QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 12, 06:46)
Kava yra geras iprotis.Is kur cia visokiu gandu ,kad blogas tai neisivaiz\duoju.
Esu pastebejus ,kad tie vietiniai kurie tos slivovicos sauksta suvartoja tokie guvesni,aktyvus ,na labai seni z\mones

O slivovica pliska labai skaniai kvepia
Reiks kavos uz\sipirkt ,kol dar nepabrango pas mus
Luety ,lietuviskai yra svogunai ,ne angliskos bulbos
Labas rytas
Alta,man svogunai,tai dideles grazios galvos svogunu,o kaip pavadint tuos seklinius pirskiukus akivaizdziai,kad vaizdinys susidarytu,tai va taip ir gavosi.
Skalbiu patalyne,suku galva,kaip toperi isvalyt/isskalbt.Na isskalbt,mano skalbimo masina per maza jam,o ir dziovint,nebent gerai isgrezus masina.Reiks pasidomet,gal valo juos?
Vaziuosim kazkiek i soda,darbu tai ten sociai rudeni,o ir pajudet gerai.
Oras siltas ,19 silumos,bet apsiniauke kol kas.Ryt jau rodo lietu,toki 30-40% tikimybes,o jau treciadieni gausu,is ryto net 73%tikimybe.Te lyja,lietaus labai labai reikia.
Vakar pasejau kopustu rasoda,darysiu angliska experimenta,cia visi sodina kopustus spalio menesi kazkodel.
Vienais metais pasodinau,tai sraiges,o gal peles nuede iki saknu.Kas pikciausia,kad ir pelem ir raigem tinklelis ne kliutis.Zadu sodint kelis siltnamyje,kelis lauke,isbandymui.Man tai kazkaip juokingai atrodo,bet va kale lapai,briuseliukai visur darzuose matosi visa ziema,bet kopustu po teisybei,nesu macius.Sodinant is rudens,maciau,kaimyne sodino,siule man,bet as dar nebuvau moraliskai tam pasiruosus.Dabar pasiruosiau

pabandysiu.
Ieskau kokio katalogo ,kaip ir ka sodint musu zonoje,nes Lietuvos potyris kitoks pagal klimata.Zinoma,ir cia buna saltu ziemu,bet labai retai,dazniausiai apie 0-5 silumos.O buna,kad ir virs 10 visa ziema.