Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou, o tai poliklinikos turi tą lazerio terapiją? Užklausiu. Privačios reklamuojasi... O kiek procedūrų reiktų? 

Gundausi pabandyt, bet nežinau kuriai vietai (nes aš tiksliai nežinau man čia dėl susiaurėjusio stuburo kanalo skauda ar sėdimojo nervo uždegimo, nes simptomai labai panašūs). Arba abu 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 balandžio 2024 - 10:13

Pou, o tai poliklinikos turi tą lazerio terapiją? Užklausiu. Privačios reklamuojasi... O kiek procedūrų reiktų? 

Gundausi pabandyt, bet nežinau kuriai vietai (nes aš tiksliai nežinau man čia dėl susiaurėjusio stuburo kanalo skauda ar sėdimojo nervo uždegimo, nes simptomai labai panašūs). Arba abu 😁

Man kai buvo sėdimoji nervo uždegimas, tai ne tik skaudėjo koja, bet ir buvo nutirpus. Bet turėjai kažkur peršalt statinėj pozoje, kad tas uždegimas būtų 

Atsakyti

Man kai buvo sėdimoji nervo uždegimas, tai ne tik skaudėjo koja, bet ir buvo nutirpus. Bet turėjai kažkur peršalt statinėj pozoje, kad tas uždegimas būtų 

Tai va, kad panašu. Tiek, kad sėdmenų nebeskauda, liemens skausmo irgi nebėra, bet liko koja.  Greičiausiai vistik stuburas, nes labiausiai skauda pavaikščiojus ir stovint. Tie 8mm. yra rimtas susiaurėjimas, bet vistiek turėjo dėl kažko uždegimas gautis...

Atsakyti

Saintlina , kaip Tavo nugarytė? Ėjo ir praėjo? 

Jau ir pamiršau :super:

Atsakyti

Paprašiau vyro padėt ryt jurginus pasodint, pasakė, kad savo darbų turi...

Kaip blogai man ta nugara 🫥

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labos. Kažin šiandiena išauš? Niuruma, lietaus daug žada. Ir visa kita savaitė su šaltomis. Normalus lietuviškas pavasaris, kaip visada...

Amanda, pasveiksi ir pasodinsi tuos jurginus.  Kad tik tiek bėdų... 

Nieko doro nepadariau kaime. Be nakvynės ten ne kažką nuveiksi. Spėsiu... nesinervinu visai. Meistriukas dar dirba. Gal šiandiena, gal ryt pabaigs.  Atgausiu namus, bus smagu kai dulkes išsivalysiu ir daiktus į vietas sudėliosiu.

Atsakyti

Labas rytas,

Amadėja, na jei nugarą šitaip skauda, labai jau tau čia tų jurginų reik dabar? Pasveiksi, ne jurginus, kitas gėles pasodinsi. O jei situacija ne taip greit gerėjanti bus - teks prisitaikyti. Dabar turi sau nepakenkt. Nustok blaškytis ir sulauk gydytojų konsultacijos. Ir nediagnozuok sau ligų internetu, o ir internetu tau nė viena mūsų nepadėsim. Gydytojai įvertins tyrimus, apžiūrės ir nuspręs, kokia diagnozė ir kaip su ja tvarkytis.

Klijuok kol kas pleistrą olfeno, tau pamažu skirsis priešuždegiminė ir nuskausminanti veiklioji medžiaga, gerk vakare Lyriką,  aš net mankštą saikingai daryčiau, kad neteisingi judesiai neužspazmuotų raumenų dar labiau, dėl ko dar labiau skaudės.

Bet čia mano nuomonė. Tik nustok blaškytis ir imtis bet ko. Sulauk gydytojų konsultacijos. Čia, forume, gydytojų nėra, o visų patirtis skirtinga. Net ir su tokia pačia diagnoze, klinikinė situacija gali būti absol skirtinga. Galim "prikonsultuot" visai ne į tą pusę.

Gražios visoms dienos.

Vakar sode tooooks vėjas buvo, košmaras. Vis traukiau drabužius ir sluoksniavausi. Išbandžiau plokščiapjovę, patiko, tikrai naudosiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 14 balandžio 2024 - 08:16

Labas rytas,

Amadėja, na jei nugarą šitaip skauda, labai jau tau čia tų jurginų reik dabar? Pasveiksi, ne jurginus, kitas gėles pasodinsi. O jei situacija ne taip greit gerėjanti bus - teks prisitaikyti. Dabar turi sau nepakenkt. Nustok blaškytis ir sulauk gydytojų konsultacijos. Ir nediagnozuok sau ligų internetu, o ir internetu tau nė viena mūsų nepadėsim. Gydytojai įvertins tyrimus, apžiūrės ir nuspręs, kokia diagnozė ir kaip su ja tvarkytis.

Klijuok kol kas pleistrą olfeno, tau pamažu skirsis priešuždegiminė ir nuskausminanti veiklioji medžiaga, gerk vakare Lyriką,  aš net mankštą saikingai daryčiau, kad neteisingi judesiai neužspazmuotų raumenų dar labiau, dėl ko dar labiau skaudės.

Bet čia mano nuomonė. Tik nustok blaškytis ir imtis bet ko. Sulauk gydytojų konsultacijos. Čia, forume, gydytojų nėra, o visų patirtis skirtinga. Net ir su tokia pačia diagnoze, klinikinė situacija gali būti absol skirtinga. Galim "prikonsultuot" visai ne į tą pusę.

Gražios visoms dienos.

Vakar sode tooooks vėjas buvo, košmaras. Vis traukiau drabužius ir sluoksniavausi. Išbandžiau plokščiapjovę, patiko, tikrai naudosiu.

Tai aš tik tempimo darau ir paprastučius stabilizavimo. Atsirinkau kas tinka. 

Neurologo konsultacija gausis po reabilitologo, jei nepaankstins man, o šeimistė išvis nieko nepasakė. 

Blaškausi, nes chaosas kažkoks ir yra.

Geriu tą lyricą ir nuskausminančius ryte. Stipresnių gavau, tai gyvent įmanoma truputį.

Tai jurginų gumbai sandėliuke dėžėse. 

Laukia kol juos pasodins 😃 bet dar nedega... Lyja, tai tiesiog paprikas išpikiuosiu.

Atsakyti

Olfeno nžn ant kur klijuot ar ant liemens ar ant sėdmenų... iš esmės tai skauda koją 😃

Atsakyti
Labas rytas,

tyluma ramuma namie po savaites surmulio.Dukra nakvoja Diepes miesteli.Kai persikele keltu buvo jau 22val.pas juos,tai nenorejo vaziuot tamsumoj,pasieme viesbuti,pernakvos ir vaziuos toliau iki namuciu.Prizadejo atplaukt vasara,ji dievina musu apylinkes.
Truputi liudna. sad.gif cry.gif
Skalbia mano skalbykle patalynes,nezinau,ar pailset ar varyt i soda pomidoru sodint.Ryt rodo lietus,poryt be lietaus.Po to nukrinta temperatura iki 11 dienomis,o penktadieni vel 14 prasideda,bet ne daugiau visa savaite bus.Na,reiks pagalvot.
Ingrida labai grazias geles ikele prie kavos,Aciu.
Amadeja,nesidraskyk su tais darbais,dar spesi,kai pasveiksi. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

tyluma ramuma namie po savaites surmulio.Dukra nakvoja Diepes miesteli.Kai persikele keltu buvo jau 22val.pas juos,tai nenorejo vaziuot tamsumoj,pasieme viesbuti,pernakvos ir vaziuos toliau iki namuciu.Prizadejo atplaukt vasara,ji dievina musu apylinkes.
Truputi liudna. sad.gifcry.gif
Skalbia mano skalbykle patalynes,nezinau,ar pailset ar varyt i soda pomidoru sodint.Ryt rodo lietus,poryt be lietaus.Po to nukrinta temperatura iki 11 dienomis,o penktadieni vel 14 prasideda,bet ne daugiau visa savaite bus.Na,reiks pagalvot.
Ingrida labai grazias geles ikele prie kavos,Aciu.
Amadeja,nesidraskyk su tais darbais,dar spesi,kai pasveiksi. 4u.gif

Nesidink dar gal į šiltbamį, nes žada dar šaltų naktų. Aš į terasą išnešiau lentyną, užvilkau ant jos plėvelę (na, ten toks sle šiltnamis) ir sudėjau ten daigus. Jei kas, bus galima apačioj žvakę degt.

Atsakyti