Ką iš pomidorų gero gaminat?
Ką iš pomidorų gero gaminat?
Aš viską varau į kaip ir padažą?.. nulupu, paverdu, įdedu druskos ir vos vos cukraus, sublenderiuoju ir psio, į stiklainius. Greičiausias darbas man. Ilgiau pavirus tirštesnė masė, trumpiau - tirštos sultys.
Aš irgi kecupa verdu
Turiu kibirą ant pernokimo ribos, laikysis kaži?
Išvirti tai tikrai laikysis.
Oi kaip ramu ant širdies,išdalinta,net lengviau pasidarė kvėpuoti.

Ingrida, saviems dalinu, dalinu.
Aš anksčiau dariau daržovinį padsžą, gal reik labiau pomidorinį padaryt.
Kažkaip mes žiemą pamirštame tuos padažus.Pernai grupiokė atvežė visą dėžę konservuotų stiklainių su grybais,iškeitėme į dėžę pomidorų.Dabar galvoju grybus sako reikia suvalgyti per sezoną koservuotus?Bet ten su daržovėmis?Galima laikyti dar metus?
Aš savo kecupa naudoju sriuboms ir troškiniams. Pabandykit pvz į burokėlių sriubą pilt, galit puslitri ant didesnio puodo, tobulas skonis būna
IMG_5486.jpeg 66,8KB
0 Parsiųsta kartų
Koks gražus vakaras šiandien, pasivaikščiojom, jokio vėjo, šilta
Pridėta:
Dar tokią verdu, lb rekomenduoju : buljone verdu lęšius ir ryžius, pakepinu svogūną, česnakų, paprikos. Viską sudedu į buljona, ir savo kecupo, arba tiesiog sublenderiuoju pomidorų (šviežių arba šaldytų). Paverdu biski, įdedu maltos paprikos miltelių, cili. Puiki sriuba gaunasi, man skanu su grietine balinta. Greit pagaminama