Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Na, mes tai specialiai tam tikslui visiskai atsisakem TV, kai vaikutis gime smile.gif skaiciau kazkur, kad jai ziuri TV, tai intelektas leciau vystosi ir siaip akim kenkia... Zodziu, bukina smile.gif Tai kadangi man niekad TV nebuvo per daug svarbus, tai ir atsisakem. Gaila tik, kad nebegalim futbolo paziuret smile.gif O zinas perskaitom inete smile.gif Be to, mano supratimu - TV yra energijos siurbikas. Taip kad neimanoma su vaiku bendrauti ir filma ziureti, kaip kazkuri cia rase. O as visa demesi skiriu vaikeliui. Nors jis ir maziukas, bet daug jam dainuoju, deklamuoju eilerastuku, o jis - klauso, sypsosi. Manau, kad jei tureciau TV, tai daug to brangaus laiko butu nukreipta i TV, o ne i mudvieju bendravima. Tai va. Na, o vakarais, kai vaikelis jau miega, su MB ziurime filmus per kompa tongue.gif tongue.gif
Tiesa, kai buvo pas senelius, jie, aisku, turi TV, tai maziui patiko - ziurejo i ta puse, akiu atplest negalejo - juk pirma kart mate tokia kalbancia dezute smile.gif)
Atsakyti
Nors labai jai rūpi tiek kompas, tiek televizorius, deja deja, niekas neleidžia panelei žiopsot smile.gif
Atsakyti
su saiku truputeli ziuredavom smile.gif
Atsakyti
Mano vaikeliui 10 men, tad leidziu jam teletabius kartais paziureti, kai laikas nagucius kirpti blush2.gif smile.gif , tik taip ir leidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2olko2 @ 2011 05 25, 16:38)
Mano vaikeliui 10 men, tad leidziu jam teletabius kartais  paziureti, kai laikas nagucius kirpti blush2.gif  smile.gif , tik taip ir leidzia  smile.gif

as duodu pakramtyti kukuruza kol nagucius kerpu nes kitaip butu be sansu doh.gif O TV stengiuosi neleisti ziureti, jei jau pamato tai isjungiu
Atsakyti
Tv jauciu visiems problemele, mano vaikis tai kai reklama kokia tai akytes iskarto veda prie Tv ir ziuri , sakes , bet stengiames kad kuo daugiau butu isjungtas, bet vaikus labai traukia prie jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mildukse @ 2011 05 23, 00:32)
Na, mes tai specialiai tam tikslui visiskai atsisakem TV, kai vaikutis gime smile.gif skaiciau kazkur, kad jai ziuri TV, tai intelektas leciau vystosi ir siaip akim kenkia... Zodziu, bukina smile.gif Tai kadangi man niekad TV nebuvo per daug svarbus, tai ir atsisakem. Gaila tik, kad nebegalim futbolo paziuret smile.gif O zinas perskaitom inete smile.gif Be to, mano supratimu - TV yra energijos siurbikas. Taip kad neimanoma su vaiku bendrauti ir filma ziureti, kaip kazkuri cia rase. O as visa demesi skiriu vaikeliui. Nors jis ir maziukas, bet daug jam dainuoju, deklamuoju eilerastuku, o jis - klauso, sypsosi. Manau, kad jei tureciau TV, tai daug to brangaus laiko butu nukreipta i TV, o ne i mudvieju bendravima. Tai va. Na, o vakarais, kai vaikelis jau miega, su MB ziurime filmus per kompa  tongue.gif  tongue.gif
Tiesa, kai buvo pas senelius, jie, aisku, turi TV, tai maziui patiko - ziurejo i ta puse, akiu atplest negalejo - juk pirma kart mate tokia kalbancia dezute smile.gif)

Kaip noreciau, kad vyras sutiktu tv atsisakyti! As per tv pasiziuriu nebent kelioniu laidas ar zinias ir jei sunelis tuo metu nemiega, stengiuosi, kad nebutu pasisukes i tv puse. O vyras nesupranta, jam vienodai, neseniai radau abu kartu tv ziurincius - vyras issidrebes ant lovos, o sunelis savo nesiokleje, padetoje ant lovos, abieju akys prie ekrano prilipintos doh.gif Nenoriu, kad prie mazumes prie tv iprastu, prisimenu savo vaikyste ir taip smagu pasidaro - jokiu kompu, mobiliaku, 30 min rusisku filmuku kasdien ir kartais laidos apie gamta, o ne betikslis pokemonu ziurejimas...
Atsakyti
Mes TV visai nežiūrim ir nežiūrėdavom, nebent Panoramą. Šiaip nemėgstu, kad kas nors zyztų, man tada jau geriau ramybė. Taigi, mūsų mažoji neturėjo progos žiūrėti TV, nebent kai nueidavome į svečius, tada tai žinoma be galo domėdavosi. Na bet tai manau normalu, kad spalvoti, judantys ir skleidžiantys garsus paveikslėliai yra įdomūs mažyliams. Tik nemanau, kad sveika ...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nu man labai keista kai cia keliama problema del to, kad TV tam kambary, kur dazniausiai buna vaikas ir, tipo, del to jis ji ziuri doh.gif Taigi TV pats neisijungia mirksiukas.gif Pas mus politika siuo klausimu griezta - jokiu TV. Tik tada kai maziuke uzmiega. Nepavyko megstamos laidos paziuret, nieko baisaus. Tai tik labai maza auka del vaiko sveikatos. Nelabai suprantu ka jus prarandat to TV neziuredamos? Taigi pacia bukina! Turiu viena mylima savaitine laida ir megstama savaitini seriala, aciu dievui juos tuo metu kai maziuke jau miega rodo. O jei ne, tai prie progos nete pasiziuriu ir viskas. Paciom i sveikata to TV atsisakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
leidziu ziuret nes pastoviai ijungtas , bet , kad visi vaikai kaip taisykle iki 1.5 metu jo kaip ne nemato lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip as pati megdavau, kad tv butu ijungtas, daugiau del fono. bet laikui begant ji ijungiu tik zinias paziureti, bet ir tai pastatau "barikada", kad mazylis jo nematytu. zinoma, visiskai nenusaugosi, buna atsisuka, paziuri, kartais isistebeilija ilgam.
kaip ir kazkas rase, pacioms i nauda - jo neziurejimas, gi bukina. na nebent protingas laidas ziuret, bet tokiu dabar maza.

QUOTE(2olko2 @ 2011 05 25, 17:38)
Mano vaikeliui 10 men, tad leidziu jam teletabius kartais  paziureti, kai laikas nagucius kirpti blush2.gif  smile.gif , tik taip ir leidzia  smile.gif

as kartais nagucius kerpant irgi ijungiu, tai kiek cia trunka.
Atsakyti
TV praktiškai laikau išjungtą. Kartais kai miega mažylis įsijungiu ir ką nors pažiūriu, bet šiaip nieko gero per jį ir nerodo. O kad nepamatysiu tikrai ne per aukščiausio lygio laidu ar serialų manau nieko neprarasiu smile.gif
Atsakyti