Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Ziuri doh.gif Bet aisku stengiames riboti, atitverti kazkaip kad nematytu... pazystu mama, kuri savo vaika tik pamaitina jei tv ijungtas, kitaip nevalgo doh.gif
Atsakyti
Nesureikšminu televizoriaus žiūrėjimo ir nedraudžiu. Tikiu, kad šiuolaikiniai telikai tikrai ne tokie kenksmingi. O ir žiūri mažiukas ne tiek dau daug. Dažniausiai šiek tiek reklamų....
Atsakyti
jeigu ir jungiam, aš nusuku mažiuką, kad nematytų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgap. @ 2011 09 04, 12:52)
Nesureikšminu televizoriaus žiūrėjimo ir nedraudžiu. Tikiu, kad šiuolaikiniai telikai tikrai ne tokie kenksmingi. O ir žiūri mažiukas ne tiek dau daug. Dažniausiai šiek tiek reklamų....

labai labai pritariu jusu nuomonei drinks_cheers.gif manau siandiena mes sureiksminam labai daug dalyku ir vaika jau nuo mazu dienu auginam draudimo-neleidimo principu. turiu pazystama kuri neslepe tv nuo vaiko,tai vaikui jis nelabai beidomus. o kiti atvirksciaia metus vaikas nemate tv, o dabar kas-jo neatplesi nuo jo.jam net neidomu zaisti,kiek nori ziureti tv. cia gal tik sutapimas. ir aisku mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka123 @ 2011 09 04, 14:23)
jeigu ir jungiam, aš nusuku mažiuką, kad nematytų  tongue.gif

mes irgi taip darom smile.gif
Atsakyti
ziuri juk ne kokie urviniai esam, kad tik y sienas ziuretu, nes sedint su vaiku namie TV buna visada ijunktas
Atsakyti
mazius nekreipia i tv jokio demesio , jam idomiau brolis ir jo zaislai ax.gif
Atsakyti
stengiames riboti ,bet labiausiai megsta kompiuteryje ziureti pumba biggrin.gif
Atsakyti
Nedudam ziureti smile.gif , bet jei tik paimi ant rankyciu ir ijungtas TV, tai tik spek nusukti nuo jo smile.gif , labai jau jam patinka ziuret smile.gif
Atsakyti
mano sūnelis nuo 2 mėn pamėgo teliką, aišku ilgai žiūrėt neduodu, bet galvoju ar nepakenks regėjimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ash_laura @ 2011 11 11, 14:18)
mano sūnelis nuo 2 mėn pamėgo teliką, aišku ilgai žiūrėt neduodu, bet galvoju ar nepakenks regėjimui  unsure.gif

kiek domejausi, tai tokiems maziukams nepatartina:(
Atsakyti
Mažyliams kenkia televizorius, net jei veikia šalia ir atrodo, kad vaikas nesidomi. Bet vis tiek dėmesį pritraukia ir akims tikrai ne kas:(
Aš pati nežiūriu, tik, kai vyresnieji vaikai grįžta, tai įsijungia, pagyvėjimas kūdikio akivaizdus doh.gif
O šiaip pas mus įpročio įjungtą teliką nuolat laikyti nėra, kuo ir džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti