Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Jooo, kaime prisišildo ))

Dar vieną katę nuvežiau. Labai nėščią. Keturios jau sterilizuotos. Liko dvi. Viena irgi su pilvu, bet nu niekaip nepagavau. 

Atsakyti

O ką su nėščiomis daro?

Atsakyti

O ką su nėščiomis daro?

Aha, ir man tas pats klausimas kilo 

Atsakyti

Pas mane šiltnamyje 1 agurkas neaiškus, kur prie durų. Visa kita lyg ir išgyveno. Sode tai daug žiedų apsalo, silauogiu krūmai raudoni visiškai, juodasis serbentais ir riešutmedis žiauriai nuvirinti 

Atsakyti

O ką su nėščiomis daro?

Išoperavo. 

Atsakyti

Pas mane keturi pomidorai nušalo. Braškių žiedų viduriukai juodi. Dėl šilauogių nesu tikra. Bet visa kita kas žydėjo - viskam kapiec. Mūsų kraštuose uogų anei vaisių nebus. 

Atsakyti

Išoperavo. 

Abortą darė? :blink:​ 

Atsakyti

Net chat gpt paklausiau, įdomu pasidarė dėl kačių. Pasirodo tikrai sterilizuoja ir abortą atlieka katėms. Nežinojau. Va:

Sterilizuoti (kastruoti) nėščią katę galima techniškai, bet tai yra kontroversiškas sprendimas, kuris priklauso nuo:

1. Nėštumo stadijos – kuo toliau pažengęs nėštumas, tuo sudėtingesnė operacija, didesnė komplikacijų rizika ir etinis krūvis.
  2. Veterinaro politikos – kai kurie veterinarai atsisako atlikti sterilizaciją nėščiai katei dėl etinių ar medicininių priežasčių.
  3. Katės sveikatos ir aplinkybių – pvz., jei katė labai jauna, serganti, ar jau laukiasi ne pirmo vadeliuko, o šeimininkai neturi galimybių pasirūpinti jaunikliais.

Sterilizacija nėštumo metu reiškia, kad vaisiai bus pašalinti ir žus – tai iš esmės yra abortas kartu su sterilizacija.

Atsakyti

Ryt pažiūrėsiu, kas pas mus. Dar bus stiprių šalnų? Galvoju, gal ryt 10 pomidorų pasodint, nes jau tokie stybenos darosi.

Saintlina, katukų tai gaila 🙈

Atsakyti

Ryt pažiūrėsiu, kas pas mus. Dar bus stiprių šalnų? Galvoju, gal ryt 10 pomidorų pasodint, nes jau tokie stybenos darosi.

Saintlina, katukų tai gaila 🙈

Aišku gaila, bet gi logiškai nėra geriau gausint benamių kačių būrį 

Atsakyti

Aišku gaila, bet gi logiškai nėra geriau gausint benamių kačių būrį 
Būtent. Tai papildomos kokios 4  katės. Kurios rudenį greičiausuai jau turės vėl kačiukų. Kas juos maitins, kur jie prisiglaus?

Pas mus jau dabar 8 ateina.

Vetas sakė, šian operacija jam jokio malonumo.. ir pilnai galima jį suprasti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 gegužės 2025 - 21:38

Viską aš suprantu. Blogai, kad ne laiku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 10 gegužės 2025 - 07:35