Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Rudenį aš suprantu , kad 20+- kelmų bijūnų tikrai gana. O pavasarį esu pamiršusi , ką turiu biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

)))))

Atsakyti

Pas mane baltas kažkaip sunkiai įsitvirtina. Ieškau senovinio bordo, nes pirkau tokį, o gavosi tuščiaviduris. Ieškau nekvepiančio, stambiais žiedais, storais kotais - kaip pas Močiutę kad augo.

Geriausia persodinti rugsėjį, bet esu persodinus panašiu laikotarpiu ir net sulaukus žiedų. Jei reik, Santlina, gali bandyti su dideliu žemių gniutulų, tik kas giliai, giliai, kad nepažeist.

Atsakyti

Pas mane baltas kažkaip sunkiai įsitvirtina. Ieškau senovinio bordo, nes pirkau tokį, o gavosi tuščiaviduris. Ieškau nekvepiančio, stambiais žiedais, storais kotais - kaip pas Močiutę kad augo.

Geriausia persodinti rugsėjį, bet esu persodinus panašiu laikotarpiu ir net sulaukus žiedų. Jei reik, Santlina, gali bandyti su dideliu žemių gniutulų, tik kas giliai, giliai, kad nepažeist.

Žinau apie ką tu. Jis ankstyvas. Tie kvepiantys vėliau žydi.

Atsakyti
Paprikas sukisau,trys atliko,nuveziau brolienei,turi toki vienos lysves darzeli,gales sodint.Pomidorai auga graziai,bet mano nebuvimo metu bus pats penciravimo laikotarpis,nezinau ar hebra susitvarkys.Nu kaip bus taip,jei ka,turesim kruminiu pomidoru biggrin.gif biggrin.gif
Rukolos labai daug padalinau trim seimom ,o jau meskiniu cesnaku baisu kiek prisiveise,jau net ir trim seimom perdaug.Jau zydi.Ridikelius jau valgom pilnai visi trys.Oras puikus vejelis nedidelis,dar svogunus lauke apravejau,ziurkes pabaidziau,maciau dvi,kaip katinai dydzio...o Die,O,Die.Mano siaubas. ax.gif
Bijuna turiu viena,gal kada isiveisiu daugiau kokiu,gal,bet man kol kas gana ir sito.Ten zeme nederlinga,nesinori vis meslo kist kur neypatingai reikia.
Pietus ir mezgimas laukia manes.
Atsakyti

Man tai visas maistas kartono skonio, kai nejaučiu kvapų...tik kava ir saldumynai dar dar 😁

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 04 24, 10:38)
Labas rytas,
dangus cepelininis,saules nera siuo metu 6 silumos,bet raso jutimine tik 3.Toliau rodo 4 d lietus,tai Lietuvoj turetu but grazus oras,nes UK su LT kazkaip yra opozite pagal orus.Jei pas mus s...,tai lietuvoj puikus ir atvirksciai.

Kažin, ar opozicinė - pas mane dangus irgi cepelininis ir dar lyja smile.gif Vakar sniegas, šiandien vėl pavasaris biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane baltas kažkaip sunkiai įsitvirtina. Ieškau senovinio bordo, nes pirkau tokį, o gavosi tuščiaviduris. 

Turiu abu. Bet po vieną krūmą. Baltas didesnis. Žieduose būna po vieną- kitą raudoną lašą. 

O tas bordinis žydi anksčiausiai, bet kaip buvo nedidukas krūmiukas, taip ir yra. Visai neauga. Tiesa, dar klausimas ar išlikęs po pernykštės mamikės invazijos į gėlyną..

Atsakyti

Labas rytas,

na dar dienelė ir vasara ateis :) Bet Kaunas jau įmirkęs kaip reikalas. Galvojom savaitgalį į sodą važiuot, tas išknisas tvarkyt, bet kaži ar benuvažiuosim - užklimsim, greičiausiai.

Saintlina, taip, tokie balti man gražiausi. Turiu tokį, pirkau, bet kaži ko vieną žiedą tik išleidžia, neįsikabina. Gal šįmet ir tos vieno nebus. O bordo pirkau, pernai jau žydėjo, bet ne toks, kokį pirkau - panašus į medėjantį tuščiavidurį žiedas. Dar gelsvą turiu, rausvą (su laiku blankstantį) ir rožinį (Gaudvilė davė, tai jis gražus, didelis, jau ir Sesė gavo, jos Anyta).

Gražios visoms dienos!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bordiniai senoviniai gajūs,kiek augo žolėse,persodinėjau bet kada ir dabar dar vieną persodinti reikia. ax.gif
Atsakyti

Aš šian vairuotoju nuo ryto dirbu. Šįkart skardos lankstinius vežioju dėl įvairumo )) mergelė nespėjo objekto sumontuot, liko Klaipėdoj.  A čia mirtinai visiems visko reik, tuoj turbūt ir iki Kauno reiks mint.. 

Atsakyti
Labos
Apie bijūnus:
Senovinio bordinio neturiu . Reikės paieškoti pas bobutes. Turiu 4 medėjančius, be galo daug savų senovinių rūžavų ir keletą veislinių. Kai skaidžiau seną rūžavo kelmą buvo gaila išmesti. Senųjų šeimininkų, Tai ir prisodinau visur.
Reikės kitą savaitę apsilankyti Depe. Gal dar yra tų sudžiuvėlių ? Gera kaina kaip už veislinius buvo. Susodint reiks kur nors atokiau rudenį iš vazonų , nes visokių planų pas mergelę , visur maišys smile.gif
Bijūnus reiktų patręšti . Po žydėjimo. Iš liaudiškų patarimų , labai myli duoną. Jei po bijūnų pakasti duonos ( na kartais nesuvalgom , tenka išmesti ) pati geriausia trąša.
Kokia tai ne tokia vakar diena buvo . Mezginiai sunervino ax.gif Ir visai be jėgų diena, matyt slėgis žemas ir spaudimas krenta.
Ingrida, jau gavai tyrimo atsakymus ? Nors atsakymą ir taip žinom ... Tokia energija , viskas gerai turi būti 4u.gif !

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 04 25, 09:24)

Ingrida, jau gavai tyrimo atsakymus ? Nors atsakymą ir taip žinom  ... Tokia energija , viskas gerai turi būti  4u.gif !

Gydytoja dirba sekmadieniais.aprašą daro. bigsmile.gif Va todėl ir nėra eilių.Viskas gerai,kitaip būti negali. mirksiukas.gif Dabar tomografas dar laukia birželį.Ir paskui jaučiu vėl iš naujo viskas. unsure.gif
Nėra energijos,toks tingulys kažką darytiGal įsivažiuosiu?Vakar susikasiau šiltnamį,pakasu,pareinu,pasėdžiu ir vėl.Niekur skubėti nereikia. ax.gif
Atsakyti