Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man tai visai nejuokinga, kai paauglės pradeda su bernais duotis nuo tokių metų. 

Man irgi tas faktas nejuokingas, juokiuosi iš parašymo ir savaitės reakcijos.

Bet pas Intemorą yra Drakoniuks.

Kažin kaip ten bus. :D​ 

Atsakyti

Vuo, moterys, mokinkimes retusavimo meno.  :D

https://www.delfi.lt...s.d?id=86737943

Atsakyti

Man irgi tas faktas nejuokingas, juokiuosi iš parašymo ir savaitės reakcijos.

Bet pas Intemorą yra Drakoniuks.

Kažin kaip ten bus. :D​ 

Koks parasymas, tokia ir reakcija.  :)

Atsakyti

Intemora išsilakstė iki suaugo ir ramiai su vienu dabar gyvena. Bet tai čia neaišku, kaip geriau išsilaksčius ar ne, kurti šeimą.

Atsakyti

Karynka, kiek tas tavo simpatija už tave vyresnis? 

Man atrodo, kai didelis amžiaus skirtumas - tai kas ką besakytų nesutapimų yra daugiau ir susistyguoti yra sunkiau. Arba reikia vienam labiau derintis. 

Atsakyti

Intemora išsilakstė iki suaugo ir ramiai su vienu dabar gyvena. Bet tai čia neaišku, kaip geriau išsilaksčius ar ne, kurti šeimą.

Kol vyksta  ta  "išsilakstymas", visokių blogų dalykų gali nutikti, ypač merginai.

mano aplinkoj draugėms jaunystėje nutikdavo visko. 

Nu, va, aš neišsilaksčiau šita prasme, na  bernų buvo, bet  buvo  kultūringas draugavimas. 

Nesijaučiu kažką praradus. 

Atsakyti

Karynka, kiek tas tavo simpatija už tave vyresnis? 

Man atrodo, kai didelis amžiaus skirtumas - tai kas ką besakytų nesutapimų yra daugiau ir susistyguoti yra sunkiau. Arba reikia vienam labiau derintis. 

Kažkada jau rašiau, apie 9 metus.

Atsakyti

savaitė, 20 Kov 2021 - 12:54, parašė: Na, vyras 13 metei skamba ziauriai. :D
Berniukas,lygiai toks pats trylikametis😀 Turėjau galvoje lytį😀 Iki  to.priėjau vėliau.gerokai vėliau😀 Šiaip tik pajuokavau😀 Bent jau bandžiau🙄 Jei dar giliau pasikaosčius,tai jau darželyje simpatijos visokios buvo tarp berniukų ir mergaičių  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 kovo 2021 - 16:07

Sedim auto peie Senuku sandelio.... kol pakraus... bet tai koki darba busim padare... 

Atsakyti

Berniukas,lygiai toks pats trylikametis😀 Turėjau galvoje lytį😀 Iki  to.priėjau vėliau.gerokai vėliau😀 Šiaip tik pajuokavau😀 Bent jau bandžiau🙄 Jei dar giliau pasikaosčius,tai jau darželyje simpatijos visokios buvo tarp berniukų ir mergaičių  

Aš tai supratau, kad pajuokavai. :D​ 

Atsakyti

Žiūrit interviu? Pasirodo, ne Keitė verkė, o Megan, visi žinojo tai, o paskleidė atvirkščiai.

Atsakyti

Tai jau seniai apie tai rase. 

Atsakyti