2021 - 21:55