QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 02, 09:03)
Paršiau apie gydytojus ir dingo ...
LT gaudavo 13 ( kiek pamenu , jei neklystų ) pinigų už užregistruotą žmonų .
Ot milijonai ... jei 10 pagavai tai yra daug .
Dejavimas dėl nelygių atlyginimu man komunizmu kvepia
Kas neleidžia mokytis 10 metų + dirbti žiauriai atsakingą darbą ? Sunkiai mokytis...
Šią savaitę reikėjo skubai pas daktarų . Priėmė kitai dienai , eilėje palaukiau - žinoma pasakiau, kad yra bėda. Sulaukiau tyrimo , dėl vaistų pasikambinau , įdėjo į sistemą ... Nuėjau iki vaistinės pasiėmiau .Viskas pakankamai operatyviai
20 dienų pikti vaistai , nes piktas gyvulys įkando .
Esu ir pikta, nes vaistai man nepatinka . Ir dėkinga , kad laiku išlindo . Neuždelsta, ne po metų.
PS - kaip UK pragyventi iš 1000 pinigų ? Kai tokios nuomos ir paslaugų kainos ? Utopija ...
Dusia,ne priduose esme.Jei dar nesupratai.
As nedejuoju del nelygiu atlyginimu,as tik rodau,kad paslaugos kokybe suprastejo ryskiai,o atlyginimai isaugo irgi ryskiai.
Gerai,kad tau tik tiek terikejo is medicinos.
Uk niekas negyvena is 1000,ten mase visokiu benefitu.Pvz dabar,kai kuras brangsta,kiekvienas be isimties seimos ukis gavo jau po 325 svarus kastams padengt,ir dar po tiek pat gaus rudeni.Jei mazas pajamas gauni,esi pensininkas,dar gausi 150,kurui.Ir dar gruody 100.Be to kompanijos is pelnu kompensuos po 400 uz kura per sezona ir nereikia niekur eit,nieko niekam prasyt,paprasciausiai perveda i kortele ir tiek ziniu.Nereikia rasyt kiek uzdirbi,kur gyveni,sekamumas auksciausio laipsnio

Nuoma labai brangi tik Londone,ten ir valandinis ikainis daug didesnis.Nei vienas neverkia,visi plaukia i UK .