Apie panevėžį žiema...
siaubas,jei kas pasodinu bulves ankstyvas ir sudyge,amen.Baisus oras.
Pas mus irgi saules nematyt,tirsta danguj net,10 silumos,bus lietaus vidudienyje rodo.
Fui,ne oras.
Pasvajosi ir praeis,paziurejau ,net pas mus kita savaite dar rizika nusalimo.Tai jau pas jus tikrai bus.
Sedau uzsisakyt daugiau agropleves.
NENARVUOK!!! )))
Vėl pratrūkęs buvo dangus,snigo smarkiai.Nežinau kada viskas ištirps?
Saintlina,į mano pusę važiavai?
ne, nevažiavau ir nenoriu ))) Šiaip sniegas man patinka, bet ne ant žydinčių trešnių ir vyšnių.
Padangos tai ko gero vasarinės ?
Nesaugu ...
Man vakar per visus sniegus teko po miestą važinėti . Tai mašinų žymiai mažiau . Ir vairuoja visi atsargiai. Nors Kaune tai kiek snigo , tiek tirpo . Nepasakyčiau kad slidu, vandens tik daug.
pas mane universalios, nes užknisa kaitaliot. Daba jokio galvosopio, kad praleisiu balandžio ar lapkričio 10.
Vilniuj mašinų kaip visada, tik kamščiai didesni, nes kritulių daugiau. Bet pas mus praktiškai viskas tirpo iškart, ne taip kaip pas Ingridą..
Seniai besmegeniai sveikina su visuotiniu atsilimu
Na, ar nesusiję su atšilimu, tai klausimas...
Nesaugu ...
Man vakar per visus sniegus teko po miestą važinėti . Tai mašinų žymiai mažiau . Ir vairuoja visi atsargiai. Nors Kaune tai kiek snigo , tiek tirpo . Nepasakyčiau kad slidu, vandens tik daug.
Universalios dabar padangos pas mane, žiemą dygliuotomis važinėju. Bet slidu buvo, ant 60 visi varė autostradoje, nes snigo ir niekas nevale
Labas rytas,
Kažin buvo šalna kaime ar nelabai?
Giedra... galėjo.
Kitą savaitę vasara.
Aš važinėju su žieminėmis- vasarinėmis padangomis. Sniegas būtų bėda. MB nusprendęs, kad taip saugiau.