Rudenį aš suprantu , kad 20+- kelmų bijūnų tikrai gana. O pavasarį esu pamiršusi , ką turiu
)))))
Pas mane baltas kažkaip sunkiai įsitvirtina. Ieškau senovinio bordo, nes pirkau tokį, o gavosi tuščiaviduris. Ieškau nekvepiančio, stambiais žiedais, storais kotais - kaip pas Močiutę kad augo.
Geriausia persodinti rugsėjį, bet esu persodinus panašiu laikotarpiu ir net sulaukus žiedų. Jei reik, Santlina, gali bandyti su dideliu žemių gniutulų, tik kas giliai, giliai, kad nepažeist.
Pas mane baltas kažkaip sunkiai įsitvirtina. Ieškau senovinio bordo, nes pirkau tokį, o gavosi tuščiaviduris. Ieškau nekvepiančio, stambiais žiedais, storais kotais - kaip pas Močiutę kad augo.
Geriausia persodinti rugsėjį, bet esu persodinus panašiu laikotarpiu ir net sulaukus žiedų. Jei reik, Santlina, gali bandyti su dideliu žemių gniutulų, tik kas giliai, giliai, kad nepažeist.
Žinau apie ką tu. Jis ankstyvas. Tie kvepiantys vėliau žydi.
Pas mane baltas kažkaip sunkiai įsitvirtina. Ieškau senovinio bordo, nes pirkau tokį, o gavosi tuščiaviduris.
Turiu abu. Bet po vieną krūmą. Baltas didesnis. Žieduose būna po vieną- kitą raudoną lašą.
O tas bordinis žydi anksčiausiai, bet kaip buvo nedidukas krūmiukas, taip ir yra. Visai neauga. Tiesa, dar klausimas ar išlikęs po pernykštės mamikės invazijos į gėlyną..
Labas rytas,
na dar dienelė ir vasara ateis
Bet Kaunas jau įmirkęs kaip reikalas. Galvojom savaitgalį į sodą važiuot, tas išknisas tvarkyt, bet kaži ar benuvažiuosim - užklimsim, greičiausiai.
Saintlina, taip, tokie balti man gražiausi. Turiu tokį, pirkau, bet kaži ko vieną žiedą tik išleidžia, neįsikabina. Gal šįmet ir tos vieno nebus. O bordo pirkau, pernai jau žydėjo, bet ne toks, kokį pirkau - panašus į medėjantį tuščiavidurį žiedas. Dar gelsvą turiu, rausvą (su laiku blankstantį) ir rožinį (Gaudvilė davė, tai jis gražus, didelis, jau ir Sesė gavo, jos Anyta).
Gražios visoms dienos!