Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nieko nespėju - kaip tikra pensinYkė biggrin.gif
Pas mus dar gervės žvygauja - ne laikas joms išskristi? unsure.gif

Vakar net 2 litrus pomidorų užmarinavau. Pabando nesuvalgyt. Mb pareiškė, kad nori raugintų. Tai ir užsirauk - aš nei moku, nei man reikia. Ir jam nereikia, bele tik norėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 25 rugpjūčio 2022 - 08:38
Labos smile.gif

Ingrida man skani ši https://www.lamaista...is-ziemai-13456 bet dedu namini padažą MB bandė ir įpilus vandens buvo skani sriuba 4u.gif o tu juk grybų turi biggrin.gif
Kava raugti skanųs tik žali arba vos vos rausvi 4u.gif
Dusia bigsmile.gif 4u.gif tu jeigu ko ėmiesi tai su paraku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 08 25, 10:03)
Kava raugti skanųs tik žali arba vos vos rausvi  4u.gif

Mat kaip - nežinojau. Ačiū, perduosiu norėtojui biggrin.gif
Atsakyti

Rupūs miltai, perrūgo agurkai. Karšta, nepagalvojau. Pirmadienį popiet užraugiau. Ot. Galvojau jau užpilsiu verdančiu rasalu, paragavau, bais rūgštu. Popiet vyras grįš, paragausim kitus - neužsuku tvirtai, reik vyro pagalbos, dingo jėga iš plaštakų.

Sveikos 🌷🌷🌷

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 08 25, 11:11)
<p>Rupūs miltai, perrūgo agurkai. Karšta, nepagalvojau. Pirmadienį popiet užraugiau. Ot. Galvojau jau užpilsiu verdančiu rasalu, paragavau, bais rūgštu. Popiet vyras grįš, paragausim kitus - neužsuku tvirtai, reik vyro pagalbos, dingo jėga iš plaštakų.</p><p></p><p>Sveikos 🌷🌷🌷</p><p></p><p></p>

aš niekad neturėjau plaštakose jėgos... kaip vienas bendradarbis sakė su tokiom rankom tik pinigus skaičiuoti ax.gif
Kava raugia ir raudonus bet jie tokie netvirti ir t.t ir druskos daugiau dėti nei agurkmas....
Atsakyti
Siaip jau mano pati skaniausia misraine is tu rugstoku agurku.Pas mus gi karsta,taigi raugintus agurkus supjaustau su kombainu ,dedu kiek galima daugiau svogunu pjaustytu,paprikos ,pomidoru biski,chili siek tiek ,kumino ,kitos deda imbiero,bet man tai be jo skaniau.Viska troskinam aliejuje,beje visas geris kur agurkai rauginosi ,cesnakai,krienai ,krapai irgi eina kartu.Tai pikantiskas patiekalas,beje imetus i z\uvu buljona ir bulviu dar ,tai labai skani z\uviene
Atsakyti
Turiu raugintų agurkų,nesuvalgome.AA čia žiemai mišrainė?Reikia daryti.O jei dar cukinijos įdėčiau,neturiu kur ją dėti? ax.gif
Atsakyti

AA, išsisaugojau. Tokie jau jie rūgštelėję. Aš rūgštį mėgstu labai labai, bet šie jau rūgštoki kaip reikalas.

Pas mane rauginti neužsilieka, tėtis suvalgo visus. Jis raugintų produktų fanas. Ir jam pridarau atskirai, ir pati jei atsidarau didesnį stiklainį, tai su juo dalinuos - namuose tik aš valgau. O man tobulas valgis yra bulvių košė su olikytu pienu, spirgučiaus, rūgpienis ir raugintas agurkas.  Kosmosas kaip skanu. Bulvių ne taip dažnai valgau, bet jei jau lepintis, tai va taip. Žinau, išpeiksit. Bet kelis kartus metuose - pakentėt galima.

Atsakyti
Cukinija gi skonio neturi beveik,laisvai tiktu .Ir siaip gi raugintose darz\ovese pieno rugstis,nereikia acto biggrin.gif
Pou ,,gi galima atskiest kuo nors,pav cukinijomis,svogunu daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 25 rugpjūčio 2022 - 10:25

Ingrida, aš sportuoju mažame sporto klube... visi visus pažįsta.  Yra vyresnių. Trenerė už mane vyresnė. 

Stiklainius visada suku aš. Atsuku ne visada aš ... karštis pritraukia.

Atsakyti

Aš tai vis galvoju, kur užveist krienų. Anyta baiminasi, kad išplis. O man raugintuose jie taip skanu, pas.močiutę sode augdavo. Čia neturim.

AA, ačiū!

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 08 25, 12:28)
<p>Aš tai vis galvoju, kur užveist krienų. Anyta baiminasi, kad išplis. O man raugintuose jie taip skanu, pas.močiutę sode augdavo. Čia neturim.</p><p></p><p>AA, ačiū!</p>

ir pas mane krienai deficitas
Atsakyti