Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Gerai, kad nedingai ir bent naktim pas mus užsuki - tai ryte yra ką skaityti  :D

Aš irgi žiemą prasirgau sunkiai neaišku kuo. Kai tiria tik vieną virusą - tai visi kiti lieka vienoje krūvoje neatpažinti. Todėl ir žinom tik kokio viruso nebuvo, o koks buvo lieka neaišku. Svarbu pasirgę  pasveikom  :)

O vaikų šalutiniai po skiepo nestebino, ne taip kaip dabar visus po šio...

aš naktinis paukštis. dieną paskaitau, bet dažnai nelabai yra kada parašyt.

Labas, nu su skiepais kaip su skiepais, rimčiausia reakcija į meningokoko, po kažkurio tris paras kilo tempė iki 39. Nuo kitų tai nebent parausdavo, patindavo dūrio vieta. Nu o vaiko irzlumas tai čia negali garantuot ar nuo skiepo ar šiaip.

meningokokas ir maniškiui buvo rimtas, abu kartus temp. po n dienų. beveik po visų skiepų tas pats, šiaip.

Jau greit laukia mmr skiepas, jei neklystu, girdėjau jis gana baisus. Tai biški neramu. Ir kitą savaitę vėl meningokokas. Realiai ją skiepija kas mėnesį 🤦‍♀️

o va po šito nebuvo absoliučiai nieko. tik po mėnesio prasidėjo alergija nuo karvės pieno, bet nemanau, kad čia galima tai susiet.

dėl vyrų ir pomėgių - man rodos, mūsų beveik visi pomėgiai bendri, labai mes panašūs. na, manęs gal tik autoremontas nedomina.

vonios nerodysiu, nes nuomojamas butas, viskas paprastai. nežinau, aš gal visai neišranki, bet man tokie dalykai nėra svarbūs. esam gyvenę visai old schooliniuose sovietiniuose butuose, kur dar tos senos dažytos medinės grindys, ir nieko, gyvi :D

labiausiai norėčiau sodybos miške. vienkiemio. dar šalia koks ežeriukas galėtų būt, ar upė. esama senelių sodyba prie kelio, aplinkui trobos, tai visai ne tas.

Atsakyti

Nepatiko?

Nu sėdi toks kiaulės akim ir meluoja ar išsisukinėja, nežinau, neatsimenu, ne taip nebuvo, čia kiti taip sako. Atsibodo.

Atsakyti

aš naktinis paukštis. dieną paskaitau, bet dažnai nelabai yra kada parašyt.

meningokokas ir maniškiui buvo rimtas, abu kartus temp. po n dienų. beveik po visų skiepų tas pats, šiaip.

o va po šito nebuvo absoliučiai nieko. tik po mėnesio prasidėjo alergija nuo karvės pieno, bet nemanau, kad čia galima tai susiet.

dėl vyrų ir pomėgių - man rodos, mūsų beveik visi pomėgiai bendri, labai mes panašūs. na, manęs gal tik autoremontas nedomina.

vonios nerodysiu, nes nuomojamas butas, viskas paprastai. nežinau, aš gal visai neišranki, bet man tokie dalykai nėra svarbūs. esam gyvenę visai old schooliniuose sovietiniuose butuose, kur dar tos senos dažytos medinės grindys, ir nieko, gyvi :D

labiausiai norėčiau sodybos miške. vienkiemio. dar šalia koks ežeriukas galėtų būt, ar upė. esama senelių sodyba prie kelio, aplinkui trobos, tai visai ne tas.

Man irgi nera prabanga svarbi visai, bet norisi, kad butu jauku. Kai jau darai, tai vistiek renkiesi. As tikrai tos vonios po 10 metu neremontuosiu ir plyteliu nekeisiu, tai noriu padaryt paprastai ir nekrentanciai i akis. 

Atsakyti

As tai irgi labiausiai sodybos noreciau prie misko ir kokio vandens telkinuko.Visai vienkiemio gal ne, bet, kad kaimynai ne uz tvoros butu. Bet nebus pas mane tokio daikto, sodas geriausiu atveju. 

Atsakyti

Sunus labai dabar savo butu dziaugiasi, ten tam name buvo kazkada pirmas rentgenas Kauno mieste.

Buvo pas kaimynus senukus arbatos pagert, o ten 120 kv. butas autentiskas  su dviverem durim, rojaliu i vsio takoe, tai toks suzavetas. 

Atsakyti

As tai irgi labiausiai sodybos noreciau prie misko ir kokio vandens telkinuko.Visai vienkiemio gal ne, bet, kad kaimynai ne uz tvoros butu. Bet nebus pas mane tokio daikto, sodas geriausiu atveju. 

Mes turbūt per dideli optimistai, nes irgi gyvenam sakyčiau panašiai finansiškai, bet galvojam apie sklypą (gal ne prie ežero, bet prie tvenkinio ar upės) ir su laiku kažką pasistatyti. Bet bus kaip bus, gal ir nepavyks 🙄

Atsakyti

Sunus labai dabar savo butu dziaugiasi, ten tam name buvo kazkada pirmas rentgenas Kauno mieste.

Buvo pas kaimynus senukus arbatos pagert, o ten 120 kv. butas autentiskas  su dviverem durim, rojaliu i vsio takoe, tai toks suzavetas. 

Oho, tai čia jau kažkur naujamiesty? Faini tie senoviniai butai.

Atsakyti

Oho, tai čia jau kažkur naujamiesty? Faini tie senoviniai butai.

uz Soboro.

https://visit.kaunas...ado-laso-namas/

Atsakyti

Man irgi nera prabanga svarbi visai, bet norisi, kad butu jauku. Kai jau darai, tai vistiek renkiesi. As tikrai tos vonios po 10 metu neremontuosiu ir plyteliu nekeisiu, tai noriu padaryt paprastai ir nekrentanciai i akis. 

jeigu sau, tai aš irgi viską paprastai daryčiau. ai, visai nesureikšminu aš buities dalykų, svarbu, kad tvarkinga ir nelūžta viskas į mėnesį po kelis kartus.

vienam nuomojamam bute 6 aukšte iš 9 per liūtį yra bėgęs vanduo pro rozetę miegajamam:D ekstrymas šioks toks.

man vienkiemis miške yra kažkas tokio. eini tais miškais kur akys veda, grybai, uogos, grynas oras, medžių ošimas. ech, svajonė čia. bet gal kažkada :)

Atsakyti

👍👍👍 gera vieta, o ir namas su istorija. 

Atsakyti

jeigu sau, tai aš irgi viską paprastai daryčiau. ai, visai nesureikšminu aš buities dalykų, svarbu, kad tvarkinga ir nelūžta viskas į mėnesį po kelis kartus.

vienam nuomojamam bute 6 aukšte iš 9 per liūtį yra bėgęs vanduo pro rozetę miegajamam:D ekstrymas šioks toks.

man vienkiemis miške yra kažkas tokio. eini tais miškais kur akys veda, grybai, uogos, grynas oras, medžių ošimas. ech, svajonė čia. bet gal kažkada :)

Tai, kaip supratau, neseniai susituokus? 

Atsakyti

nea, nesusituokus. kodėl čia tokios išvados? :D

Atsakyti