Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Amadėja*, 21 Kov 2021 - 12:34, parašė: O dabar galiu xxx rašinėtis, kavos galiu ir viskas ok, nes pasitiki.
Pas tave kažkokie kraštutinumai.😀
Atsakyti

Aha, zino. Kur tokiu durniu rasi? 

Manai, ji  bendraudama apsimeta, kad ieško su kuo pseksuot?

Atsakyti

Manai, ji  bendraudama apsimeta, kad ieško su kuo pseksuot?

Manau. Gal neisreiskia taip tiesiai, bet suteikia aiskios vilties. 

Atsakyti

Bet tie vyrai tikrai kazkokie marsieciai.

MB atsisake nesioti plyteles ir kliju maisus i 8 auksta, kol nebus lifto. Taip ir pasakem meistrams. Visi sutiko. Vakar vaziavom apsipirkt, aptarem, kad visus pirkinius paliksim mano masinos bagazinej  kieme.Palikom. 

Pyst, siandien mano diedas nusprende sunesiot plyteles i buta. Viena pakuote 16 kg.

Tai dabar nesioja po pakuote i astunta  auksta. Kliju maisu, sake, nenesios, nes jie po 25 kg. Tai koks tikslas nesiot plyteles, jei klijai masinoj?

Ai... ne bobos protui suprast....  :frusty:​ 

Atsakyti

MB atsisake nesioti plyteles ir kliju maisus i 8 auksta, kol nebus lifto. Taip ir pasakem meistrams. Visi sutiko. Vakar vaziavom apsipirkt, aptarem, kad visus pirkinius paliksim mano masinos bagazinej  kieme.Palikom. 

Pyst, siandien mano diedas nusprende sunesiot plyteles i buta. Viena pakuote 16 kg.

Tai dabar nesioja po pakuote i astunta  auksta. Kliju maisu, sake, nenesios, nes jie po 25 kg. Tai koks tikslas nesiot plyteles, jei klijai masinoj?

Na pasportuot žmogus nusprendė, ko čia nesuprast  :D 

Atsakyti

Na pasportuot žmogus nusprendė, ko čia nesuprast  :D

Aha. Ir po kiekvieno pakilimo keikiasi :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu sunešios, pasportuos, bus pavargęs. kai ateis jo eilė šveisti unitazą ar ką ten pagal jūsų taisykles, jis sakys, viskas, aš jau nusikalęs, nieko šiandien daryt negaliu. :D​ 

Atsakyti

Nu sunešios, pasportuos, bus pavargęs. kai ateis jo eilė šveisti unitazą ar ką ten pagal jūsų taisykles, jis sakys, viskas, aš jau nusikalęs, nieko šiandien daryt negaliu. :D​ 

Pailsės ir išveis.ne kasdien tas plyteles nešioja😀

Atsakyti

Nu ir liks unitazas kitam savaitgaliui. As tai jau jo nesveisiu. 

Atsakyti

Klijus sunešios dviese, plytelės jau suneštos bus. Ar liftą ant dienų padarys?

Atsakyti

Manau. Gal neisreiskia taip tiesiai, bet suteikia aiskios vilties. 

Vasara artėja, gal ieško to trečio įdomesniam laisvalaikiui, o vyras leidžia, rinktis nes gi turi žmonai patikt  :rolleyes: 

Atsakyti

Klijus sunešios dviese, plytelės jau suneštos bus. Ar liftą ant dienų padarys?

Kas tie dviese?

Liftas padarytas, tvarkomi saugumo  popieriai. Tikimes sia savaite paleidimo. 

Atsakyti