Musu maziukas labiausiai domejosi TV, kai buvo triju menesiuku, tad stengemes prie jo nejungti,o siuo metu demesi TV patraukia tik kai reklamos rodomos, bet garsa isjungus jos jam nebeidomios tampa
QUOTE(grizete @ 2008 12 04, 18:51)
is pradziu, kai pastebejo, kad yra toks daiktas, kaip televizoriu, tai bandydavau nusukt, uzdengt akytes ir pan. bet kai tik nustojau ta daryti, mazei iskart ta deze pasidare neidomi
kartais aki uzmeta minutelei ir toliau vartosi sau, zaidzia
uztat nagiukus tai kerpames televizoriu ziuredamos, tada neziuri, ka as su jos pirsciukais darau 
o gera minti pametejai, reiks ir man taip karpyti nagucius, nes jau tv tai viskas jam, nei valgyti, nei verkti, nei mamos nieko nebereikia, jei tik tv pamato.
siaip tai labai stengiuosi, kad jis jo neziuretu, net tv pradejom labai mazai ziureti, nu bet vat zinias tai jau man butina paziureti, o jei Benukas nemiega tai reikia ne tik zinias ziureti, bet ir ji dar uzimti
mažius nuo pirmų dienų labai domėjosi tv, tai leidom žvilgtelt, o dabar jau nebeįdomu jam, geriau tv pultelį panagrinėja
is pradziu domejosi,kai rodydavo reklama,dabar tik pulteliu domisi
,net moka nureguliuot ar isjungt tv
nuo gimimo atsuka galvyte į TV
Maniske dar nesupranta kas tas telikas, bet kartais tas mirgejimas uzkliuna jai uz akyciu, tada jeigu labai judantis ir ryskus vaizdas, tai ziuri, o siaip tai nelabai. MB megsta nuraminti ja, kai jau nebezino ko griebtis, tai pasisodina sau ant keliu pries telika ir abu ziuri. As tai esu pries tokius dalykus
Žiūri dažniausiai reklamą ir kai būna vinjetės muzikėlė
O šiaip tai dažnai jis įjungtas pas mus, tai neįmanoma nematyti
pastebėjau vieną dalyką... kuo daugiau draudi tuo labiau domina
tad pradėjom jau leisti, tai dabar atkreikia dėmesį tik į reklamas... kokią sav paspoksojo
QUOTE(grizete @ 2008 12 04, 19:51)
is pradziu, kai pastebejo, kad yra toks daiktas, kaip televizoriu, tai bandydavau nusukt, uzdengt akytes ir pan. bet kai tik nustojau ta daryti, mazei iskart ta deze pasidare neidomi
kartais aki uzmeta minutelei ir toliau vartosi sau, zaidzia
uztat nagiukus tai kerpames televizoriu ziuredamos, tada neziuri, ka as su jos pirsciukais darau 
ir mes sita buda naudojam naguciams kirpt
musu ir TV ziuri, bet neperdaugiausiai. Kolkas del sito dideliu
bedu neturiu