Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

mano tai irgi, tik pamato kad tv ijungtas ir ziuri iskart...bandau nusukti, o ji vis tiek sukasi i ta puse... biggrin.gif stengiuosi neleisti ziureti, juk dar mazyte labai, ir akyciu gadinti nevertetu... smile.gif
Atsakyti
maniskiui irgi televizorius butu geriausias draugas,jei tik leisciau g.gif kazi kas veliau bus mirksiukas.gif niu bet jei labai sukauja ar kai pratinomes ant pilvo ilgeliau pagulet-leisdavau truputi blush2.gif
Atsakyti
Musiskis irgi is visu jegu stengiasi nors minutele akies krasteliu paziuret TV. ax.gif leidziam kartais truputeli aspoksot kai labai jau rekia, bet siaip stengiames, kad nematytu.
Atsakyti
O aš tai temperatūrą galiu pamatuoti tik prie televizoriaus. Nors ir nelabai gerai, bet ką padarysi, 5-10 min. pažiūri. Ji labai judri ir visai nepasėdi ramiai. Net kai valgo, rankom ir kojom makaluoja, kažką turi veikti, judėti. Taigi niekaip negaliu be teliko pagalbos apsieiti blush2.gif .
Atsakyti
mums irgi patinka televizorius. Kadangi gyvenam vieno kambario bute tai ir kaip labai butu noras neleisti žiurėti tai NEIMANOMA. Nu nebent visa šeimyna nežiurėtu TV doh.gif . Bet nemanau, kad toks nekaltas kūdikio žvilgčiojimas i TV pakenktu g.gif
Atsakyti
musu akiu neatitraukia nuo tv,nors zinau kad negalima,bet jei neleidi ziuret tai galva suks i sona kad atrodo tuoj nulus.ziuredamas tv tampa ramus.
Atsakyti
as tai neleidziu. jei labai ikyriai nori ziureti - isjungiu tv. tikrai geriau nebus, jei vaikai tv ziures, o jei neziures, nieko nepraras, tik akytem geriau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2006 12 12, 15:40)
as tai neleidziu. jei labai ikyriai nori ziureti - isjungiu tv. tikrai geriau nebus, jei vaikai tv ziures, o jei neziures, nieko nepraras, tik akytem geriau bus  biggrin.gif

nu as irgi isjungiu,nes gaila maziuko akyciu.
Atsakyti
Na kaip ir visu, manajai ir gi geriausias uzsiemimas ziureti tv doh.gif , tai budavo ar i supyne guldydavau, kad nusukt nuo teliko ar isvis ji isjungdavau! o dabar labai gera pakaitala atradom biggrin.gif kambary atsirado mirksincios lemputes nuo eglutes (eglutes dar nera, bet buta jau pasipuosem), tai tik nori tv ziuret, as lemputes ijungiu ir viskas, vaiko nera, veikia kiap hipnoze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pabandykit, gal ir jums pades mirksiukas.gif !!!!!!
Atsakyti
Maniskis klipus labai ziuri, ir kazkaip leidziu kartais tai daryti blush2.gif Jau net turi savo mylimiausius, paziuri vaikstukuose tupedamas, paskui jei nebeidomi daina prasideda, nuvaro toliau savo reikalais biggrin.gif
Atsakyti
manau nera tokio vaiko , kurio nedomintu televizorius - juk ,kas draudziama visada labai idomu! mano beveik 3men dukrytes akytes irgi labai traukia mirgantis tv ekranas , taciau dabar dar nera sunku sutrukdyti jai ziureti , o veliau - nedrausiu (aisku ne istisai!) paziuret - gal , kai nedrausiu ir nebebus idomu tongue.gif mano drauges suneliui tokia taktika suveike mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir mano dukrytei labai jau petinka tas televizorius. Jei leistume, tai žiūrėtų ir žiūrėtų... biggrin.gif Na bet stengiames jo nerodyti, kai pasiguldom prie savęs, tai užstatom ją žaisliukais, pagalvėm ir pan. Bet ji jau įsigudrino ir išmoko visa tai išstumdyti. smile.gif Kai būnu viena su ja išvis nejungiu tv.
Atsakyti