Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Atsimenu, sakydavai, kad esi viena ir nieko nenori, kad ir taip gerai. Kuo apžavėjo?  :)​ 

Taip ir buvo. Ir dabar nenoriu jokio vyro savo namuose.

O netikėta pažintis su  žmogumi, kuris nuspalvina mano kasdienybę teigiamomis emocijomis pasirodo visai patinka  :) 

Jam taip tinka irgi. Taigi kol kas visiška darna  :)​ 

Atsakyti

Nei kiek neglostė širdies kai pavyduliavo tavęs kitiems? Neliūdina pokytis? Laimingesnė, kai jis gali ramiai tavimi dalintis? 

Neglostė. Gąsdino, nes tikrindavo mano telefą ištisai, būdavo pykčių dėl absurdų, jautėsi kažkokia kontrolė, įtarinėjimai. Būdavo gaudo ant.žodžių, blefuoja, kad kažką žino.  

Tai būdavo būtent tas nesveikas pavydas.

Atsakyti

O gal abejingas? 

Ne 😊

Atsakyti

Neglostė. Gąsdino, nes tikrindavo mano telefą ištisai, būdavo pykčių dėl absurdų, jautėsi kažkokia kontrolė, įtarinėjimai. Būdavo gaudo ant.žodžių, blefuoja, kad kažką žino.  

Tai būdavo būtent tas nesveikas pavydas.

Ir kaip taip stebuklingai pasikeitė, kad dabar net tavimi dalintis nori?

Atsakyti

Amadėja*, 21 Kov 2021 - 14:58, parašė: Neglostė. Gąsdino, nes tikrindavo mano telefą ištisai, būdavo pykčių dėl absurdų, jautėsi kažkokia kontrolė, įtarinėjimai. Būdavo gaudo ant.žodžių, blefuoja, kad kažką žino. Tai būdavo būtent tas nesveikas pavydas.

O ką manai dėl tarpinio varianto? Tarp nesveiko paranoiškumo ir abejingumo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 21 kovo 2021 - 15:20

O eidami su tavim iš xxx vyrai kavos, žino, kad tiesiog tyrinėji, domiesi santykių modeliais, esi laimingai ištekėjusi ir visai neketini su jis seksuot ? 

Nesu sakius niekada, kad ketinu 😁

Atsakyti

Bet tie vyrai tikrai kazkokie marsieciai.

MB atsisake nesioti plyteles ir kliju maisus i 8 auksta, kol nebus lifto. Taip ir pasakem meistrams. Visi sutiko. Vakar vaziavom apsipirkt, aptarem, kad visus pirkinius paliksim mano masinos bagazinej  kieme.Palikom. 

Pyst, siandien mano diedas nusprende sunesiot plyteles i buta. Viena pakuote 16 kg.

Tai dabar nesioja po pakuote i astunta  auksta. Kliju maisu, sake, nenesios, nes jie po 25 kg. Tai koks tikslas nesiot plyteles, jei klijai masinoj?

Ai... ne bobos protui suprast....  :frusty:​ 

Nu jie gi logiški ir racionalūs 😃😃😃😃

Atsakyti

Ir kaip taip stebuklingai pasikeitė, kad dabar net tavimi dalintis nori?

Keistas tas temos suoliukas...

Aš tai suprantu kai klausinėja žmogus, nes ir pats dalyvauja, diskutuoja temoje. O kai ateina vienpusiškai tarsi apklausos vykdyti tai  :hmm: 

Atsakyti

Anidanda, tu gal naujai prisiregistravusi Gailė?  :D​  

Atsakyti

Taip ir buvo. Ir dabar nenoriu jokio vyro savo namuose.

O netikėta pažintis su  žmogumi, kuris nuspalvina mano kasdienybę teigiamomis emocijomis pasirodo visai patinka  :)

Jam taip tinka irgi. Taigi kol kas visiška darna  :)​ 

Suuuuper 😍

Atsakyti

Nesu sakius niekada, kad ketinu 😁

O ką sakai? Koks pasimatymo tikslas nurodomas?

Atsakyti

O ką manai dėl tarpinio varianto? Tarp nesveiko paranoiškumo ir abejingumo?
Nėra abejimgumo. Tiesiog aš dabar geriau žinau kas būtent gali iššaukt jo pavydą. Kartą sugebėjau 😄 Pajuokavimų ta tema irgi būna, bet visumoje viskas ok :)

Nors ir pats pripažįsta, kad pamažėjo to pavydo labai pas jį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 kovo 2021 - 15:21