Labas rytas.
Ant tiek šalta ryte,matosi garai kaip iš burnos eina.O lietaus reikia.

Labas rytas,
Muka, stenkis pozityvą įžvelgt: yra ką lankyt, yra kas lanko. Maniškis taip pat juokiasi, kad tik vargas tos lankynos moteriškėms, nes reik viską apgalvot, kad viskas puikiai būtų, bet, koks širdies džiaugsmas.
Pas mane darže amerikonka išdidžiai pūpso, vėl pribarstys sėklų nenormaliai, bet nenuraunu, nes stirnos pamatys morkas ir burokėlius. Vakar pagalvojau, kad jau reik burokėlius po trupinį virt. Verdam lauko židiny, mažiau namuose prisitaško ir to specifinio kvapo įsigeria. Pas mane virtuvė be durų.
Nenormaliai daug burokėlių suvalgom.
Mukut, aišku, kad yr reikalų uošvijoj. Ir kiekvienas padeda savo indėliu, kuo gali, kaip sugeba.
Pritariu Dusiai, jūra yra kažkas tokio, nunulina viską.
Saintlina, ohoho, pas mane taip pat visi galai, visi langai atlapoti, o dar ir šonai atplėšti.
Dusia, kiek liks, tiek užteks, na bet jei jau per daug įsisuka, tada jau gaus. Jau anyta klausė apie tuos lauknešėlius.
Aš ne tik marinuoju, dar verdu makalošę su svogūnais ir paprika. Ta man ideali su kotletais ir bulvių koše. Nebarkit tik
Su rauginimu man kažkodėl nepavyksta susidraugaut.
Kažkada nevirtus grauždavau, organizmas reikalavo.
Luety, kad gydytojas gauna padorų atlyginimą, o ne kaip eilinis žmogelis, tai man atrodo, kad daugiau nei normalu. Jis ir mokosi savo specialybės 10 metų+ visą gyvenimą koja kojon. Nepaisant to, kad nuotoliu konsultavo, bet asmeninė atsakomybė už suteiktą paslaugą išliko. Kai esi tiesiogiai atsakingas už kito žmogaus gyvybę, tai psichologinis krūvis išties yra didelis.
Kaip ne kartą minėjau, UK sistema man visai ne prie širdies. Beje, tos nuotolinės konsultacijos saloj buvo labai ir prieš karantiną populiarios. Visi šperinosi nuo anglikų šį unikumą. Pas mus paslaugų kokybė taip pat suprastėjusi, prieinamumas pablogėjęs, bet jau daugiau mažiau grįžtama prie normalaus darbo, kuo labai džiaugiuos.
Dusia, aš su svogūnu ir paprika darau. Mamai atskirai be svogūnų, anytai kelis padarau be paprikos. Gerai, kad dar mes su vyru visavalgiai. Nes tėtis marinuotų nevalgo Juokas iš mūsų šeimynėlės.