Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ką iš pomidorų gero gaminat?

Atsakyti

Ką iš pomidorų gero gaminat?

Aš viską varau į kaip ir padažą?.. nulupu, paverdu, įdedu druskos ir vos vos cukraus, sublenderiuoju ir psio, į stiklainius. Greičiausias darbas man. Ilgiau pavirus tirštesnė masė, trumpiau - tirštos sultys.  

Atsakyti

Turiu kibirą ant pernokimo ribos, laikysis kaži?

Atsakyti
QUOTE(Zufi @ 2025 09 04, 13:27)
<p>Ką iš pomidorų gero gaminat?</p>

Išdalinu.
Atsakyti

Aš irgi kecupa verdu 

Atsakyti

Turiu kibirą ant pernokimo ribos, laikysis kaži?

Išvirti tai tikrai laikysis.

Atsakyti
Pernai kečupo priviriau,niekam nereikia.
Oi kaip ramu ant širdies,išdalinta,net lengviau pasidarė kvėpuoti. ax.gif
Atsakyti

Ingrida, saviems dalinu, dalinu.  

Aš anksčiau dariau daržovinį padsžą, gal reik labiau pomidorinį padaryt.

Atsakyti
Aš savo svečiams vis padedu po lėkštę pomidorų,aviečių,obuolių krepšelį.Labai gerai sueina,dar ir po cukiniją,liepiu kepant mėsytę,dėti cukiniją.
Kažkaip mes žiemą pamirštame tuos padažus.Pernai grupiokė atvežė visą dėžę konservuotų stiklainių su grybais,iškeitėme į dėžę pomidorų.Dabar galvoju grybus sako reikia suvalgyti per sezoną koservuotus?Bet ten su daržovėmis?Galima laikyti dar metus?
Atsakyti

Aš savo kecupa naudoju sriuboms ir troškiniams. Pabandykit pvz į burokėlių sriubą pilt, galit puslitri ant didesnio puodo, tobulas skonis būna 

Atsakyti

Priedas  IMG_5486.jpeg   66,8KB   0 Parsiųsta kartų

 

Koks gražus vakaras šiandien, pasivaikščiojom, jokio vėjo, šilta 

 

 


Pridėta:

Atsakyti

Dar tokią verdu, lb rekomenduoju : buljone verdu lęšius ir ryžius, pakepinu svogūną, česnakų, paprikos. Viską sudedu į buljona, ir savo kecupo, arba tiesiog sublenderiuoju pomidorų (šviežių arba šaldytų). Paverdu biski, įdedu maltos paprikos miltelių, cili. Puiki sriuba gaunasi, man skanu su grietine balinta. Greit pagaminama 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: [b!]Vakar[/b!], 20:07