Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Veislynas pas mūųs kaimynę irgi.
Atvažiuoja kartais sūnus sugaudo,išveža į mišką.Ir dabar per langą matau ateina katė paėsti pas mus.Levukas numirė,užėmė jo vietą kita.Ir neprisleidžia artyn.Turiu gi nupirkta nuo kirminų,erkių Levukui buvo,nespėjau suduoti. ax.gif
Ką tie katinai vago,tikrai labai jie nešeriami.Patys ten žiūri ką pavalgyti.
Nesikišiu,šalia kaiminystėje seniūnės pavaduotoja gyvena,dar ir giminė,žino situaciją.Bet kaime čia normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 gegužės 2025 - 07:57

Tai ne į mišką reik, o sterilizuot, kad daugiau neprisiveistų.

Pamenu, pas Močiutę vieną katytę giminės pasiėmė, tai grįžo atgal 8 km.

Mūsų sodyba buvo pirma, tai kloniai, miškai aplink. Bet va katės nesiveisdavo kažkaip, nes savos katės išvydavo svetimas. Jei katinas užeidavo ir katė kačiukų susilaukdavo, tai kaimynai paimdavo, Dideukas kokią katytą į fermas nuveždavo peliaut. Bet aš galvoju, kad kelios buvo, o atsivesdavo trispalvė tik, vėliau kai mirė,- Siamuko, o būdavo po kelias pas mus. Gal vet sterilizavo, nes Diedukų draugas buvo, nepamenu. Katinas baltas, žydrakis buvo. Kai mirė, verkėm labai, po kombainu papuolė.

Geros visos peliautojos buvo. Viena ir pacukus gaudydavo. Atitempdavo Močiutei parodyt.

Atsakyti

f0c7413fad37fa3e80af0e979dd6c9ec.jpg
Labas rytas.
Veislynas pas mūųs kaimynę irgi.
Atvažiuoja kartais sūnus sugaudo,išveža į mišką.Ir dabar per langą matau ateina katė paėsti pas mus.Levukas numirė,užėmė jo vietą kita.Ir neprisleidžia artyn.Turiu gi nupirkta nuo kirminų,erkių Levukui buvo,nespėjau suduoti. ax.gif
Ką tie katinai vago,tikrai labai jie nešeriami.Patys ten žiūri ką pavalgyti.
Nesikišiu,šalia kaiminystėje seniūnės pavaduotoja gyvena,dar ir giminė,žino situaciją.Bet kaime čia normalu.

Susimedzioja juk graužikų, paukščių. 

Atsakyti

Viską aš suprantu. Blogai, kad ne laiku.
Taigi taip.. pernai rudenį jau buvom sutarę su kaimynka, kad jie veš, o aš sumokėsiu pusę sumos (nors pliaaa jų ten katės). Tai po savaitės pareiškė, kad per šalta jau, pilvukai nuskusti bus, sušals. Spalį čia buvo. Pažadėjo pavasarį vežt, kovą. Tai va ir kovas praėjo, ir balandis, o nieks nė krust.  Sakiau, kad kol jie miegos, tų kačių dvigubai atsiras. Pokum jiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 gegužės 2025 - 14:15

Mūsų sodyba buvo pirma, tai kloniai, miškai aplink. Bet va katės nesiveisdavo kažkaip.

Ir pas mus kaime niekad nebūdavo tokio kiekio kačių. Dabar labai daug. Ir šiuo metu trys pilvotos yra. Viena kur pas mus ateina, dvi pas tolimesnius kaimynus. Pas mano vaikystės draugę, pvz. Sakau - vežk sterilizuot, ko lauki? Neturi jie laiko. Nors kasdien į darbą į Varėną važiuoja. Tai aš jau pradedu jaustis su vėjo malūnais kovojanti.

Atsakyti
Labas rytas.
Zukis sugrįžo.Atidarau roletus,varinėja priešais langus po keliuką.Kol pagriebiau telefoną,nuvarė į kviečius.Kaimynų katinas ėjo keliuku susotojo,žiūrėjo,kas čia per gyvis.Galvojau gal susitiks,nei velnio,zuikis nėjo artyn.Kai augo kasdien lankėsi pas mus sklype.Paskui dingo,dabar sugrįžo. wub.gif wub.gif
Bandysime šiandien alyvų hidrolatą.
Atsakyti

Ingrida, o tu prekiauji savo hidrolatais kažkur?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 05 11, 11:02)
<p>Ingrida, o tu prekiauji savo hidrolatais kažkur?</p>

Tik svečiams. ax.gif
Atsakyti

Yra reikalų su katukais ir jiems prijaučiančiais šėrėjais.

Vakar sode apžiūrėjom viską, jau laukuose šalnų padariniai matėsi. Šiltnamis be nuostolių. Dar 10 pasodinau. Dar 10 pasodint liks ir psio.

Atsakyti
https://www.salavija...jusu-sveikatai/
Tikiu,kad pievose yra to gėrio.Pas mane pasirodo piktžolė,tarp gėlių visur pina.Dabar renku ir džiovinu.Vakare išbandysime,gal miegui padės? ax.gif Ir kvapą tokį citrinos turi,pamaišysiu su mėta. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida, labai gera žolė, bet ji turi ir junginių, kurie gali pakenkti. Svarbu nepadaugint.

Vakarui tikrai negerčiau pirmą kartą.

Pas tave su kraujo krešumu ir kraujospūdžiu viskas gerai?

Atsakyti
Labas rytas.
Gėriau ne visai vakare apie 17 valandą.Su krešumu gerai,kraujospūdis pakilęs nuo 25 metų,ju 40 metų turiu tokį kraujospūdį.Bet gi žolė reguliuoja kraujospūdį? ax.gif Neturiu kantrybės žolėms,bandysiu.Bet lengviausia tabletę išgerti. mirksiukas.gif
Pradėjau sodinti pomidorus.
Atsakyti