O aš bandau įtikint vyrą, kad neverta daugiau niekada gyvenime mano exui duot į snukį 🤣
Tik nesekasi
Tai dar grasina pakartot?
Žiūriu per 1-vyj kanal rusų (pabūsiu nepopuliari) vaikų balsą. Jėz, kaip dainuoja....
Greis, pas mane taip, buvo tokios plytutės. Jei va daba eičiau remontuot vonią, tai visokių plytučių būt minimumas. Būtų prausimosi zonoj koks betonas, kad kalkės kuo mažiau matytųsi. O kitur - dažyta.
Ta kriauklė vonioj, tai tik žiūrisi įdomiai. Niekad nedaryčiau tokios nesąmonės, mano nuomone, nors ir suprantu, kad čia dėl vietos stokos. Bet vistiek ne.
Žiūriu per 1-vyj kanal rusų (pabūsiu nepopuliari) vaikų balsą. Jėz, kaip dainuoja....Tau nesamone, man samone. Buvau, stovejau salia, labai liuks ten viskas. Pilna plyteliu betono spalvos. O jau grynas betonas tai baisiau baisaus.Greis, pas mane taip, buvo tokios plytutės. Jei va daba eičiau remontuot vonią, tai visokių plytučių būt minimumas. Būtų prausimosi zonoj koks betonas, kad kalkės kuo mažiau matytųsi. O kitur - dažyta. Ta kriauklė vonioj, tai tik žiūrisi įdomiai. Niekad nedaryčiau tokios nesąmonės, mano nuomone, nors ir suprantu, kad čia dėl vietos stokos. Bet vistiek ne.