Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Amadėja* @ 2024 04 14, 09:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73144212" data-time="1713082476"><div><p>Labas rytas,

tyluma ramuma namie po savaites surmulio.Dukra nakvoja Diepes miesteli.Kai persikele keltu buvo jau 22val.pas juos,tai nenorejo vaziuot tamsumoj,pasieme viesbuti,pernakvos ir vaziuos toliau iki namuciu.Prizadejo atplaukt vasara,ji dievina musu apylinkes.
Truputi liudna. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Skalbia mano skalbykle patalynes,nezinau,ar pailset ar varyt i soda pomidoru sodint.Ryt rodo lietus,poryt be lietaus.Po to nukrinta temperatura iki 11 dienomis,o penktadieni vel 14 prasideda,bet ne daugiau visa savaite bus.Na,reiks pagalvot.
Ingrida labai grazias geles ikele prie kavos,Aciu.
Amadeja,nesidraskyk su tais darbais,dar spesi,kai pasveiksi. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nesidink dar gal į šiltbamį, nes žada dar šaltų naktų. Aš į terasą išnešiau lentyną, užvilkau ant jos plėvelę (na, ten toks sle šiltnamis) ir sudėjau ten daigus. Jei kas, bus galima apačioj žvakę degt.</p>

Pas mus salnu tai jau nebus.Tik temperaturos nedideles,bet zeme siltnamyje pomidorams jau isilus.Tik agurkams dar vesoka.
Atsakyti

Luety, jei galiu patarti, pasirink pačią šalčiausia ir lietingiausią dieną šiltnamiui sodinti. Sveikatą saugok, kad nesukaistumei. Aš keliuosi anksti  ir sodinu, kol neprikaito...  ir iš viso, šiltnamis ryto ir lietingų dienų darbams  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 14, 09:39)
<p>Luety, jei galiu patarti, pasirink pačią šalčiausia ir lietingiausią dieną šiltnamiui sodinti. Sveikatą saugok, kad nesukaistumei. Aš keliuosi anksti  ir sodinu, kol neprikaito...  ir iš viso, šiltnamis ryto ir lietingų dienų darbams  rolleyes.gif​ </p><p></p>

Zinoma gali patart.Visada malonu gaut patarima,o darau,kaip iseina biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif as irgi galvoju,gal ryt per lietu,bet MB nebus ka veikt lauke tuo metu.Pasitarsim,nuspresim.
Atsakyti

Pas mus šiandien saulėta, šilta, tikiuosi vyrai šiltnamyje surinks lysves, tada lauksiu žemių kitą savaitę. Užsitęsė viskas, bet ką padarysi. Lauke jau pasejau morkų biski, ridikėlių. O žirniai, dar seniau pasėti, sudygo tik gal kas dešimtas 😁

Atsakyti

Pas mus salnu tai jau nebus.Tik temperaturos nedideles,bet zeme siltnamyje pomidorams jau isilus.Tik agurkams dar vesoka.

Aj 😃

Pamiršau 😊😇😇

Atsakyti

Pas mus šiandien saulėta, šilta, tikiuosi vyrai šiltnamyje surinks lysves, tada lauksiu žemių kitą savaitę. Užsitęsė viskas, bet ką padarysi. Lauke jau pasejau morkų biski, ridikėlių. O žirniai, dar seniau pasėti, sudygo tik gal kas dešimtas 😁

Žirnių reik naminių sėklų.  Tada dygsta 99 proc.Tos parduotuvinės niekam tikę.

Atsakyti

Visada sėju pirktas sėklas. Jei per anksti tai tikrai sudygsta kas penkta sėkla. Jei laiku, tai daigumas normalus.  Anksti sėju nedaug, paskanavimui. 

Atsakyti

Žirnių reik naminių sėklų.  Tada dygsta 99 proc.Tos parduotuvinės niekam tikę.

Neturiu tokio dalyko, bandysiu iš naujo set kitą savaitgalį  pirktines

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 04 14, 11:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="73144230" data-time="1713088128"><div><p>Žirnių reik naminių sėklų.  Tada dygsta 99 proc.Tos parduotuvinės niekam tikę.</p></div></blockquote><p>Neturiu tokio dalyko, bandysiu iš naujo set kitą savaitgalį  pirktines</p>

Pasejus zirnius svarbu,kad bent kelias dienas nebutu lietaus.
Atsakyti

Aš pamirkau sėklas vandeny ir sukaišioju. Sudygsta be problemų 😃

Atsakyti

Kodėl?

Atsakyti

Šiaip, man rodos, turiu aš daugiau sėklų negu susėsiu 😊

Atsakyti