Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Kažin buvo šalna kaime ar nelabai?

Giedra... galėjo.

Kitą savaitę vasara.

Aš važinėju su žieminėmis- vasarinėmis padangomis. Sniegas būtų bėda. MB nusprendęs,  kad taip saugiau. 

Pas mus buvo minusas....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 24, 06:40)
<p></p><p>Labas rytas,</p><p></p><p>Kažin buvo šalna kaime ar nelabai?</p><p>Giedra... galėjo.</p><p>Kitą savaitę vasara.</p><p></p><p>Aš važinėju su žieminėmis- vasarinėmis padangomis. Sniegas būtų bėda. MB nusprendęs,  kad taip saugiau. </p>

Labas rytas,
buvo šalna, o gal ir minusas. 6:30 Automobilis apšarmojęs. Dabar -gražus, saulėtas rytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 balandžio 2024 - 07:07
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pas mus dar sočiai sniego.Vadinasi neištirpo per naktį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2024 04 24, 07:06)
Labas rytas,
buvo šalna, o gal ir minusas. 6:30 Automobilis apšarmojęs. Dabar -gražus, saulėtas rytas.

Saulė pasislėpė. Dangus visai pilkas. Vėl lis......sklype skęstam. per šiltnamį vos ne upelis teka. Rožės vandeny. unsure.gif
Atsakyti

Kažin buvo šalna kaime ar nelabai?

Giedra... galėjo.

esu tikra, kad pas mus buvo, tik klausimas kokio didumo. Vilniuj auštant šalo. Išėjau su šuniu, dar nieks nebuvo apšąlę, mašinos tik drėgnos. O bevaikštant tiesiog akyse mašinų stiklai užsitraukė. 

P

Atsakyti
Labas rytas,
dangus cepelininis,saules nera siuo metu 6 silumos,bet raso jutimine tik 3.Toliau rodo 4 d lietus,tai Lietuvoj turetu but grazus oras,nes UK su LT kazkaip yra opozite pagal orus.Jei pas mus s...,tai lietuvoj puikus ir atvirksciai.
Vaziuosiu i soda,sukisiu paprikas,kaip bus taip,nes ant lentynos vazoneliuose jie be manes numirs per 3 sav.
Atsakyti

Labas rytas,
dangus cepelininis,saules nera siuo metu 6 silumos,bet raso jutimine tik 3.Toliau rodo 4 d lietus,tai Lietuvoj turetu but grazus oras,nes UK su LT kazkaip yra opozite pagal orus.Jei pas mus s...,tai lietuvoj puikus ir atvirksciai.
Vaziuosiu i soda,sukisiu paprikas,kaip bus taip,nes ant lentynos vazoneliuose jie be manes numirs per 3 sav.

Turi ok būti

Atsakyti

Vakar bandžiau mankštą po 4d.pertraukos. Oro pritrūko. Fignia kažkokia visai :(((((

Atsakyti
Man pirmadienį atstatė skeleto gamyklinius parametrus. Tai net teko prigulti kokiai valandai namo grįžus... Lyg pasikasyti norėtusi . Kažkur.
Amadėja aš Tavo vietoje ieškočiau pagalbos. Rimtos. Kokios rašiau , nesikartosiu .

Lyja Kaune, bjauru.

Ps Depe pirkau 3 sudžiuvusius bijūnus. Nebrangūs, nors veislinai. Tai mačiau , kad du jau gyvi. Lalaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 balandžio 2024 - 12:24

a.a. anytos sode mačiau, bijūnų pridygę. Galima juos kasti dabar? Kur mačiau sužymėtus, išsikasiau anksčiau, kaime pasodinau, tai sėkmingai auga. O kai jau pusmetrio aukščio daigai, nežinau, ar gerai judinti.

Atsakyti

a.a. anytos sode mačiau, bijūnų pridygę. Galima juos kasti dabar? Kur mačiau sužymėtus, išsikasiau anksčiau, kaime pasodinau, tai sėkmingai auga. O kai jau pusmetrio aukščio daigai, nežinau, ar gerai judinti.

Sunku bus sėkmingai iškast

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 04 24, 13:31)
<p>a.a. anytos sode mačiau, bijūnų pridygę. Galima juos kasti dabar? Kur mačiau sužymėtus, išsikasiau anksčiau, kaime pasodinau, tai sėkmingai auga. O kai jau pusmetrio aukščio daigai, nežinau, ar gerai judinti.</p>

Bijūnus geriausia sodinti nuo rugpjūčio. Na bet jei labai maišo ar kt - sodink ir dabar. Nežydės šiemet dabar pasodinti. Kokius nusmugelius nusipirkus sodinu į vazonus, o paskui rudenį į nuolatinę vietą.
Rudenį aš suprantu , kad 20+- kelmų bijūnų tikrai gana. O pavasarį esu pamiršusi , ką turiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti