Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 10, 11:01)
<p>Ingrida man teko pasidaryti bendrasavininke žemės ūkio valdos... čia pernai pirmą kartą tvarkiausi. Neduosiu aš MB bičių, numarins  biggrin.gif.  Visai nepatiko maitinimas kibirais ir keramzitas.  Kitais metais arba šiaudai, arba penėtuvės. Turiu du mažus aviliukus kur kibirai netelpa, tai žymiai greičiau maistą iš penėtuvių susinešė. Gyveni ir mokaisi.</p>

Mniškis irgi pirmą kartą dėjo kibirus su keramzitu.Pradžioje nėjo,paskui kažkokį taką jis ten išvedinėjo,nesigilinau,vakar po truputi pradėjo imti. ax.gif
Na matysime koks gausis vynas slyvučių,ne samanė,aš buvau šiek tiek prieš du vyno kibirus,na bet padarėme du.Pradėjo burbuliuoti. mirksiukas.gif
Juodųjų serbentų,vyšnių bręsta. ax.gif Dar vynuogės noksta,nemažai.
Atsakyti
Gerai ,kaip jus z\inot ,kad bus vynas,tiksliau vaisiukas.As dabar tik skirstau praeitu metu ,kas vynas ,kas actas.Gerai kad actas sueina i visokius chatnius ir padaz\us biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 09 10, 09:50)
Mes jau su vilnonėmis kojinėmis vaikštome,prie kojų papratstas medvilnines maunamės,ant viršaus vilnones ir kroksai. mirksiukas.gif

Aš tai dar basa crocsuose smile.gif

Buvom Grybų švetėj Varėnoj. Girdėjau skelbiant, kad grybavimo čempionato kažkurios prizinės vietos laimėtojas du kilogramus grybų surinko. Nėr grybų pas mus.
Užtat Lesius pagrindinis šventės eksponatas buvo )))
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 09 10, 12:31)
Gerai ,kaip jus z\inot ,kad bus vynas,tiksliau vaisiukas.As dabar tik skirstau praeitu metu ,kas vynas ,kas actas.Gerai kad actas sueina i visokius chatnius ir padaz\us biggrin.gif

Turiu rūsyje dar gal 10 metų obuolių vyno,pavirtusio į actą.Kai prisimenu kur nors panaudoju.
Saintlina,įsivaizduoju Leių,gražuolį. wub.gif
Dukra trečią nakties vedė šanūką į kiemą,vakare fejerverkai sugadino reikalus,nespėjo,bėgo namo.Bet juk fejerverkai uždrausti? bigsmile.gif
Atsakyti
Neuždrausti fejerverkai. Kai kurie miestai tiesiog jų atsisakė oficialiuose renginiuose. O gyventojai gali fejerverkintis kiek nori.
Atsakyti

Aš tai dar basa crocsuose 
Užtat Lesius pagrindinis šventės eksponatas buvo )))

Tik atšalo ir į vilnones kojines įkritau. Laikyk kojas šiltai...saugok sveikatą :D  Sausa, tai vilnonės croksuose. 

Lesiui :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti
Aš vilnonių nenešioju niekada. Net šalčiausią žiemą. Vienas dalykas, man kulnai nuo vilnos skilinėja (net batai natūraliu kailiu viduje netinka), antras - man visad užtenka plonų medvilninių kojinaičių. Greit vaikštant kojos nešąla. O namie tik basa.
Atsakyti

Nuo natūralios vilnos skilinėja kulnai? Šį šaltą pavasarį ant basos kojos vilnonę kojinę,  kedukus ir po daržus... kulnai kaip kūdikio dubciukas  buvo, dulkės nusiplauna, o į odą neįsigeria. Prisiskaičiau tokių patarimų fb. Namie irgi mėgstu vaikščioti basa. Kai šilta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 rugsėjo 2022 - 14:44
Pasiziureju visokias ceremonijas apie karaliaus ikaralinima,pirma kazkokie konsuai ji parasais patvirtino,tada vaziavo i London sity,i karaliska birza,ten patvirtino,po to i parlamenta.Ceremoniju tokiu nebuvo 70 metu,o ir TV nebuvo,zmones nemate,tradicijos gilios,idomios,tik ka mums visiems atnes sie pokyciai neaisku.Ar matet The economist zurnalo virseli?Daug ka pasakantis,kraupus.
Buvom sode,nuroviau sparagines,dar priskyniau mazute kasute,supurenau ir pasodinau braskes,paliejom,MB nuskyne pomidorus,avietes,dar isrove kaliaropes,eisiu tuoj uzraugt ir namo.Tvankukarsta pajudejau kiek,visa slapia.Dar reikia viena lysve apsodint,israut senas,paruost zeme svogunams,cesnakams.
Esu gerus Fr pas dukros uosvius slyvines samagono,bet tokio stipraus,loperskuti,po naktipieciu,visu desertu,kai jau ruosemes eit namo,kad net asaros is akiu isriedejo,bet taio nuslinko viskas is skrandzio,kazkaip stebuklingai.Atnese is rusio,ipilste ir vel isnese biggrin.gif
\as jau trys dinos,kaip aviu vilnones kojines,man silta smagu,kai kojom silta ir man silta.Labai kraujotaka sutrikus kojose,amzinai saltos.Tai cilnones labai sildo man jas.MB juokiasi,kad as jau i vilnones ikritau.
Lesius grazuolis visur bus demesio centre,kur benueitu. 4u.gif 4u.gif
Ingrida bet kokiu,medvilnes vilnos,ar is likuciu?Tapkes. mirksiukas.gif
https://www.youtube....nnel=Irinaknits
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 rugsėjo 2022 - 17:23
QUOTE(Dusia37 @ 2022 09 10, 14:43)
<p>Nuo natūralios vilnos skilinėja kulnai?

Tiap. Tu gal neturi tokio polinkio aplamai. Pas mane paveldėtas tas skilinėjimas. Ne tik nuo vilnos, bet nuo jos irgi.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 09 10, 17:22)
Pasiziureju visokias ceremonijas apie karaliaus ikaralinima,pirma kazkokie konsuai ji parasais patvirtino,tada vaziavo i London sity,i karaliska birza,ten patvirtino,po to i parlamenta.Ceremoniju tokiu nebuvo 70 metu,o ir TV nebuvo,zmones nemate,tradicijos gilios,idomios..

Esu gerus Fr pas dukros uosvius slyvines samagono,bet tokio stipraus,loperskuti,po naktipieciu,visu desertu,kai jau ruosemes eit namo,kad net asaros is akiu isriedejo,bet taio nuslinko viskas is skrandzio,kazkaip stebuklingai.

Lesius grazuolis visur bus demesio centre,kur benueitu. 4u.gif  4u.gif

Labai įdomios. Pas mus daug ko nerodo, bet ir tai, ką rodo ir ką paskaitau - labai įdomu. Smagu, kad senojoj Europoj tokios išlikę wub.gif

Buvo MB iš kažkur kažką panašaus parvežęs - tokiuose mažuose buteliukuose, gal po 20 g. Tai irgi taip pat veikė.

Taip, šitas šuo laaabai akį traukia. Aš juokauju, kad pati galiu bile kuo rengtis, vis tiek einant su juo manęs nieks nepastebi )))
Arba pastebi tiek, kad paklaust ar galima paglostyti )) Nors kada čia priėjo mieste kažkoks vyras ir sako - Jūsų šuo toks pat kultūringas kaip ir Jūs pati 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 rugsėjo 2022 - 22:07
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina Lesiaus nepastebėti neįmanoma. mirksiukas.gif

Luety,dėkui labai. 4u.gif 4u.gif Su vašeliu nedraugauju,bet radau pas Tave ir su virbalais tapkes.Dabar rankos niežti,bet reikia kojines baigti iš Katios siūlų.Ploni siūlai lėtai mezgasi ir tik po pora valandų vėlai vakare.Dieną gaila laiko.Tuo labiau vakar dar praėjome mugę,tai nusipirkau kilogramą dramblio kaulo spalvos,baltų neturėjo ir puskilogramį mėtų spalvos. blink.gif Ir gailiuosi kodėl mėtų ne kilogramą pasiėmiau? ax.gif
Bandau turgelin,kol nelyja važiuoti. bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Lyja. Pamažu pamažu. Geras toks grybų lietus.

Saitlina aš turiu labai užjuostančias kojas, ir kulnai sudėtingi. Kremai, tepalai iš žolininkės, mirkymai suvaldo kažkiek. Vat vilnonės kojinės buvo tas atradimas, kad net mirkyti nereikia grįžus į Kauną. Jokių juodų kulnų. Skydliaukė jei kulnai labai skilinėja? Vilnonės labai įdomios kojinės, jose koja nekaista... o jei sušlampa, nešala. Lanolinas natūraliai sutepa kojas ir kulnus... čia tokia mano teorija, išbandyk? Svarbu kad būtų 100 pr. vilna. Lietuviškų avių. Parduotuvėje tokių negausi...

Eisiu tvarkyti korius per lietų. Darbo su bitėmis ne trūkumas.

Pasidžiaukim rudeniniu lietum. Pas mane krosnelė kūrenasi,  malkos spragsi, smagu.

Atsakyti