mano kleckas irgi ziuri
bet seniau tai budavo jam neidomu, o dabar jam 4 menesiai beveik tai nenuleidzia akiu. Kartais kai labai isiverkia tai uztenka parodyti tv ir nurimsta
O mano maziukei jokio skirtumo yra tv, ar ne
kartais suklusta, kai idomesnius garsus isgirsta
oj mao tv viskas tik jei ijungtas iskart suka galvele ir ziuri, bet neilgai
ziuri ir maniske, bet neilgai...
maniskio irgi neimanoma atitraukti nuo TV, vis persikreipes i telika ir persikreipes,jam jau visi 5men.-o teliko megeja tai ojojojjj
kad istisai ziuretu,tai gal ne...
na bet jei vaikstynej begiodama isgirsta kokiu garsu ydomiu tai suklusta minutelei,na mes stengiames jos demesi atitraukti,nors siaip mes ne megejai TV,tai jis nedaznai buna ijungtas...
buvo toks laikotarpis kaip tv buvo didziausias stebuklas,tas buvo nuo 3 iki 6menesio,dabar paziuri,bet ne itin jai idomu,tv pultelis kitas reikalas
bet va kompiuteris
jeigu maitinu kambaryje kur yra kompiuteris,tai mergina kraiposi,kad tik matytu,ka tevelis su kompiuteriu daro,o priejusi su vaikstyne pirmoj eilej pasiima peles kilimeli,tada nustumia pele ir barskina klaviatura
tikiuosi kad ir kompiuterijo manija atslugs,kaip atslugo tv:)
tikiuosi kad ir kompiuterijo manija atslugs,kaip atslugo tv:)
pas mus tai sakes kaip ziuri,bet neleidziam.juk tv taip akis gadina.
Ijungiam telika tik kai lelius uzmiega. Nezinau kaip ten istikruju yra, bet tikiu, kad kenkia vaikucio protiniam ir psichologiniam vystymuisi. Gal vieniems maziau kitiems daugiau, bet itakos turi. Jau nekalbu apie zala akims. Kazkur skaiciau, kad tv ziurejimas vaikams gali sukelti hiperaktyvuma. Be to, sutrinka demesio koncentracija ateityje...
. Nors tv butu pati geriausia aukle
. Gal cia tik mano isitikinimai, daug vaiku ziuriu ir nieko rodos...
Mes tai isgirstam reklama ir viska pamirstam
nebereikia,nei valgyti,nei zaisti.Visas demesys i televizoriu.
Maniskei dar tik 9 men,o jau labai vilioja multikai
.O siaip labiausiai patinka Surskis ir Mauzeris is Dviracio zynios,ziuri,juokiasi ir snekina
musu mergytei trys menesiai, o ji jau i TV persikreipusi ziuri, ir verkti nustoja ir valgyti. O jeigu multikus pamato
, tai net sypsotis ir guguoti pradeda
Bunant viename kambaryje labai sunku...tenka ir patiems neziuret TV , tada geriausias draugas muzika. Monitorius mazosios zvilgsnio netraukia, tik klaviatura