Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Kol dukrytė buvo mažutė, neidavo atitraukti akių nuo TV. O dabar visada įsispokso, kai pamato Berneen biggrin.gif
Atsakyti
musu mazylis budamas 2men jau taip ziuredavo tv kaip rimtas vyras o jei pradedavo verkti tai pirmas nuraminimo budas sporto kanalas lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mano Summer telikas nerupejo is vis iki 2.5 metu, tai as kartais net svajodavau kad ji bent 15min i ji paziuretu, nes ji labai aktyvi pas mane, bet v dabar kai pradejo ziuret tai atplest neimanoma, vaiku kanalas turi buti ijungtas visa diena, nors ir neziuri kazkokios laidos doh.gif
o va mazasis tai nuo 3 men jau telika myli doh.gif , tai irgi visokiais budais prie jo prasosi doh.gif blink.gif
Atsakyti
Mano berniukas taip pat tv megejas bigsmile.gif ,bet jei barskuciai salia tai mieliau su jais zaidzia ir neziuri ,labai i garsus reaguoja, kai ka idomesnio isgirsta iskart akys i tv,arba kai rodo spalvinga filmuka tai tada jau jo akiu neatitrauksi, ziuri akis isputes blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Manasis tv žiūrėjo irgi gal nuo 2 mėn. Dabar tai turi vos ne ritualą prieš miegą pažiūri tv. geriausiai muzikinis kanalas, pasiaučia ir tada miegiuko. O kaip buvo gal kokiu 7-8 men tai buvo vienintelis nusiraminimo būdas. Šeip nemanau kad tai yra gerai, bet kad nėra kaip jo išjunkti tiek aš tiek MB žiūrim tv tada ir jis žiūri.
Atsakyti
maniškiui patinką tik reklamą žiūrėti,reklama baigesi ir tv nebereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vygita: 27 kovo 2009 - 11:03
Mano mergin tai net dreba lotuliukas.gif kai isgirsta reklama blush2.gif
Atsakyti
O maniškiui irgi patinka spoksoti į teliką, suka galvytę nors tu ką doh.gif , o ypač patinka teliko pultas lotuliukas.gif , kartą kai atėmiau tai ožius parodė doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 03 27, 20:31)
O maniškiui irgi patinka spoksoti į teliką, suka galvytę nors tu ką doh.gif  , o ypač patinka teliko pultas lotuliukas.gif  , kartą kai atėmiau tai ožius parodė doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Mūsų išdykėlis lygiai taip pat daro lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums dar tik 3 menesiukai su trupuciu o telikas kaip magnetas doh.gif visaip rieciasi sukasi malasi, kad tik i telika atsisukti lotuliukas.gif doh.gif kazkaip baisu man kad akys nepagestu g.gif nors visad nusuku ja nuo teliko, bet visviena buna kad pro sona pasiziuri...siaubelis... bigsmile.gif
Atsakyti
oi maniskei irgi tv tai kazkas,taip isisukt gali kaip gyvaciukas kad tik i tv paspoksot,o pulta tai irgi megsta paciupinet smile.gif bet pergivenu kad nuo pat mazens akiu nesugadintu tas telikas. schmoll.gif
Atsakyti
o jei jus teliko nejungtumes ten kur vaikas tai ir nepergyventumet del akyciu wub.gif as bandau jo nejungti, o jei jungiu tai jau tik vakare, visa diena klausomes radijo. ir super, vaikui net ir nereikia sukineti galvytes kur TV smile.gif
o kad vaikam TV patinka tai savaime aisku, sitiek saplvu viskas taip keicias ir juda o dar tiek ivairiu garsu...
o pultas idomu delto kad negalima smile.gif duokit viena diena ji, kita diena, trecia diena, o ketvirta jau neidomu bus...
Atsakyti