Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mergaite,imeskit kas nuoroda,pagal koki recepta mes kepem pomidoru padaza pernai.Zinau,kad daugelis kepe,o mudvi su Ate kepem kartu.Turiu pasidejus kazkur,neberandu,du kompai,,sunku atrast.Netvarka,bet jau taip yra su manim. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Radau varciau pernai metu tema ir radau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 08 23, 17:11)
Dusia,del siulu nesutinku.Visos geros mezgejos,kuriu gaminiai atrodo nepriekaistingai,mezga is matkiuku.Konusiniai siulai pagrinde yra skirti megzti mezgimo masinomis,todel  mezginys is tokiu siulu nera liuksusinis,nes toki siula pries mezgant reiktu pagarint.Matkeliuose siulai turi savo brendus,o brendas atsako uz kokybe,Jei tau reikia megzt stora megztini,tai pirma turi susisukt kokias 6-8 gijas konusiniu siulu i viena,nepatogu,gerai jei su masina,bet reikia svertis,delioti.Kam man tas vargas.Nusipirkau matkeli brendini,zinau kokia sudetis,koks storis,kiek ten metru,zinau,kad siulas bus lygus,apdorotas viskuo,kad atrodytu mezginys gerai.Is konusu mezga megejos.Kam siulai matkeliuose brangu.Dar ranku darbo dazyti siulai man patinka,bet jau brangumas nezemiskas,bent pas mus.Zinau daug mezgeju,kurios mezga ne masiniam vartojimui,mezga is matkutiniu siulu.Petit dizain,matkuciu siulus naudoja,revelry dizaineres tik matkeliais.Net kojiniu dizaineres mezga is matkeliu siulu.

Luety , man patika babininai siūlai .
Žinau kur pirkti LT gerų . Ir tiek . Ir paskaitą lietuvaitė apie juos buvo įkėlusi . Uždaroje grupėje ...
Tie kas turi tūkstančius sekėjų, privalo megzti iš siūlų kuriuos visos ras parduotuvėse...
Jei siūlas geras , tai nesigauna pigiau babinose .
Kaune viena siūlų padruotuvės savininkė dažo siūlus. 100 gr apie 14 EUR kojiniai būdavo . Kažkada mano rajone buvo jos parduotuvė. Dabar išsikėlė prie klinikų į didesnes patalpas.
Kojinių nesu mesgusi iš babininių ...

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 08 23, 17:23)
Aš cukraus nedemonizuoju,

O tu pabandyk demonizuot. Beveik garantuoju, kad maloniai nustebsi smile.gif
Atsakyti

O tu pabandyk demonizuot. Beveik garantuoju, kad maloniai nustebsi smile.gif

Mano kiek kita filosofija. Jei demonizuosiu, kažkada neatsispirsiu ir kortų namelis sugrius. Nenoriu, kad mityba taptų našta. Aš natūraliai jo mažinu. Nepaisant to, kad daug konservuoju, asmeniškai suvalgau tikrai nedaug. Man labiausiai patinka šviežios daržovės. O va atsisakant kažkokių produktų, sunku išlaikyt pusiausvyrą, kurią natūraliai diktuoja organizmas. Intuityvus valgymas. Jis man labiausiai prie širdies.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 08 24, 00:26)
Jei demonizuosiu, kažkada neatsispirsiu ir kortų namelis sugrius.

Tu čia praktiškai tą išbandei ar tik teoriniame lygmenyje šneki? Taip, bent 2 savaites tektų atlaikyti "lomkes". Atlaikysi - tavo "intuityvus" valgymas labai pasikeis. Kalbu kaip saldoholikė, išbandžiusi tą pati savo kailiu. O grįžti prie cukraus galima labai lengvai. Bet ne todėl, kad ateis tas "kažkada", kai neatsispirsi, o kad smegeninėje dar nebus įvykę pokyčiai.
Taip, yra visokių žmonių, visokių išimčių, bet nepabandžius nežinosi. O šiaip viskas galvoje.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Noriu va tokio vakarojimo prie pyrago su vaikais,niekur neskubant,nelekiant. ax.gif
Tik kad tie vaikai užsiėmę vis,neatvažiuoja bent užauginto gėrio susirinkti.Vakar bent iškaišiojau keturias dėžes pomidorų,kaip nemėgstu gaišti laiko turguje. ax.gif Geriau pigiau,bet greitai nuveži..........Ketvirtadieniais irgi ramu iš namų paima,tai kaip nors gyvensime. mirksiukas.gif
Kosmėjos šiemet beveik mano ūgio. bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ingrida gerai, kad nors vaikai valgo daržoves... mano nė per kur, atvažiuoja jeigu du pomidorus pasiima tai daug blink.gif Pastebėjau, kad kuo mažiau žmonės neskuba..... lekia bėga ....o kur... atrodo atims kažką iš jų....o iš tikrųjų mes patys atimame iš savęs laiką... et filosofija...
Jau gandrai išskrido iš mūsų apylinkiu kažkaip tais liūdna ant dūšios....

Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida, Tavo noras labai gražus. Aš igi noriu !!!
Luety Marina įkėlė naują video, šiandien telefonas išmetė priminimą . Apie siūlus irgi kalba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Visatos paklausi , visata ir atsakys 4u.gif

Šiemet supratau , kad daržovių man tikrai per daug tiek kiek auginu ...
Mažinsiu . Rudeninis pažadas?

Apie maistą... Kažkur perskaičiau labai įdomią mintį : jei es alergiškas katėms jokio skirtumo , ar namie 1 katė ar 10, vis tik alergizuosi . Tai ir su maistu , jei valgai miltus cukrų ir kt... kas mano supratimu nereikalinga - nesvarbu ar daug ar mažai . Organizmas reaguoja, Čia kaip nėštumas, arba esi nėščia arbe ne. Negali būti biški nėščia...
Retas nutrūkimas ir prisivalgymas yra geriau negu mažas kasdieninis naudojimas...
Aš pati šią vasarą gyvenu netvarkingai . Gelbėja , kad labai daug judesio ir kokią vieną dieną per savaotę nelieka laikao pavalgyti . Natūraliai . O 8 val vakaro jau ne mano skrandžiui valgyti, jautrus jis.
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Kaip iškentėti 21,22 valandą nevalgius.Man tokiu laiku prasideda užkandžiavimas.Ačiū dievui dabar fermentinį sūrį pakeičiau riešutais,žinau kasai blogai.Bet neužmiegu alkanu pilvu. ax.gif
Yra reikalų žemdirbių turguje,na tikrai neiškentėsiu,reikia tamsaus kemero.Jaučiu gausiu tikrai,ko užsimanau visada randu. ax.gif Tik kaip išlaikyti tokioje sausroje?Jau dvi šilauogės vargsta vazonuose,nekyla ranka kišti į šokią sausrą. ax.gif Vakar lidle atsilaikiau nuo budlėjų.Trejų spalvų,ech.Na bet kiek auginau pas mane jos nušala. ax.gif
Atsakyti
As pavalgius riesutu ant nakties turbut kanopas uz\versciau.
Esant silciau nei +36C ,labai paaiskeja ,kad kalorijos is maisto pereina i sildomaji efekta.Todel kad nakti miegot ,reikia kad efektas pasibaigtu iki kokiu 8 vakaro.Tai valgyt reikia tada apie 4 val,kas isvis nei pietus nei vakariene. biggrin.gif
Atsakyti
Ingrida jei skrandis leidžia ...
Jei pavalgyčiau taip vėlai man naktelė nemiegota.nenzimas, nošpa ir tt ir vis tiek nieko gero smile.gif
Mano MB niekad neina gulti tuščiu pilveliu. Bet jo pirmas valgymas ryte būna ankščiausiai 14 -15 val .
Atsakyti