Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

As tai nesupratau, nes humoro nesuprantu, pati niekada nejuokauju ir kitoms nepatariu. :mmm: 

Buvom parke pasivaikscioti, eina velniop, toks ledinis vejas, jokio malonumo. Greitai namo parlekem. 

Greis, kokias plyteles pirkote?

Atsakyti

Tai čia jau pasiekimas, jeigu be tarpų nuo vieno prie kito pereini? Vyrai, kaip akmenys gyvenimo upelyje - tai nuo akmens ant akmens kaip sakant  :D 

Atsakyti

Tai čia jau pasiekimas, jeigu be tarpų nuo vieno prie kito pereini? Vyrai, kaip akmenys gyvenimo upelyje - tai nuo akmens ant akmens kaip sakant  :D

Reik sugebėt dar taip. Nuo vieno ant kito, be jokių tarpelių  :hmm:  

Atsibudo kadras, šiandien kviečia lyg niekur nieko pasivaikščiot. Neisiu, neturiu noro. 

Atsakyti

Atsibudo kadras, šiandien kviečia lyg niekur nieko pasivaikščiot. Neisiu, neturiu noro. 

O gal eik, tik apsirenk siltai, vejas ledinis. :)

Atsakyti

As tai nesupratau, nes humoro nesuprantu, pati niekada nejuokauju ir kitoms nepatariu. :mmm: 

Buvom parke pasivaikscioti, eina velniop, toks ledinis vejas, jokio malonumo. Greitai namo parlekem. 

Greis, kokias plyteles pirkote?

https://www.eplytki....-20x60-g-1.html

Atsakyti

https://www.lrytas.l...eikla-18689691/

Mano 5.Daugmaz tinka. 

Atsakyti

6, iš dalies tinka.

Atsakyti

8, kaip pirstu i dangu. As ne perfekcioniste, mena megstu saikingai, grozi taip, matau ir ieskau jo, net ten, kur nera. :D

Atsakyti

Mano plyteles irgi kremines, nes man grazu, o svarbiausia - vonia maza, norejosi ja praplesti bent vizualiai. 

Atsakyti

Mano plyteles irgi kremines, nes man grazu, o svarbiausia - vonia maza, norejosi ja praplesti bent vizualiai. 

Jos ne kremines, tokios  pilksvos su vos melsvu ir zalsvu atspalviais. 

Atsakyti

Gal toks planas ir buvo. Norėjo kaip geriau. Vakar susivėlino ir nebesiūlė vaikščioti naktį. Pagalvojo, kad šeštadienį galėsite ilgiau, o ir pasivaikščiojimui diena tinkamiau. Aišku, tik spėlioju, bet gal jis iš tų vyrų,  kuris nemoka tartis, kalbėtis  :)  

Atsakyti

Gal toks planas ir buvo. Norėjo kaip geriau. Vakar susivėlino ir nebesiūlė vaikščioti naktį. Pagalvojo, kad šeštadienį galėsite ilgiau, o ir pasivaikščiojimui diena tinkamiau. Aišku, tik spėlioju, bet gal jis iš tų vyrų,  kuris nemoka tartis, kalbėtis  :)  

Nu tai taip, kur jis galejo velai vakare ja kviest, negi nakri vaiksciot? 

Atsakyti