Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos,

rugsėjis pro langą labai gražiai pasitiko. Vakar vakare jau gerokai vėsa kabino.

Reik grybų lietaus ir mausim su krepšiais į mišką.

Saintlina, o kuo gira tau neskani :) 

Nesuprantu, kaip sugebu namus apverst, tik viską sudedu, sutvarkau, tuoj vėl viskas iš savo vietų išropoja. Stiklainiukai visokie, dangteliai...

Laukia vieno foteliuko restauracija. Praeinu, vis akį mirksi, neprisiruošiu. Jau nušlifavau, reik nulakuot, paryškinant medieną, medžiaga padėta, iškirpt, anyta prabėgs su siuvamąja, užtrauksim ir liuks. Rudenį, jau po visų sodų, dar ir sūnaus sofa laukia, nes taip gobelenas susinešiojo per 5 metus, niekam tikęs visai.

Atsakyti
Labaryt,
o as ikritus i siulu pardavimo saitus,drops siulams dideles nuolaidos.Tik jau kiek pavelavau,spalvos isrinktos.Noriu Drops Melody nusipirkt ir Drops Lima.Turiu dar nepanaudotu dovanotu pinigu siulams,bet jie cashu,o pirkt reikia internetu is korteles biggrin.gif Isidejau i krepseli is likusiu spalvu Melody beige ir powder pink ir is Limos Weat mix ir sedziu galvoju.Baby alpaka nebeturi spalvu jokiu,o gaila,ir dar siaip nezinau yra alpakos graziu spalvu 4 ply,plonam mezginiu,graziai mezgasi,nezinau,kaip nesiojasi.Noriu noriu ir bijau.Kaip rusai sako i cheshitsa i kolitsa i mamy bojus. bigsmile.gif
Lietuvoj turbut kur pazvelgsi,mokinukaisu gelem,o pas mus ne,nesijaucia rugsejo pirmosios,pas mus pradeda ir 5 ir 6 ir ivairiai,kip kokia mokykla uzsimano.
Tai su rugsejo pirmaja visas,su rudens pradzia.Daug derliaus visoms,ir kuo greitesnio jo sudorojimo. 4u.gif 4u.gif
MB vakar su dviraciu buvo sode,tai avieciu vel parvese tokius du kibirelius nuo Kedainiu raugintu kopustu,pomidorus,sako kazkas lyg apskyne.Sakau ne apskyne,oras atveso ir jie reciau sirpstaLiepiau viena gala siltnamio uzdaryt,naktys saltos jau,tai ne,paliko adara.O siaip,pasiteisino pomidoru sodinimas pasavaiciui.Nera ju anshlago,valgymui trim seimom pilnai ir dar isidet liko tarpais per pika,o dabar dar daug turiu zaliu,svarbu,kad spetu prisirpt.Derlius buvo geras ir ankstyvas ir issiteser gana ilgai.Man atrodo pernai jau buvo kajukt visiem pomidoram.
Atsakyti
Pou , kai smangu , kad moki tokius dabus 4u.gif
Aš tik pasižiūriu į kitų darbus pati nebendžiau , bijau kad nepavyks...
Luety gryni pinigai yra saugumo garnatas ... Jei ką . Vaikus mokau , kai tokie laikai, kad visada turėtų grynų . Jaunimas nesupranta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal karas Ukrainoje kažkiek pakeitė mąstymą , tikiuosi turi po čiužiniu pasikiše kelis šimtukus euriukų biggrin.gif .
Mano pomidorams ir agurkams dzin kada sodinti ... atšilo , tada derlius. Jei nebūtų šalnų tai iki Kalėdų pomidorai augtų biggrin.gif
Luety gal dar neatvežtos žieminių siūlų spalvos... Lietuvoj tik tik pradėjo reklamuoti siūlus su vilna internetinės parduotuvės. Vis dar ėjo medvilnė, linas, dilgynės, viskozė ir tt
Taigi galima parašyti ir paklausti , kada bus papildymas... Ben jau aš taip elgiuosi Lietuvoje .

Muka , širdele nedink 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kuo gyva ?
Ar sudėtinga gaminti hidrolatus ? Turiu slaptą norą ax.gif Gal kitai vasarai ? Mačiau įdomų hidrolatų panaudojimą bitėms ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 rugsėjo 2022 - 11:28
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 01, 10:21)
Pou , kai smangu , kad moki tokius dabus  4u.gif
Aš tik  pasižiūriu į kitų darbus pati nebendžiau , bijau kad nepavyks...
Luety  gryni pinigai yra saugumo garnatas ... Jei ką . Vaikus mokau , kai tokie laikai, kad visada turėtų grynų . Jaunimas nesupranta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Gal karas Ukrainoje kažkiek pakeitė mąstymą , tikiuosi turi po čiužiniu pasikiše kelis šimtukus euriukų  biggrin.gif .
Mano pomidorams ir agurkams dzin kada sodinti ... atšilo , tada derlius. Jei nebūtų šalnų  tai iki Kalėdų pomidorai augtų  biggrin.gif
Luety gal dar neatvežtos žieminių siūlų spalvos... Lietuvoj tik tik pradėjo reklamuoti siūlus su vilna internetinės parduotuvės. Vis dar ėjo medvilnė, linas, dilgynės, viskozė ir tt
Taigi galima parašyti ir paklausti , kada bus papildymas... Ben jau aš taip elgiuosi Lietuvoje .

Muka , širdele nedink  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kuo gyva ?
Ar sudėtinga gaminti hidrolatus ? Turiu slaptą norą ax.gif  Gal kitai vasarai ? Mačiau  įdomų hidrolatų panaudojimą bitėms ...

Ne,Dusia,yra skirtumas,kada sodinai pomidorus del derliaus ankstumo,nesakyk,as jau istyriau,tik nenorejau greitos pabaigos ir masisko derejimo,tai man toks sodinimas ju i siltnami labai pasiteisino.Ir zavalo nebuvo.,susitvarkiau,nereikejo isdrebt.
Kazkaip abejoju ar isvis isliks pinigai jei centrinis bankas zlugs,gali but ir taip,kad grysim i 16-17 amziu i naturinius mainus biggrin.gif .Prie sios reformos,kai i pardes ileis tik su kodais,tai ir gryni negelbes,nebent duot geram kaimynui,kad nupirkt ko.O kaip bus taip,teks suktis gyvent,kad isgyvent,svarbu,kad pasaulinio karo nebutu.
Del siulu tai cia taip,jei nespejai kokios spalvos,tai ir negausi su nuolaida,o kai bus spalvu,grys ir kaina.Labai gera kaina drops siulu dabar.Gal ka esi mezgus is \melody?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 09 01, 10:29)
Saintlina, o kuo gira tau neskani smile.gif 

o ką aš žinau? smile.gif neskani, ir tiek. Ji man kažką bendro su alum turi.
Pas mane irgi amžinas bardakas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 01, 11:21)
gryni pinigai yra saugumo garnatas ... Jei ką . Vaikus mokau , kai tokie laikai, kad visada turėtų grynų . Jaunimas nesupranta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

Mano pomidorams ir agurkams dzin kada sodinti ... atšilo , tada derlius. Jei nebūtų šalnų  tai iki Kalėdų pomidorai augtų  biggrin.gif

visiškai nesupranta. Ir aš mokau, bet kaip žirniai į sieną.

Dėl pomidorų tai tiksliai - jei ne šalnos, tai neaišku kiek jie augtų.
Atsakyti
Luety,esu mezgaųsi iš Drops Lima.Labai seniai. ax.gif
Dusiuk,mezgasi po truputi kojinės,tik vakarais.Ir tai du vakarai paskirti riešutams sutvarkyti.Galėsiu įmesti kai pabaigsiu,vena pora pabaigta,bet nesutvarkyta iki galo. blink.gif
Gervuogės čia išdegę,tai ne prie miesto miške.Visur palyja,pro mus eina debesys ir nė lašo.Bet kaip gera dirbti,kai jau vėsu. mirksiukas.gif
Vakar dar nulėkiau vakare voveraičių šviežių,mano vietoje dar vieni keistuoliai grybavo.Ėjau pro mašiną,pilnas krepšys,galvojau ruduokės.Pasirodo žmonės prisirinko gaidukų,kur panašūs į voveraites.Dar manęs klausė ar valgomi.Skaičiau fb,kad valgo,bet aš tokių nerenku.Nėra grybų,bet ir tokių nereikia. bigsmile.gif Gerai,kad juos apnaikino,labai iš tolo panašūs į voveraites,glumina. ax.gif
Pou,nukeliu kepurę,dėl restauracijos.Mes išvežėme smetoninį bufetuką,niekas nesiėmė tvarkyti.Dar norėjau įdėti į fb,gal kam pririektų,bet paskui kažkaip nutarėme nevargti,kažin ar atsiras kam reikia?Dabar tarybinį bufetuką noriu truputi patvarkyti,perdažyti,pas Beatą virtuvėje patinka spalvos baldų.Kažką tokio noriu,mūms į seną namą tiks. mirksiukas.gif
Šiandien konservavimo diena. mirksiukas.gif
Atsakyti
Luety , bus kodai , bus ir jų apėjimo sistema...
Kaip ir su skiepais buvo . Viskas nuperkama. Pas jus pigesni skiepai buvo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gryni labai reikalingi karo-maro metu . Dingsta elektra, kortelių skaitytuvai neveikia, bankomatai tušti . Jei mašinos neturi ar stringi - tik už grynus iš miesto išgabens . Mieste taigi pravalas likti .
Luety šitie ?
https://www.siuludam...mezgimo-siulai/
Nesu mezgusi . Aš pūkuotam megztiniui esu per stora. Man atrodo tie pūkiai storina. O dukra neprižiūrės iš tokių siūlų megztuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 rugsėjo 2022 - 12:13
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 01, 10:55)
Luety , bus kodai , bus ir jų apėjimo sistema...
Kaip ir su skiepais buvo . Viskas nuperkama. Pas jus pigesni skiepai buvo   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gryni labai reikalingi karo-maro  metu . Dingsta elektra, kortelių skaitytuvai neveikia, bankomatai tušti . Jei mašinos neturi ar stringi - tik už grynus iš miesto išgabens . Mieste taigi pravalas likti . 
Luety šitie ?
https://www.siuludam...mezgimo-siulai/
Nesu mezgusi . Aš pūkuotam megztiniui esu per stora. Man atrodo tie pūkiai storina. O dukra neprižiūrės iš tokių siūlų megztuko...

Na del pinigu as truputi toliau ziuriu.Jei sala kas bombarduos,tai jau bus cia kapai,nes abejoju,kad i kelta papulsi,kad ir uz didelius grynus pinigus bigsmile.gif
Taip,Dusia,sitie.As nesibaidau savo storumo,be to as kustu,man reik silto ir lengvo.O gal ne sau,gal vaikams,anukams.Kaip tik sias abi spalvas ziurineju,nes dar yra like tamsus ir garstyciu,bet ji labiau i geltona panasi.Tamsios nenoriu,as dar jauna bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 rugsėjo 2022 - 12:18
Siaip tai einant senyn spalvos tik svieseja biggrin.gif
Tinka vis sviesesnes spalvos.Niekad jaunysteje nemaniau ,kad tiks.Bet tinka,juoda senatveje isvis kazi ,oda turi but tobula.
O prekybos centrai gi gali but pakeisti turgumis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 rugsėjo 2022 - 12:25
QUOTE(Luety @ 2022 09 01, 13:17)
Na del [inigu as truputi toliau ziuriu.Jei sala kas bombarduos,tai jau bus cia kapai,nes abejoju,kas i kelta papulsi,kad ir uz didelius grynus pinigus  bigsmile.gif
Taip,Dusia,sitie.As nesibaidau savo storumo,be to as kustu,man reik silto ir lengvo.O gal ne sau,gal vaikams,anukams.Kaip tik sias abi spalvas ziurineju,nes dar yra like tamsus ir garstyciu,bet ji labiau i geltona panasi.Tamsios nenoriu,as dfar jauna  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jei salą kas bombarduos - dings elektra, dujos , strigs bankai . Va tad labai gerai bus gryni tongue.gif
Ir malkų lauželiui ir kruopų košei tik už grynus gausi smile.gif

O man labai tinka murzinos spalvos ... Rūžava visai iš veido išmuša. Balta pieno geriau už gryną. Geltona nelabai, nors man gražu .

Apie svorį... Nuo birželio nei gramo nedaaugau . Uogos , abrikosai , pomidorai , agurkai medus - kiek noriu tiek valgau . Vyną geriu , sūrį valgau . Birželio mėnesio pirkti džinsai biški smunka - apimtys pasitraukė ax.gif
Odė sportui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 rugsėjo 2022 - 12:30

Luety,esu mezgaųsi iš Drops Lima.Labai seniai. ax.gif
Dusiuk,mezgasi po truputi kojinės,tik vakarais.Ir tai du vakarai paskirti riešutams sutvarkyti.Galėsiu įmesti kai pabaigsiu,vena pora pabaigta,bet nesutvarkyta iki galo. blink.gif
Gervuogės čia išdegę,tai ne prie miesto miške.Visur palyja,pro mus eina debesys ir nė lašo.Bet kaip gera dirbti,kai jau vėsu. mirksiukas.gif
Vakar dar nulėkiau vakare voveraičių šviežių,mano vietoje dar vieni keistuoliai grybavo.Ėjau pro mašiną,pilnas krepšys,galvojau ruduokės.Pasirodo žmonės prisirinko gaidukų,kur panašūs į voveraites.Dar manęs klausė ar valgomi.Skaičiau fb,kad valgo,bet aš tokių nerenku.Nėra grybų,bet ir tokių nereikia. bigsmile.gifGerai,kad juos apnaikino,labai iš tolo panašūs į voveraites,glumina. ax.gif
Pou,nukeliu kepurę,dėl restauracijos.Mes išvežėme smetoninį bufetuką,niekas nesiėmė tvarkyti.Dar norėjau įdėti į fb,gal kam pririektų,bet paskui kažkaip nutarėme nevargti,kažin ar atsiras kam reikia?Dabar tarybinį bufetuką noriu truputi patvarkyti,perdažyti,pas Beatą virtuvėje patinka spalvos baldų.Kažką tokio noriu,mūms į seną namą tiks. mirksiukas.gif
Šiandien konservavimo diena. mirksiukas.gif

Valgomi gaidukai, mano močiutė rinkdavo.

Ingrida, oi kaip gaila, kad išmetėt bufetuką. Žmonės ne til kad pasiima, FB Vintage fanai grupėje dar ir už labai padorius pinigus perka. Pasidairyk.

Atsakyti

Kiek pastebėjau, kad brandesnio amžiaus šviesiaplaukėms/ žilaplaukėms pelenų rožės spalva nuostabiai tinka, veidas atrodo pailsėjęs, atsigavęs.

Atsakyti