Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tau nesamone, man samone. Buvau, stovejau salia, labai liuks ten viskas. Pilna plyteliu betono spalvos. O jau grynas betonas tai baisiau baisaus. 

Tau baisiau baisaus, man gražu, perfrazavus tamstą. Tai darykis tu kaip nori, juk neperšu savo nuomonės, o sakau, kaip daryčiau aš. Beje, betono sieną irgi turim ir už jos įrengtas dušas su tokia a la loftine pertvara. Galiu palygint su kitais objektais - kalkių nesimato.

Atsakyti

Tikiu, kad nesimato, bet man visi betonai ir akmenys, ju imitacijos labai nejauku 

Atsakyti

Greiskeli, 19 Kov 2021 - 21:50, parašė: Va, Intemora. Tingejo tavo vyras grindis pakeist bute, tai dabar remontai jau visi metai vyksta :D. O kam to gipso, sumazins kambari labai.
Langus dėjo.tai duobės,išgraužtos sienos.tai ten praeitą savaitę su perforatorium( kaip jis ten vadinadi😀) išdaužė,aplygino.
Atsakyti

Tai aptinkuot, apspakliuot galejo. Su tuo gipsu dar daugiau reikalu. 

Atsakyti

Tikiu, kad nesimato, bet man visi betonai ir akmenys, ju imitacijos labai nejauku 

Aiii, kažkada gyvenime jau reik pradėt ieškot kokybės ir kuo mažesnio tvarkymosi. Ko labai noriu daba.

Atsakyti
Kabina vaikinukas merginą:
-Varom į sauną,du zuikius nušausim.Ir pailsėsim,ir seksas.
-Aš nieko prieš seksą,bet zuikių nešaudysiu.
Atsakyti

Aiii, kažkada gyvenime jau reik pradėt ieškot kokybės ir kuo mažesnio tvarkymosi. Ko labai noriu daba.

Tas taip. Ir as dabar visur praktiskumo ziuriu. 

Atsakyti

Sode vitrininį langą įdėjo, prie o ir prie Kauno žinomo prūdo-ežero tą patį padarė. Dar nežinau, per nauja. Kaune tai kaip ir ok, sode nebuvau.

Atsakyti

Pradėjom žiūrėt tapino laidą su pukeliu, bet perėjom prie daktaro 😁

Atsakyti

Sode vitrininį langą įdėjo, prie o ir prie Kauno žinomo prūdo-ežero tą patį padarė. Dar nežinau, per nauja. Kaune tai kaip ir ok, sode nebuvau.

nieko nesupratau... 

Atsakyti
Atsargiai!     
   Šiandien covo-19!!!
😊😊😊
Atsakyti

Pradėjom žiūrėt tapino laidą su pukeliu, bet perėjom prie daktaro 😁

Nepatiko?

Atsakyti