Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tu neturi klausti KODEL. Nes tada jis gali klausti, kodel tave diedas pamete. Nu kodel? Zmones tinka viens kitam, arba ne. 

Jo neklausiau, pačiai įdomu 

Atsakyti

Aš tai, jei būčiau viena dabar, tai jaučiu ieškočiau kokio faino vyro laikui leist :)  Tik. Be jokių ten gyvenimų kartu...

O ir Mažiau atsakingai rinktIs reik. Netinka kažkas. Next 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 kovo 2021 - 13:17

Aš tai, jei būčiau viena dabar, tai jaučiu ieškočiau kokio faino vyro laikui leist :)  Tik. Be jokių ten gyvenimų kartu...

O ir Mažiau atsakingai rinktIs reik. Netinka kažkas. Next 😃

Iki pažinties su dabartiniu ieškojai su kuo gyvent? 

Atsakyti

Iki pažinties su dabartiniu ieškojai su kuo gyvent? 
Taip. Ieškojau kažko rimto. Nieko nesigavo 🤣 O kai realiai nieko nebeieškojau, tai ir atsirado mb. Neplanuotai, netikėtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 kovo 2021 - 13:27

Kaaa???

Na, vyras 13 metei skamba ziauriai. :D

Juokiuosi garsiai, gerai, kad nesusirinko niekas žiūrėt, ko. :D​ 

Atsakyti

Fb.pridėjau realių plytelių derinių kaip dabar daro žmonės. Tik man nė vienas nepatiko 🤣

Atsakyti

Neieškau su kuo gyvent, nelabai ir noriu. Kada nors gal ir taip. O dabar norėtųsi žmogaus, su kuriuo būtų ką veikt laisvu laiku, bet nepult į buitį bendrą.

Atsakyti

Juokiuosi garsiai, gerai, kad nesusirinko niekas žiūrėt, ko. :D​ 

Man tai visai nejuokinga, kai paauglės pradeda su bernais duotis nuo tokių metų. 

Atsakyti

Neieškau su kuo gyvent, nelabai ir noriu. Kada nors gal ir taip. O dabar norėtųsi žmogaus, su kuriuo būtų ką veikt laisvu laiku, bet nepult į buitį bendrą.

tai puiki proga ir pabandyt su juo. Nepatiks, apsisuki ir ate. 

Atsakyti

Man tai visai nejuokinga, kai paauglės pradeda su bernais duotis nuo tokių metų. 

Bijai, ane, del saviskes?  :D​ 

Atsakyti

Bijai, ane, del saviskes?  :D​ 

Nenorėčiau, tikrai.

Atsakyti

Palauksim, kol Drakoniukas 13-kos prades su bernais duotis :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti