Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

O nuo keliu menesiu pradejo dometis? Man atrodo 3 men dar tiek mazai, ale spokso jis nors tu ka.
Atsakyti
maniskei 1men14dienu ir jau idomus jai telikas,ziuri,bet neilgai.prie pat teliko nebuna,stebeilina is toliau.
jai vakare pro langa idomu ziureti i kitu butu langus svieciancius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skrite @ 2012 10 09, 13:22)
O nuo keliu menesiu pradejo dometis? Man atrodo 3 men dar tiek mazai, ale spokso jis nors tu ka.

Maniskei ir 3 men., bet kontroliuot turiu pastoviai doh.gif Jei guli ant lovos, turiu guldyt taip, kad galva pasukus TV nematytu, jei supuojasi savo kedutej, turiu nuo teliko nusukt, nes spoksojimas pastovus, visi filmai, laidos ir ypac multikai "komentuojami" buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Jie reguoja i sviesos blyksnius, tai ir spokso i telika
Atsakyti
Maniskis tai niekaip negali neziuret i telika. Jam dabar 4,5 men., bet jau nuo 3 men. tv patrauke jo demesi. As tai stengiuosi visada vaikuti nusukti, kad neziuretu, bet va su vyru problema. Jei vaikas neramus tai vyras dazniausiai taip ji nuramina. Gauna velniu tada nuo manes biggrin.gif Nera reikalo tokiem maziem gadint akiu.
Atsakyti
Kai tik paimu ant ranku iskart sukasi i telika doh.gif Kai guldau ant lovos visada nusuku, kad nematytu jo.
Atsakyti
Maniskis nusiramina ziuredamas TV, tai kai atsibosta man su juo "linksmintis", ijungiu telika.
Atsakyti
Nelabai kol kas dominatv..gal,kad iprates zaisti..ir tv ijungtas visad buvo
Atsakyti
Neziurejom teliko niekad prie vaiko iki puses metu. Dabar kartais pamato netycia kelias sekundes. Bet labai trumpam.Isvedam iskart i kita kambari jei kazka degancio norim pamatyt, bunam vienas arba kitas su vaiku. Nemanau kad tv yra toks dalykas be kurio negaletu mama ar tetis kai kambary yra vaikas. Pas mus tv tabu dar po siol.
Atsakyti
Teliko neziurim, tai ir vaikai jo nemato
Atsakyti
Mano pypliui ryt 7 mėnesiai. Kartais žiūri tv net išsižiojęs, kaip įdomu. Bet pas mane tv visą dieną įjungtas,tai mažasis kartais atsisuka šliaužiodamas į jį pažiūrėti, bet trumpai. Paskui vis tiek šliaužia kur šliaužęs biggrin.gif Jei retai tv būtų įjungtas,tai gal jam įdomiau būtų. O,kai visą dieną įjungtas,tai priprato prie tų garsų ir nebedomina tiek.
Atsakyti
Labai megsta ziureti tv, bet neleidziu, nebent jei reikia kazka pasidaryti tai keliom minutem pasodinu tai ramiai paziuri smile.gif
Atsakyti