Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kodėl?
Tipo sutrūksta luobelė... Šiaip aš nežinau ką įmanoma su žirnių sėklom padaryt, kad jos taip nedygtų, nes net apgraužtos sudygsta 😃😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 balandžio 2024 - 12:41
O aš jau kaip ne kokį derlių imu biggrin.gif
2 kibirai (antras į kadrą nepapuolė)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

a622adbdb6012912a1cd17c6048877f2835.jpg

Ančių reik

Atsakyti

Amadėja, jei geri, tai neklijuok pleistro. Tik tiek, kad diklofenakas ir uždegimą mažina.

Luety, liūna, bet vasara čia pat, atplauks merginos vėl.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 04 14, 11:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73144235" data-time="1713089679"><div><p>Pasejus zirnius svarbu,kad bent kelias dienas nebutu lietaus.</p></div></blockquote><p>Kodėl?</p>

Sako,kad sekla pasidalina i dvi dalis nuo dregmes ir nebedygsta

QUOTE(kavasucitrina @ 2024 04 14, 11:58)

Nu va pietus bus prancuziski

Produktyvus paukstis

Atsakyti

Turgun veši? )))

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 04 14, 14:30)
Ančių reik

Ir šitas jos lesa? Galvojau, kad tik šliužus.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2024 04 14, 15:34)

Nu va pietus bus prancuziski

Ai, žinok, kažkaip nesinori biggrin.gif MB kažkada kažką konstravo iš jų, valgė
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 04 14, 17:25)
Turgun veši? )))

Kažkur vežti bet kokiu atveju reikėjo. Arba kelis km, kad paleistos negrįžtų, arba kelis km, kur duoda 0,70 eur/kg. Pasirinkau antrą variantą - gavau beveik 7 eur už beveik 10 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 04 14, 15:55)
Ir šitas jos lesa? Galvojau, kad tik šliužus.
Papildyta:

Ai, žinok, kažkaip nesinori biggrin.gif MB kažkada kažką konstravo iš jų, valgė
Papildyta:

Kažkur vežti bet kokiu atveju reikėjo. Arba kelis km, kad paleistos negrįžtų, arba kelis km, kur duoda 0,70 eur/kg. Pasirinkau antrą variantą - gavau beveik 7 eur už beveik 10 kg  biggrin.gif

Dviguba nauda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 04 14, 18:22)
Dviguba nauda. 4u.gif

Kai kas renka ir tipo uždarbiui. Pavežiau čia anąkart vieną pensininkę moteriškę, tai pasigyrė, kad renka ir kad po 6 eur už kibiriuką gauna. Kažkaip net nepaklausiau, kaip ji nugabena apie 6 km iki supirktuvės, nes mašinos tai neturi. Gal pėsčia. Nu, iš "gero" gyvenimo viskas įmanoma.
Atsakyti

Kažkur vežti bet kokiu atveju reikėjo. Arba kelis km, kad paleistos negrįžtų, arba kelis km, kur duoda 0,70 eur/kg. Pasirinkau antrą variantą - gavau beveik 7 eur už beveik 10 kg biggrin.gif

Nu tai super :super:  bet tai kiek daug pririnkai. Čia savam kieme tiek? Pas mus tik mieste po lietaus iššliaužia, kaime jų išvis nematau.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 14, 18:53)
<p>Nu tai super thumbup.gif  bet tai kiek daug pririnkai. Čia savam kieme tiek? Pas mus tik mieste po lietaus iššliaužia, kaime jų išvis nematau.</p>

Tiek kieme, tiek ir už kiemo, bet savose žemėse. Ypač stengiausi netoli šiltnamių rinkt, nes atsibodo - kiek nueinu į šiltnamius, tiek išmėtyt besikėsinančių į salotas ar ridikus arba jau nulupt nuo augalų su lapu dantyse (turi jos dantis? unsure.gif biggrin.gif ) reikia. Gal dar kokius 2-3 kartus nurinkus kiek sumažinsiu jas...
Atsakyti

Pas mus vynuoginiu sraigių nedaug, bet va pilna tų invaziniu, juodu kūnu ir geltonų kiautu, mažos tokios. Jau net nebekovoju, nėra šansų 

Atsakyti