QUOTE(Luety @ 2022 08 23, 17:11)
Dusia,del siulu nesutinku.Visos geros mezgejos,kuriu gaminiai atrodo nepriekaistingai,mezga is matkiuku.Konusiniai siulai pagrinde yra skirti megzti mezgimo masinomis,todel mezginys is tokiu siulu nera liuksusinis,nes toki siula pries mezgant reiktu pagarint.Matkeliuose siulai turi savo brendus,o brendas atsako uz kokybe,Jei tau reikia megzt stora megztini,tai pirma turi susisukt kokias 6-8 gijas konusiniu siulu i viena,nepatogu,gerai jei su masina,bet reikia svertis,delioti.Kam man tas vargas.Nusipirkau matkeli brendini,zinau kokia sudetis,koks storis,kiek ten metru,zinau,kad siulas bus lygus,apdorotas viskuo,kad atrodytu mezginys gerai.Is konusu mezga megejos.Kam siulai matkeliuose brangu.Dar ranku darbo dazyti siulai man patinka,bet jau brangumas nezemiskas,bent pas mus.Zinau daug mezgeju,kurios mezga ne masiniam vartojimui,mezga is matkutiniu siulu.Petit dizain,matkuciu siulus naudoja,revelry dizaineres tik matkeliais.Net kojiniu dizaineres mezga is matkeliu siulu.
Luety , man patika babininai siūlai .
Žinau kur pirkti LT gerų . Ir tiek . Ir paskaitą lietuvaitė apie juos buvo įkėlusi . Uždaroje grupėje ...
Tie kas turi tūkstančius sekėjų, privalo megzti iš siūlų kuriuos visos ras parduotuvėse...
Jei siūlas geras , tai nesigauna pigiau babinose .
Kaune viena siūlų padruotuvės savininkė dažo siūlus. 100 gr apie 14 EUR kojiniai būdavo . Kažkada mano rajone buvo jos parduotuvė. Dabar išsikėlė prie klinikų į didesnes patalpas.
Kojinių nesu mesgusi iš babininių ...