Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

Mano vyresnėlis nuolat spoksojo, kol mažas buvo, o dabar be akinių nė iš vietos verysad.gif
Atsakyti
ohmy.gif , nu viskas, apsuksiu kedutę, kad nematytų tv
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2004 08 30, 10:53)
pastebejau tema "kudikis ir kompiuteris" tai sumasciau kad noriu pasiteirauti ar jusu kudikiai ziuri i televizoriu?

as labai susirupinus, nes dazniausiai bunam kambary kur yra televizorius, ir dazniausiai ijungtas. tai jei mazoji guli keduteje - tai butinai persikreips, vos galva nenusilauz kad tik paziureti i ta deze. vyras net karta laikydamas ant ranku (buvo ijungtas televizorius), merliuka pakele pries akis, kad nieko nematytu. tai ka jus manot? is visu jegu kelesi i virsu, kele galva, kad tik pamatytu ka rodo telikas.

baisu. atrodo galeciau neisijungti tv, bet vien su vaiku zaisti (o toks dar ir zaidimas) liudna. isijungi telika - ir su vaiku pakalbi, pazaidi ir koki filma paziuri.

kaip jusu kudikeliai reaguoja i spalvota dezute?

musiskis lygiai taip pat... padayrs viska, kad tik pasiziuretu tv, nors stengiames, kad taip nutiktu kuo maziau, taciau net nesiojant ant ranku sukasi, losiasi i ta puse, kur tv, ir nors tu ka
Atsakyti
Kai turejau pirmagime, tai visada juokiausi ir sakiau, kad tai tevu kalte, kad vaikas prilipes prie televizoriaus. Maziau ziurekit, sakydavau. Mano dukryte niekada neturejo priklausomybes televizoriui, galedavo buti ir ijungtas, bet jai budavo dzin. O va susilaukius sunaitelio tiek nustebom, kai supratom jog 2men vaikas jau spitrijasi i televizoriu, kuris buna ijungtas tik vakarais. Kad jau pyksta, jei nusukam ji nuo jo. Nebuciau patikejusi, kad toks mazas vaikas gali ziureti televizoriu. Du vaikai, musu paciu televizoriaus ziurejimas nepasikeite, o va vaikai visai skirtingai reaguoja i tv. Todel dabar sakau, kad vaikai skirtingi, vieni labiau megsta tv, kiti jo is vis nepastebi. Matyt, taip ir turi buti ax.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai nera priklausomi nuo TV. Apie didiji vaika jau nieko nebepasakosiu. O maze, tai labai megsta ziureti. Jei kazka yra uzsiemusi, tai vos ne visas reklamas girdi ir mato. O jei ir siaip kazka idomiaus rodo neatsisako pasiziureti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes su vyru tai iš karto nusprendėm kad iki 2 metu ne duosim televizoriaus žiureti. Nes užteko perskaityti kaip televizorius veikia mažulkos regėjima doh.gif .
Atsakyti
jau pastebėjau kad spokso tai stengiuosi visada nusukti nėra reikalo spės prisižiūrės
Atsakyti
Maniskis irgi labai noretu ziureti.Bet girdejau kad iki 2metu nera gerai leisti ziureti tv.
Atsakyti
matau, kad su tv ne mums vieniems bėda.. musiškė viską padarys, kad galėtų jį žiūrėti, tai dabar dažniausiai išjungiame vaizdą ir tik klausom, ką per tv kalba, nes tokiu atveju jai nebeįdomu ir nežiūri.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

Tikriausiai ne naujiena, kad kudikiai megsta ziureti tv, ypac reklamas. Bet nemaniau, kad tokie maziukai jau pradeta dometis.
Maniskis neramus vaikas, tai man labai pagelbeja, televizorius. Vaikas isistebeilija i ji ir kuri laika buna ramus.
Kaip jus darote? Ar jokiais budais neleidziate, nusukate? Ar visgi nieko blogo, kad jis kokias 10 min paziures?
Atsakyti
Aš neleisdavau 4u.gif
Atsakyti
as tai leisdavau.
Atsakyti