Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Apie panevėžį žiema...

Atsakyti
Labas rytas,

siaubas,jei kas pasodinu bulves ankstyvas ir sudyge,amen.Baisus oras.
Pas mus irgi saules nematyt,tirsta danguj net,10 silumos,bus lietaus vidudienyje rodo.
Fui,ne oras.
Atsakyti

Pasvajosi ir praeis,paziurejau ,net pas mus kita savaite dar rizika nusalimo.Tai jau pas jus tikrai bus.
Sedau uzsisakyt daugiau agropleves.

NENARVUOK!!!  )))

Atsakyti
Saintlina,į mano pusę važiavai? mirksiukas.gif
Vėl pratrūkęs buvo dangus,snigo smarkiai.Nežinau kada viskas ištirps? bigsmile.gif
Atsakyti

Saintlina,į mano pusę važiavai? mirksiukas.gif

ne, nevažiavau ir nenoriu ))) Šiaip sniegas man patinka, bet ne ant žydinčių trešnių ir vyšnių. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 04 23, 11:21)
Vakar autostradoje Vilnius Panevėžys 😆

Padangos tai ko gero vasarinės ?
Nesaugu ...
Man vakar per visus sniegus teko po miestą važinėti . Tai mašinų žymiai mažiau . Ir vairuoja visi atsargiai. Nors Kaune tai kiek snigo , tiek tirpo . Nepasakyčiau kad slidu, vandens tik daug.
Atsakyti

pas mane universalios, nes užknisa kaitaliot. Daba jokio galvosopio, kad praleisiu balandžio ar lapkričio 10. 

Vilniuj mašinų kaip visada, tik kamščiai didesni, nes kritulių daugiau. Bet pas mus praktiškai viskas tirpo iškart, ne taip kaip pas Ingridą..

Atsakyti
Facebuke visi lipdyti sniego seniai pasipuose geliu puokstem.Fenomanas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 04 23, 12:21)
Facebuke  visi lipdyti sniego seniai pasipuose geliu puokstem.Fenomanas.

Seniai besmegeniai sveikina su visuotiniu atsilimu biggrin.gif
Atsakyti

Na, ar nesusiję su atšilimu, tai klausimas...

Atsakyti

Nesaugu ...
Man vakar per visus sniegus teko po miestą važinėti . Tai mašinų žymiai mažiau . Ir vairuoja visi atsargiai. Nors Kaune tai kiek snigo , tiek tirpo . Nepasakyčiau kad slidu, vandens tik daug.

Universalios dabar padangos pas mane, žiemą dygliuotomis važinėju. Bet slidu buvo, ant 60 visi varė autostradoje, nes snigo ir niekas nevale 

Atsakyti

Labas rytas,

Kažin buvo šalna kaime ar nelabai?

Giedra... galėjo.

Kitą savaitę vasara.

Aš važinėju su žieminėmis- vasarinėmis padangomis. Sniegas būtų bėda. MB nusprendęs,  kad taip saugiau. 

Atsakyti