Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aha ,pradeda tikti tokios spalvos.As kadangi idegu tai dar balta is bedos tinka. biggrin.gif
Man tai tie vaisiu sez\onai svorio uz\deda.Na persikai baigsis, o figos labai saldz\ios ,daug nesuvalgysi. biggrin.gif
Paskaicius apie jusu stiklainius puoliau savo tikrint.Tik keturi litriniai sparaginiu surugo.
O visa kita laikosi puikiai.
Atsakyti
Labos smile.gif
Pritariu pelenų rožė labai tinka pagyvenusiems mano mama nuostabiai atrodė su kostiumėliu per vestuves anūkės ax.gif tiesiog švytėjo visa wub.gif
Restauruoti mėgstu, bet ne visad man išeina MB geriau tai padaro juolab ir staliavo kažkada. Tiesa pou labai geri irt pigūs gobelenai Drobės g. SBA baldų išparduotuvėje už 5 eurus pervilgau lovą ir kokybė gobelenų superinė nes skandinavam daro baldus.
Mėgstu senus bufetukus, dvi spinteles nukoviau į pirtį ax.gif bet tik lakuotos nelabai ten tinka ale sueis tongue.gif
Atsakyti
Ką užkonservavau , niekas nesurūgo . Bet dar ne vakaras biggrin.gif
Sugedo, o ne surūgo agurkai. Kokia tai pikta bakterija buvo greitesnė už pieno.
Blondine nebūsiu gal... Prigimtinė plaukų spalva tamsus kaštonas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 01, 11:28)
Jei salą kas bombarduos  - dings elektra, dujos , strigs bankai . Va tad labai gerai bus gryni  tongue.gif
Ir malkų lauželiui ir kruopų košei tik už grynus gausi smile.gif

O man labai tinka murzinos spalvos ...  Rūžava visai iš veido išmuša. Balta pieno geriau už gryną.  Geltona nelabai, nors man gražu .

Apie svorį... Nuo birželio nei gramo nedaaugau . Uogos , abrikosai ,  pomidorai , agurkai medus  - kiek noriu tiek valgau . Vyną geriu , sūrį valgau . Birželio mėnesio pirkti džinsai biški smunka - apimtys pasitraukė  ax.gif
Odė sportui  mirksiukas.gif

Neduok tu odziu sportui.Del svorio jo poveikis i kritima tik 20%.Sportas stangrina kuna,judesys gerai,bet i svori veikia mizernai,turejau tokia praktika,zinau.
Man nuo geguzes galo minus 14.Dabar savaite stovi vietoj,bet avietes prasidejo pas mane,valgau,megaujuosi.Svarbu ne kyla.
Atsakyti
aš irgi Luety pritarčiau smile.gif mityba gerokai svarbiau. Kas iš to, kad aš n kilometrų nulekiu per dieną, jei maisto nereguliuoju. Nei kiek nemažėja nei apimtys, nei svoris smile.gif Na, bet kad bendrai savijautai fizinis krūvis yr gerai, tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Nu vaikščiojimas yra judėjimas ne sportas ...
Apimtys traukiasi kai sportuoji . Savijauta gerėja net be sporto , savrbu daug judi.
Taigi rašiau - svorio nenumečiau . Nes maisto nežiūrėjau . Apimtys susitraukė . Džinsai 1 dydžiu. Man tai daug . Per du mėnesius nežiūrint maisto vienu dydžiu mažesni džinsai man yra PASIEKIMAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 rugsėjo 2022 - 14:19
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 01, 13:58)
Per du mėnesius nežiūrint maisto vienu dydžiu mažesni džinsai man yra PASIEKIMAS.

tai ne tas žodis, kad pasiekimas. Čia super bigsmile.gif
Bet tavo jau gyvenimo būdas toks, kad maistą tinkamą vartoji jau net ir nebežiūrėdama. O dar pridėjus sportą jau ir gaunasi toks nuostabus rezultatas praktiškai be didelių pastangų. Man tai dar tolimas levelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 09 01, 15:10)
tai ne tas žodis, kad pasiekimas. Čia super  bigsmile.gif 
Bet tavo jau gyvenimo būdas toks, kad maistą tinkamą vartoji jau net ir nebežiūrėdama. O dar pridėjus sportą jau ir gaunasi toks nuostabus rezultatas praktiškai be didelių pastangų. Man tai dar tolimas levelis smile.gif

Ypač tinkamas maistas yra vynas smile.gif
Ar pusę krepšo abrikosų ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 01, 14:20)
Ypač tinkamas maistas yra vynas smile.gif
Ar pusę krepšo abrikosų ...

vynas, galima sakyt, skystos uogos biggrin.gif kaip mano kolega sakydavo - alus taigi skysta duona biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo karštis savo davė.Svoris krito. bigsmile.gif
Susiruošiau konservuoti kompotus,kur mašinėlė įkišau dangteliams užsukti?Išverčiau visus namus.Na teks naują pirkti. ax.gif O stiklainiai suruošti buvo. ax.gif Gersime kompotą čia ir dabar. biggrin.gif
Pagaliau pagaliau pratrūko lietutis. wub.gif
Atsakyti
O Vilniuj saulė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 09 01, 15:27)
vynas, galima sakyt, skystos  uogos  biggrin.gif  kaip mano kolega sakydavo - alus taigi skysta duona  biggrin.gif

Mano MB alų vadina miežine duona . Butelys - kepaliukas smile.gif Kartais ...
Vynas - taigi fermentuotos vynuogės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Abrikosai - žanyno šluota biggrin.gif
Kaune nei kvapo lietaus ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 rugsėjo 2022 - 14:43